Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Salut domnilor,am nevoie da cateva raspunsuri va rog,am ajuns la lvl 32 pe Neptune,sunt Wizard si am bagat aproape toate pnct in Inteligenta si mai putin Str,am facut bine ???

Multumesc

sfatu meu e sati faci alt wizard si sa bagi doar int //mai stiu pe sparta care a bagat si pe str si e 80 si da atac mai mic ca mine care is glavier:))

Guest warden_88
Posted

Pai am cam asa,2300 MP SI 1350 hp,NU AM AVUT AJUTOR DE LA NIMENI,SI AM ABSERVAT CA INT. CRESTE MAGICAL ATACK,SPER SA NU FIE O FOARTE MARE DIFERENTA INTRE ELE....

Posted

Pai am cam asa,2300 MP SI 1350 hp,NU AM AVUT AJUTOR DE LA NIMENI,SI AM ABSERVAT CA INT. CRESTE MAGICAL ATACK,SPER SA NU FIE O FOARTE MARE DIFERENTA INTRE ELE....

nu conteaza deja e prea tarziu nu poate fi reparata greseala asa ca fati altu wizard (e doar 31)

Posted

am silk pe cont (100+)

elitepvpers.de

dai la forum si trebe sa afli silkroad hack..........

care stiti sa faceti srv privat deala fara NPC fara moob???

Posted

Exista vrun hack pentru a nu`ti mai da disconnect cand incerci sa te conectezi pe servar cand e full ! ! Ca ma chinui de 3 ore sa ma connecter si nik :comp1: !

Posted

Trane am vazut acum cateva pagini postul tau, in care apari cu acea poza.

Sa-ti pun un lucru prietene, eu de la sfarsitul lui Noiembrie 07 pana in Martie 08 am jucat pe kSRO. Atunci cand stateam cate 5 minute sa-mi dau seama cum sa pun code-ul in Koreana. Atunci ca si acum NU puteai sa faci share party la o diferenta mai mare de 11 levele, FARA SA IEI O PENALITATE IMENSA la EXP.

Asa ca nu veni tu aici cu poza din, cSRO sau jSRO...sa-mi rastalmacesti cuvintele.

Ma crezi Trane, ce-ti spun. Bine, nu vrei sa ma crezi...te vei da SINGUR cu capul de pereti cand vei vedea ca nu mai poti sa-ti faci plvl la caracterele tale, de lvl mic.

Imagine IPB

Imagine IPB

Poftim prietene. Adevarul ca eu stau si rastalmacesc cuvintele oamenilor toata ziua . Poftim poze de pe ksro cu "Carnival suit" ceea ce arata ca e foarte recenta.

Posted

Edit:sincer am vrut sa vad cum arata in imagebanana

care credeti ca ii cel mai bun?

cam aiurea pk editingul...cu frunze sau ce sunt alea...daca iti place verde e altceva :whistle:

Posted

Tocmai am omort lupul unui player la event,si minune...MURDERER

Ce pot face sa scap si eu cat mai ieftin si cat mai repede :banghead:

P.S: Tocmai ce imi mergea si mie bine,m`am apucat de lvl :hair:

Posted

recyfer.info downloadezi no-dc client si il dezarhivezi peste joc :)

numai merge site`ul acesta recyfer.info asta zice ! Database error

A database query syntax error has occurred. This may indicate a bug in the software. The last attempted database query was:

(SQL query hidden)

from within function "Article::pageData". MySQL returned error "1146: Table 'rumata_wiki.mw_page' doesn't exist (localhost)". :comp1:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...