Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

si eu stau in italia ... u in ce localitate esti? :D pt banii pe card nush dac poti....da dute la posta si fati paypal si cu ala cumperi...si eu tot paypal am :right:

:tiphat:

Alessandria ,cum sami fac paypal la posta ?

Posted

:D REPET INTREBAREA : este cineva care sai fie mila de mine sa ma ajute sami fac botu ala belit a lu rev6 ? va roog ! ma chinui cu el de 3 sap :banghead::banghead::banghead: .... hai k dau o bere :beer:

PS: scuzati k is obsedat

Posted

APP ce event se aporopie , k am vazut k a pomenit unu de un event !

Imi Poate explica si mie in ce consta ?

P S : Pe Eos nu joaca nimeni , am inceput si eu ieri sa joc lvl 10 (BoW)

Posted

Alessandria ,cum sami fac paypal la posta ?

pai te duci la posta si ii zici ca vrei un card reincarcabil (sau ceva de genu) cu care sa poti cumpara din net si iti face card paypal :)

Sper sa fiu de ajutor

Posted

In sfarsit am facut si eu 50k sp amarate :(

http://img368.imageshack.us/img368/4925/d0min83r50kqc3.jpg

mai aberez si eu putin cu o poza ;)

http://img368.imageshack.us/my.php?image=sro2008102610445646sy3.jpg

Astept eventu :D

Posted

pai te duci la posta si ii zici ca vrei un card reincarcabil (sau ceva de genu) cu care sa poti cumpara din net si iti face card paypal :)

Sper sa fiu de ajutor

asta inseamna ca imi fac alt card ?! sau care e treaba .porma tre sa fac alt cont la paypal sal verific sa bla bla ,si in cat timp imi da cardu ?!

Posted

asta inseamna ca imi fac alt card ?! sau care e treaba .porma tre sa fac alt cont la paypal sal verific sa bla bla ,si in cat timp imi da cardu ?!

da ii alt card paypal .... pe mn nu mor sunat aia nici o data :P si de obicei til face pe loc cardu ca au facute deja ... numa trebae sa completezi formular cu numele tau si chesti de astea....

Posted

vreau sa strang vreo 250 - 300k. la lvl 85 o sa farmez iar ;) I HATE FARMING X(.

nush de tine dar eu unul abea astept sa farmez sa imi bag in bicheon si cold la max :X

Posted

nush de tine dar eu unul abea astept sa farmez sa imi bag in bicheon si cold la max :X

la 70 o sa iti vina skill nou la linght si nu cred ca ar trebui sa bagi ff mult in cold

eu nu mai folosesc ploaia de turturi

cele doua skyluri dau o diferenta de 1k dmg la moob de 76!

Guest warden_88
Posted

incep sa cred ca tu ai venit din viitor =)) (jokin') ;)

Salut domnilor,am nevoie da cateva raspunsuri va rog,am ajuns la lvl 32 pe Neptune,sunt Wizard si am bagat aproape toate pnct in Inteligenta si mai putin Str,am facut bine ???

Multumesc

Posted

Salut domnilor,am nevoie da cateva raspunsuri va rog,am ajuns la lvl 32 pe Neptune,sunt Wizard si am bagat aproape toate pnct in Inteligenta si mai putin Str,am facut bine ???

Multumesc

NUUUUUUUUUUUUUUUUU

Wizzardul trebe sa fie doar cu INT!!!!

Posted

Calm calm ... e doar un joc ...BTW..acu am ajuns mi-a cules veverita 100 de vigors (small grain) xD. @warden nu nai facut bine.... Wizard foloseste staff ce are doar magical dmg deci impune int .. tu punand str lai facut hybrid si km lai stricat...Ori refaci caracterul ori ii schimbi masteryul pe warlock si 1handed , singuru kre rezista ca hybrid.Hope I Helped

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...