smuggster Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Pai am impresia k mastercard si visa sigur merg....dar pentru mai multe detalii www.techarmy.ro acolo vei gasi un ghid pt comandarea de silk! P.S imi pare rau dak am facut reclama la un site...nu am stiut dak este voie sau nu
djagga Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Cum procedati cand va incarcati silk?Ce tip de carte de credit si la ce banca?fara reclame :)http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...5854&st=750
[XS-Team]Heavenly Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 BlackCurse termina cu reclamele, ii poti da quote, sau il poti trimite pe linkurile mai vechi de pe linkmania care dezbat aceeasi problema. Cel mai util este site`ul oficial pe care puteti gasi orice informatie legata de Silkroad
smuggster Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Heavenly u esti spammeru ala rasist de pe RedSea? dak da sa stii k si eu urasc turcii ( am vazut ieri pe forumul oficial de la silkroad un thread...ceva cu racist idiot si cand am intrat sa citesc era vorba despre unul heavenly
Aldguth Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Heavenly u esti spammeru ala rasist de pe RedSea? dak da sa stii k si eu urasc turcii ( am vazut ieri pe forumul oficial de la silkroad un thread...ceva cu racist idiot si cand am intrat sa citesc era vorba despre unul heavenlyAm intrat si eu intr-o zi pe Marea Rosie, si am prins niste discutii intre unul Heavenly si nu mai stiu cine. Ba mai dracuia nu stiu ce natie de obsedati, ba nu stiu ce. Totusi parea destul de placut de ceilalti jucatori.
arakanna Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 site`ul oficial e un kkt, forumul lor e un kkt si mai mare ...
-meSSi- Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 cum fac si io level sau ce trebuie sa faci la minunea asta de joc ca pare interesant :nanana: daca e intrati pe id'u meu de xfire liviu17
Shivmoo Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Heavenly u esti spammeru ala rasist de pe RedSea? dak da sa stii k si eu urasc turcii ( am vazut ieri pe forumul oficial de la silkroad un thread...ceva cu racist idiot si cand am intrat sa citesc era vorba despre unul heavenly nu e nimic de ras, ne face de rusine !! :nanana: eram si eu pe server cand ii injura pe turci.. ce sa zic vai.. nu sti cum sa te bagi in seama?
alexxx70 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Sal all.Iaca ma bag si eu in seama si astept cu nerabdare balacarelile voastre la adresa mea,ca am facut nush ce sau ca nu am facut nush ce.Va place sa va scoatetzi ochii unii altora ceva de speriat.Va place sa va mutatzi de pe un server pe altul.Va place sa vedetzi paiul din ochiul altuia ...Va place sa va vaitatzi mai ceva ca babele la mort.Va place sa ironizatzi in loc sa ajutatzi...Va plac multe lucruri,de,sange latin,iute si aprig...Eu zic sa cititi mai bine cu ochii mintzii nu numai cu ochii semnatura mea si sa actionatzi in consecintza.Si daca era topicul cu ce lvl au romanii la charuri ia sa le trec pe ale mele,dar nu inainte de a preciza ca din cate stiu eu sunt si romani de lvl 70,deci afirm sus si tare ca NU EU sunt cel mai mare(ci doar cel mai mare roman de pe serverul Greece).Am un char de lvl 40 pe Xian(si dupa ce a fost hackuit am plecat pe Greece)si un char de lvl 22 si unul de lvl 65 pe Greece.RESPEC'ALL :tiphat:
The Connection Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 nu stiu ce ai ,,vazut '' tu dar acest topic este mai mult pentru probreme in cadrul acestui joc si vanzari de char-uri sau obiecte forte foarte foarte de pret . nu se spune ce lvl ai si atat..n-ai nici o problema.. vrei sa faci 1 post mai mult? dak tot esti asa bun dute si fa XP la char-ul tau...nu ai nici o problema atunci joaca. nu posta ca nu ai nici o problema . sincer tu ne-ai atacat primii vorbind de parca am fi dependentii de a ataca oameni. ( adik toti de pe lm ) . pai dak incepi asa 1 post , spunand doar ca ai lvl mare normal k te vom ataca spunanduti ca ai gresit . dar pentru ca ne-ai atacat primul nu ma intereseaza sig-ul tau . Uite pe mine acum nu ma intereseaza deloc cu ce te aperi tu acum . Eu mi-am spus opinia .ps : cei care vor ajutor sa creasca PM me
