Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest Vegitto
Posted

Imi puteti pastra un loc la voi in guild pe redsea? sunt lvl 19 azi o sa fac lvl 20+...i-am dat un pm lui just_ice si nu mi-a raspuns deloc...

Posted

SP FARMING :

1. Alegi un arc bun de lvl 16 (de preferinta SOS sau macar incearca sa il faci+3)

2. CHIAR DACA NU ESTI ARCASI TREBUIE SA TRECI PE ARC SI SA PUI CATEVA SKILLURI LA "Pacheon" pt a face cel mai bun SP FARMING

3. Trebuie sa ajungi la lvl 16 si sa ai MASTERY Pacheon sau Cold/Fire/Lightning la lvl 7.

4. Locul bun de SP FARMING este in Stronghold.

IPB Image

5. Incearca sa aduni cat mai multe SP-uri. Eu am stat pe vremea cand nu exista Item Mall, 1 luna in Stronghold si de abia stransesem 50k SP.

P.S. : Vrei sa ai un caracter bun si sa faci iar SP FARMING pe la lvl 50+ poate chiar 60? Atunci aduna mai mult de 80k SP (80.000 SP). Cu Item Mall-ul la picioare sa faci atatea SP-uri este floare la ureche. occasion14.gif

Dar eu sunt lvl 28!Si nu cred ca in MOUNTAIN STRONGHOLD fac atata SP!!!!Spuneti-mi pt. lvl 28 un loc bun!!msSP FARMING :

Posted

Si cam inceteaza sa faci topicuri cand deja exista unul pe aceiasi tema.

ok ok.... dar nu e despre lvl ..... mai bine nu te enerva... e mai bine..... si scrie-ti si tu levelu

Mie mi se pare :cool2: topicu :D

ON pai sa vedem... pe red sea am un character de lvl 1 :)) ( lam facut urat din greseala si nam jucat cu el ) tot pe red sea mai am unu de lvl 17 pe olimpus am unu de lvl 23 si pe aege am unu de lvl 35 :) imediat 36 ( 98% )

Altcineva ce lvl aveti!?

Posted

Hmmm...ai putea sa faci farming la lvl 35 PARCA la Flowers (cand o sa ai un quest "Kill 1000 Flowers;repetable 3 times=3000 flori de omorat :))))))") dar RABDAREA ESTE O VIRTUTE + k eu ti-as recomanda sa ai gapul de 9 pt SP FARM

ce ai zice tu sa te duci prin alta sectiune daca ai chef de spam !

Puneti poze cu charurile voastre.

Posted

Eu am pe Tibet 2 charuri : unul full int lvl 33 aproape 34 si unul full str blader lvl 32 :) !aaa si pe oasis un char lvl 24 parca si pe alps unul de lvl 22 lol

Posted

nu stiti cand se face serverul european?:(

Isro inca nici nu a ajuns la level 80 Cap (TAKLA MAKAN) si mai este si level 90 cap (Roc Mountain)

deci sa zicem pentru fiecare cap 5 luni (se zice ca da drumu la 80 pe la oct.) deci cam pe la anul viitor o sa avem si noi EU .

:dontknow:

Daca te referi la servere EUROPENE nu cred ca o sa fie

ca deja este VN, JP,KR si mai este unu dar nustiu exact

Posted

Da asta am observat si eu k non-boterii tari si care kiar stiu sa joace bine SRO sunt polonezii,rusii,germanii....nu zic k ceilalti nu stiu dar astia sunt chiar multi si toti destul de buni

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...