Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

alea din poza [Halloween Outfit] sunt premii de la So-Ok si ce ai ingrosat tu sunt componentele lui

nu pricep de ce in poza scrie halloween si colo altfle dar asta e sper sa prin si eu un set ful male pt je si sper sa se tranzmita prin ex k box-urile nu se trimet:)

Posted

oare ce fel de dresuri sunt astea ---Wizard's Hat (M), Witch's Hat (F), Wizard's Costume (M), Witch's Costume (F), Wizard's Broomstick (M), Witch's Broomstick (F)

Imagine IPB

Imagine IPB

:tiphat:

Posted

nu pricep de ce in poza scrie halloween si colo altfle dar asta e sper sa prin si eu un set ful male pt je si sper sa se tranzmita prin ex k box-urile nu se trimet:)

nush daca boxurile se transmit dar stiu ca ce iti pica de la ele da

Posted

sal m-am bagat pe VENUS e super care joaca?? :dontknow:

Posted

ce rezolutie trebe sa pun la isro bot?

mai am o problema

cum fac ca din 2 in 2 min mi se pune jos si asteapta sa ii creasca mp

pls help!!

ai selectat la auto protection primele 2 ( nu trebuiau)

Posted

VAND CONT BUX 72$in schimbul a5milioane GOLD

pe SV SPARTA la Silkroa DOVAda aici

Your Statistics

# of Website Visits

131

Your Referral Statistics

# of Referrals (view)

61

# of Referral Website Visits

7220

Additional Credit/Debit

# of Credit/Debit (view)

0.09

Balance Information

Account Balance (cashout)

$ 73.6000

Total Amount Paid

$ 0.0000

ma fami un Srenshot si iti dau 10mil!!!

ok?

sa vad eu ca ai 73$

Posted

Am reusit sa fac o guilda competitiva de romani pe gaia hehe...uitativa pe rev6 la Atentat si dupa la guilda in care sunt :P...ma laud si eu ca omul :P

Posted

Am reusit sa fac o guilda competitiva de romani pe gaia hehe...uitativa pe rev6 la Atentat si dupa la guilda in care sunt :P...ma laud si eu ca omul :P

frumos guildu :cool2: da....ce inseamna VaLLhaLa? :-?

:tiphat:

Posted

Un fel de olimpia pentru vikingi.

@ciupilan, cine nu stie ce vorbeste acuma?? :P nu o lua in nume de rau dar deobicei scriu cand stiu ce vb ca daca nu m-ai vedea spamand pe aici cum faceau altii

Posted

care sti daca pot baga bani direct pe card de romania de la o banca din italia ? vreau angel wings ftw Imagine IPBpremium globale .... si un pc ca se apropie salariu :D

respect all

Posted

leo si mary au jucat pe greece nu?

Posted

Ok...tocmai mia venit in cap lucrul asta...Wizard and Witch sunt avatare de event asemanatoare cu earthghost care nu aveau blue sockets(Sa grant magic option).Eu sper sa le poti pune magic , dar un prieten mi-a dat o afirmatie : "Pai daca se pune cu magic dc plm sa mai cumpere lumea silk costumes?Stau la eventu asta isi fac jdemii de cutii si plm...ai rezolvat-o" Eu totusi sper sa poti pune magic's

Posted

care sti daca pot baga bani direct pe card de romania de la o banca din italia ? vreau angel wings ftw Imagine IPBpremium globale .... si un pc ca se apropie salariu :D

respect all

hmm pc nou :) nice..

o recomandare

8 gb rami , sau ceva dual..

procesor quadcore

placa video 8600 gt

un hard nush asta conteaza mai putin

o sursa buna cu un sistem de racire bun , chiar 2 coolere

si o carcasa misto din metal usor cu portita ceva glisant sa se raceasca mai bine :P

Posted

da de unde bani pentru calculatoru asta ai castigat la loto?

))))

cred ca te pricepi la calculatoare salam in fine eu ti-as recomnda un dual core intel

sau extreme dual core daca vrei un quad core bun cred ca ar mai trebui sa astepti si nus daca ar merita

adevarat e ca quad coru are 12mb cachu lvl 1 e 2x mai mare ca la un dual core spre exemplu modele 8000 care au 6 mb

cred ca 2 gb rami ddr2 ar fi ok

o placa video de vreo 512 cu vreo 256 biti frecventa mare in general toate sunt p ddr3 adika majoritatea

tot asa orice iei sa fie frecventa mare

si un hard de vreo 160-200 e super

si pretzu nu poate fi mai mare vreo 2 000 lei

Posted

back in putere ce mai face lumea? vad ca ati crscut ;)

BTW:Cloud gz for shaitan si lvl 90 ;)

http://imageshack.us

http://g.imageshack.us/img227/sro2008102420283829vn6.jpg/1/

urmeaza si video maine daca am chef sa il editez

Nb :D

Posted

sal all,tocmai ma gandeam sa ma apuc shi eu:P dar nush cam pe ce server sa merg sa gasesc cat mai multzi romani shi ce character sa imi fac ma gandeam la arcash imi cam place arcashii :Dce imi propunetzi?

Posted

hmm miati raspuns la ce stiam deja :))

dar astept raspuns in legatura cu posibilitate de a pune bani pe card de aici din italia.

in leg cu pc va vi cu siguranta un windows vista poate chiar original 4 gb cpu cuad core gpu ati last aparitie si o sursa de firma restu neinteresant

ceao , mai vb si maine

respect :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...