Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

W00ooothoooo !!! http://img232.imageshack.us/my.php?image=sro2008102409053386tg7.jpg XD XD X XD XD

...felicitari man si pt lvl si pt kill...ai avut noroc cu carul la Shaitan ca vad ca esti numai tu si inca 2 pe acolo ...i-ai facut lure pe undeva mai ascuns sau pur si simplu s-a intamplat?

RESPEC"ALL

:tiphat:

Posted

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE se baga costumele in napoi Angel Wing & Devil Wing Dress si Halloween Outfit

REALLY???? Dami link ceva ., citat anytthing. @ allexx . nu doar k am avut noroc k mi la tankat Blaster , el aparuse la claw peak :).

Aww gayroad o pus halloween la event deci am ce culege cutii din alea aiurite -.-'' .. doar Angel e devanzare .. anyway *gonna buy it for sure*

Posted

REALLY???? Dami link ceva ., citat anytthing. @ allexx . nu doar k am avut noroc k mi la tankat Blaster , el aparuse la claw peak :).

www.silkdroadonline.net :>

ce tare se baga event la care pica costum de Halloween

Posted

Hello. This is Silkroad Online.

Halloween with Silkroad Online!

Halloween Event which occurs from October 28th to November 11th is announced below.

[Event Procedure]

- Halloween Event will be proceeded automatically when you log in after the weekly inspection on October 28th.

- Defeat monsters and jewel box will be dropped randomly.

- Bring the jewel box to NPC So-ok and she'll exchange it for a gift. Gift will be given in random.

- Jewel box can be exchanged for gifts without limit in numbers during the Event period.

Event Gift

Dodging Scroll 1, Hit Scroll 1, Moving Speed Scroll 1, Trigger Scroll 1, 500 HP increase Scroll 1, 500 MP increase Scroll 1, HP Recovery Grain (Small), MP Recovery Grain (Small), Vigor Recovery Grain (Small), Mangyang Balloon, Movoi Balloon, Wizard's Hat (M), Witch's Hat (F), Wizard's Costume (M), Witch's Costume (F), Wizard's Broomstick (M), Witch's Broomstick (F)

[Halloween Outfit - Front]

Imagine IPB

[Halloween Outfit - Back]

Imagine IPB

[Attention]

- Jewel box will be deleted on November 11th after server inspection, so please don��t forget to use the jewel box before the event ends.

- Jewel box is an item cannot be used for trade/exchange/stall between characters and storage.

Hello, This is Silkroad online.

We now introduce to our users the avatar item, the "Angel Wing & Devil Wing Dress."

People��s Choice, the "Angel Wing & Devil Wing" will be added as new avatar by demand and for new users who didn't have chance to buy these wonderful items.

We thank our users for showing great interest in these avatar items, and will continue to present new, various avatar items to satisfy more of our users.

[Angel Wing and Devil Wing - Front ]

Imagine IPB

[Angel Wing and Devil Wing - Back]

Imagine IPB

Posted

Stii ce e amuzant?Ieri vorbeam cu un prieten la fotbal si iam zis "Mah mota ce fain ar fi sa puna un titlu "Halloween Angel Wing And Devil wings ressel" pana mea chiar se intampla =)) Si vorba care am auzito aici "e foame de bani ..."

Posted

Mah baieti : http://recyfer.info/index.php/Testosterone . Sau scrieti pe google pur si simplu recyfer.info si primul link aparut,ala e.

Cititi si voi acolo. Iti mai si spune clar, ca parola pentru arhiva e chiar "recyfer.info"

Dar folositi pe riscul vostru orice program de genul asta,ca sunt mari sanse sa aiba keyloggere.

Spor la lvl !