alexxx70 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 obidan,vad ca adevarul te doare...uitate la posturile dinaintea mea si contrazicema daca poti...btw,din cate vad tu ai 600 si ceva de posturi si eu doar 70 si ceva{si am acest cont de aproape 3 ani de zile,deci socoteste si tu cam cate posturi am facut eu pe link si cate tu daca ma acuzi ca vanez posturi,ceea ce nu ma incanta cu nimic(ultimul meu post il vei gasi abia pe la pagina 62 parca,am si uitat de cand nu am mai postat aici)}In alta ordine de idei,inaintea mea sunt 2 posturi in care 2 forumisti intreaba ceva de genul"Ce lvle mai avetzi si pe ce servere?"Dar tu nu citesti inainte de ultimul post probabil,iar daca ai fi citit inainte macar cu o pagina de postul meu ai fi observat ca sunt inca 7 forumisti care si-au declarat DOAR lvlele si pe ce servere au charurile respective,dar precum ziceam,hai sa dam cu bata si dupa aia punem intrebari...tipic romanesc.Dar dupa cum vad din semnatura ta iti cam place sa dai cu scandura si alte chestii in oameni...go go man...asa iti croieste in viatza drum un roman adevarat ca tine :blink: ...lol.
alexxx70 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 :( vreau si eu bot.......:( pls make me a bot !! A da uitasem,esti un adevarat jucator de silk obidan,"bravo" tie
Guest liquidbv Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 manilor spuneti-mi si mie pe ce servere jucati ...ce Guild-uri sunt sa nu ma plictisesc singur .... ms ....bft
Shivmoo Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 manilor spuneti-mi si mie pe ce servere jucati ...ce Guild-uri sunt sa nu ma plictisesc singur .... ms ....bft pe toate serverele sunt romania ! Intra pe unu fa level maricel si cauta guild :)
defiler666 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 @liquid : eu joc pe troy...sunt mai multe guilde de romani ...daca vrei sa joci pe troy esti bine venit la noi in guild !! Guildul se numeste _ROMANIA_ , level 3 , suntem 23/25
djagga Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Guilde RO pe server Xian: _nEw_VALAHIA lvl4 DRACULA level 4 Insomnia (mixed) GardaDeFier ? Euforia .... ? si mai sunt inca vreo 2-4 Guilde Ro , pe cei care nu inteleg dece fac inca 439573496 Guild ca nici unu nu este plin. Lasati bani si intrati la un guild activ daca va place jocul :) Mai sunt romani in Xlaw 3-4 pers. dar vad ca numai eu am ramas activ :( poate dupa level cap ... nici noi nu suntem prea multi in caz de Guild War dar se aduna din 50 vro 3x :beer:
[XS-Team]Slym Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 sunt chiar prea multzi :)Devil n`am mai stat pe forum pe aici , joci silkroad ? xD pe ce server ? ;>
Aldguth Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Hey hey nu te lua de amicu meu sau de guilda NOASTRA. :) Caracterele hacked i le-am dat eu si am intrat si eu cu cateva. Make peace not war!!
defiler666 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 SkyNet/defiler666 daca tu numesti ala guild.....pacat k tu vb cand treci de la un caracter la altul ca gasca prin apa....tu mereu ne-ai facut de ras pe Troy pt ca intrai cu caractere hacked si faceai panarama...P.S. Din cate stiu eu pe Xian sunt multi romani care se tin de treaba si deci ti-as propune sa intrii ori pe Xian ori pe Troy in TechArmy. Dintre toate serverele astea 2 sunt de baza cu romani de incredere... (cine nu ma crede sa intre si sa se convinga)Cine vorbea de hecked si de prostia omeneasca ?? huh !! tu vb ma ?? si oricum nu te intereseaza ce fac eu si cu ce caractere....guildul ala e un guild muncit si stiind ce e ala guild ma...nu ca a voi unde nu stiti ce inseamna trade pentru level la guild si multe altele...sunt vreo cativa oameni de treaba in Tech..dar majoritatea ca tine asa iti vine sa ii scuipi....eu nu facem nici o " panarama " cum ai zis tu...doar verificam niste conturi :) !! Ai grija ce vorbesti ca eu nu m'am luat de tine !!