True i ` was haked so .... ma pis pe ele de Multiclient daca nu e cel de la blub22 al meu 0x33 membru

am pierdut charu de 90 am pus un pw mai lung de 12 caractere si acum imi da eroare pe joymax.com dar pe silkroadonline.net ma pot loga cu pw ala mare :comp1:

Posted

True i ` was haked so .... ma pis pe ele de Multiclient daca nu e cel de la blub22 al meu 0x33 membru

am pierdut charu de 90 am pus un pw mai lung de 12 caractere si acum imi da eroare pe joymax.com dar pe silkroadonline.net ma pot loga cu pw ala mare :comp1:

Lols, n-as fii incercat daca aveam lv 90. OMG :blink:

Posted

eu am incercat pt ca de 1 an tot fac chesti asta dar dupa ce 0x33 sa inchis am pierdut tot cele mai tarii tools de isro si cele mai safe facute de cei mai tari in domeni Cip stie....

Posted

Noul meu char :X:X:X !

Xbow rulz ! dar si nuker ! :D! pe nuker am 64 si acum duc si xbow la 64 :D!

c roman esti cu numele ala

Posted

pe Eos deja a murit Demon Shaitan ( ala e 90 , nu ) cum dracu cresc astia nu stiu :|

nu-i demult serveru daca are vreo 2 saptamani si astia au deja 80+ :|

ca sa cresti repede iti trebuie 2 lucruri.

1. gap 0 - bagi doar in mastery si 1-2 skiluri (calculezi pe nivlaM ce si cum)

2. bot care sa joace si tu sa faci ce vrei.

si ar mai fi 1: sa iti cumperi tickete

Posted

pe Eos deja a murit Demon Shaitan ( ala e 90 , nu ) cum dracu cresc astia nu stiu :|

nu-i demult serveru daca are vreo 2 saptamani si astia au deja 80+ :|

iei 100-200k pe el ptr ca e rar, ca la mu xD sa ai char de 90 cu set sos d1 xD

daca te intereseaza guild de romani sunt eu in unul. suntem 12 romani, lvle ~20, lvl1 guildul, azi sau maine il face de 2. dai un semn si te bag daca vrei, am 'join'.

Rogue la lvl 20 da dmg mai mare cu xbow decat cu daggerele? :D (nu am incercat) Deocamdata am dagger sos de 16... la d4 poate trec pe xbow.

Posted

va mere siteul?? eu incerc sa intru si nu merge... :( btw am facut azi dimineata 58 :X abea astept 72 sa farmez :X

bv de lvl ! da mie imi merge....azi nu o facut figuri inca :D

CE nervi o sa imi fac cu halloweenu asta fii atent numai....de nu o sa imi cada doar female atata rau :S

si eu cred ca asa o sa fie :hair: , da tot nu ma las ca tot speram sa le bage iar :peace:

:tiphat:

Posted

oare ce fel de dresuri sunt astea ---Wizard's Hat (M), Witch's Hat (F), Wizard's Costume (M), Witch's Costume (F), Wizard's Broomstick (M), Witch's Broomstick (F)

Posted

vezi o pagina in urma ca arata poze

mah dk nu sti rspunsu nu mai vb am intrebat ce dresuri is alea... in poze is numa dresurile care o sa le bage pe item mal si anume(Halloween Outfit si Angel Wing and Devil Wing) si alea care leam scrie eu sunt dresuri de event si anume (Wizard's Hat (M), Witch's Hat (F), Wizard's Costume (M), Witch's Costume (F), Wizard's Broomstick (M), Witch's Broomstick (F)

)..... ;)

Posted

mah dk nu sti rspunsu nu mai vb am intrebat ce dresuri is alea... in poze is numa dresurile care o sa le bage pe item mal si anume(Halloween Outfit si Angel Wing and Devil Wing) si alea care leam scrie eu sunt dresuri de event si anume (Wizard's Hat (M), Witch's Hat (F), Wizard's Costume (M), Witch's Costume (F), Wizard's Broomstick (M), Witch's Broomstick (F)

)..... ;)

alea din poza [Halloween Outfit] sunt premii de la So-Ok si ce ai ingrosat tu sunt componentele lui

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...