wine Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 SkyNet/defiler666 daca tu numesti ala guild.....pacat k tu vb cand treci de la un caracter la altul ca gasca prin apa....tu mereu ne-ai facut de ras pe Troy pt ca intrai cu caractere hacked si faceai panarama... :blink: Am si eu niste intrebari pentru tine:1.Cu ce te-a facut de ras defiler pe tine?2.Ce panarama facea?...ca nu inteleg la ce te referi...3.Ce nume ai pe troy?
defiler666 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 El e proprietaru lu snap !! E domnu' Muad din joc care il are si pe snap !! a mai luat o data ban pe forum aici cu numele snap_troy...pana pe 14 decembrie...nu ai ce sa ii ceri...si eu nu joc in numele tuturor, eu joc pentru mine !!
Mehico Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 back on business with Silkroad Online :>Server RedSea
dvlad79 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 @BlackCurse: nu stiu cu ce a facut Sky comunitatea de romani de pe Troy de ras...cert este faptul ca TU MA FACI SA RAD!!! :dance: Atat cat am reusit sa stau in joc alaturi de Sky, nu cred - de fapt sunt sigur - ca am avut vreodata ocazia sa ma plang de conduita lui, prin ceva care sa fi facut sau zis.Fac parte din guildul in care este Sky, si este nedrept sa-ti dai tu (nu are rost sa exprim cam ce insemni tu pentru mine...e mai bine sa ramana cum a cazut :photo: ) cu parerea despre unul sau altul; aaa...am deviat: deci...sunt coleg de guild cu Sky - si nu ai tu dreptul sa dai in toti membrii guildului...si sa spui ca sunt alte guild-uri mai mari si mai frumoase pe Troy sau in alta parte. Sa intre omul unde vrea, Sky i-a lansat numai o invitatie. Daca vrea sa aleaga varianta ta (desi sper ca esti singurul cu "caracterul" asta din guild-ul tau), e liber sa o faca. ...si uite asa a ajuns forumul asta albie de porci (nu e nici o aluzie :dance: )...stii, Black...ar trebui sa ne uneasca jocul asta, nu sa ne dea sansa de a "manca" pe forum chestii putin digerabile Pana data viitoare, aveti grija de persoanele voastre, si aratati ca ati stat pe acasa in primii 7 ani ai existentei voastre mai mult sau mai putin ilustre...V-a placut? Sunt MasterVlad de pe Troy...din guild-ul _ROMANIA_!!! Ne vedem in joc!Acestea fiind zise, sper ca au luat sfarsit commentariile rautacioase si lauda asta stupida cum ca "my guild is way better than yooooooouuuurs na-na-na, sac-sac-sac" (hai sa fiu si glumet: "oricum se stie ca _ROMANIA_ rooles :yum: :clap: :beer: ).Pupicei dusmanilor! :nanana:
wine Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 El e proprietaru lu snap !! E domnu' Muad din joc care il are si pe snap !! a mai luat o data ban pe forum aici cu numele snap_troy...pana pe 14 decembrie...nu ai ce sa ii ceri...si eu nu joc in numele tuturor, eu joc pentru mine !! Muad???Wtf?.... :sef: M-ai dezamagit...credeam ca suntem prieteni mai Muad...dar se pare ca m-am inselat
defiler666 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 @Soldier: imi pare rau sa te anunt sol dar asa e !! Si eu am fost dezamagit de el si de ce a zis el !! Macar daca avea dreptate....Pentru cei care joaca pe serverul troy si au nevoie de guild...sunt bine veniti la noi in guild....se numeste _ROMANIA_ , level 3 , inca 3 locuri libere !!