The Dash Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 eu ala de pirat as vrea ca arata destul de fain sau unu mai frumos si pentru male ca nu suport ca toate avatarele sa fie faine doar pentru female :(
iReaLRauL Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 My precious:http://img76.imageshack.us/my.php?image=sro2008102319104536wi4.jpgLol, nice. Pe ce server esti ?
ScarFaceRo Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 gz Darth si pentru lvl si pentru Spurile pe care am vaz ca le ai....fati arcul+9 si teai scos:)) BFT
iReaLRauL Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 si eu,super tare avataru female de holloween ah abea astept sa mi iau si eu pc aici. bv pt lv ce sa mai zic ,cineva pe aici spunea : " joc silkroad si e super cool " :P dar uneori imi piere asa chefu cand toate lumea buteaza :( Nu si daca pui botul , dar lasa ca e bine asa, fara "cheats"
Trane Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 BlackCurse uite aici plvl pe Ksro ;) ziceai ca nu se poate :)
ScarFaceRo Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 ello Cipi mai stai si u on pe acolo pe oasis:))
Darth_Andrei Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Daca se repune Halloween il iau de data asta ... Anu trecut exact luni seara inainte de update am avut de ales intre devil si hallo si am ales devil :S...eh.Care vroiai server privat , nu iti recomand astfel de "distractii" , majoritatea au keylogers , backdoors si alte chestii din astea dragutze , dar faci cum vrei.Care cautati loader cautati pe nihplod acolo scrie sa luati doar de pe linkuri oficiale *.Goodluck :tiphat:
iReaLRauL Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Un prieten de al meu: Vand cont pentru Silkroad lvl 90 set garmet +5 si arc +7. Daca va intereseaza, postati.EDIT: Server Zeus.
Guest florin237 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 pot sa va intreb am lvl 34 si nu am farmat, acum la ce nivel si ce gap e cel mai bine sa fac farming
TheRider Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Daca se repune Halloween il iau de data asta ... Anu trecut exact luni seara inainte de update am avut de ales intre devil si hallo si am ales devil :S...eh.Care vroiai server privat , nu iti recomand astfel de "distractii" , majoritatea au keylogers , backdoors si alte chestii din astea dragutze , dar faci cum vrei.Care cautati loader cautati pe nihplod acolo scrie sa luati doar de pe linkuri oficiale *.Goodluck :tiphat:da ce exista si servare private inafara de www.silkroadonline.net
Darth_Andrei Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Da e ecsro si inca unu (4got name)... anywho alea sunt cele care rezista care au luat date direct de la joymax ... asa panarami iti faci tu cu un sro emulator esti doar tu pe server aiurit te plimbi pe acolo.Iti faci arma sun +2555 pui 30de imbue fol skiluri de blader cu glv... ma rog intelegi tu.
TheRider Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Da e ecsro si inca unu (4got name)... anywho alea sunt cele care rezista care au luat date direct de la joymax ... asa panarami iti faci tu cu un sro emulator esti doar tu pe server aiurit te plimbi pe acolo.Iti faci arma sun +2555 pui 30de imbue fol skiluri de blader cu glv... ma rog intelegi tu.aha , tnx P S : mai bine raman tot pe asta ca nu m`am chinuit degeaba sa fac lvl 33 :P
iLoveCalifornia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 BlackCurse uite aici plvl pe Ksro ;) ziceai ca nu se poate :) trane , fii bun cu mine si pune-mi si mie niste linkuri pt ksro ca pe pagina lor nu mai inteleg nimic , s-au schimbat multe la ei si nah... :P client dld , media pk pt codul ala de logare etc :P ce este nevoie
The Dash Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 nu ai ce face pe cuvant. pana ajungi la lvl maxim acolo se baga si aici acelasi lvl deci intri acolo degeaba te chinui cu media pk si client si toate asteagasesti lume care stie engleza putina si lista poate continua.
iLoveCalifornia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 nu ai ce face pe cuvant. pana ajungi la lvl maxim acolo se baga si aici acelasi lvl deci intri acolo degeaba te chinui cu media pk si client si toate asteagasesti lume care stie engleza putina si lista poate continua.pai pe iSRO joc pe RedSea , cam plictiseala , mi-am facut si eu nuker de lvl 40 , am zis sa farmez am gap 7 skillurile la lvl 33 , iau 400xp 300 sp ,dau dmg mic mic mic sunt pe spear , unde pot farma , cresc fenomenal de greu , mai bine farmam la 20 dar n-am stiut de faza cu free pwfarm din Samarkand.. ?
The Dash Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 daca te primeste atentat vino pe gaia si poate iti face cineva plvl-pfarm.
Albert1994 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 bv pt lvl! eu tot 85 am aproape 50% :P pacat ca nam glavie buna am avut de 85 +6 si ziua urmatoare am incercat +7 si so spart acu asta e.... caut alta....asta care o am acu am incercat +4 mai inainte si nu o mers... :dontknow: unlucky weapone :tiphat:
Daddysady Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 as putea spune multe lucruri dar ma abtin ..... ( no offence)spune-mi pe privat ca nu ma suparnu am avut incredere in linkul tau pentru ca avea doar 1 download...dc nu ai pus linkul "oficial"@flo17 gg da' vad ca intri pe forum numa' cand ai cu ce sa te lauzi :P
salam30 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 hmm da eu nu stiam ca la ksro au wedding dress eu , inseamna ca si pe isro sar putea sa bage wedding dress chinez :D
Darth_Andrei Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 W00ooothoooo !!! http://img232.imageshack.us/my.php?image=sro2008102409053386tg7.jpg XD XD X XD XD
BeautifulMind Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Da e ecsro si inca unu (4got name)... anywho alea sunt cele care rezista care au luat date direct de la joymax ... asa panarami iti faci tu cu un sro emulator esti doar tu pe server aiurit te plimbi pe acolo.Iti faci arma sun +2555 pui 30de imbue fol skiluri de blader cu glv... ma rog intelegi tu.Tin sa te contrazic...in ecsro exista mobi...unici...tot ce vrei.Gz de level :D si shaitan.
ScarFaceRo Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 se cunoaste Darth ca ai facut 90...gz de Shaitan:)
Darth_Andrei Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Tin sa te contrazic...in ecsro exista mobi...unici...tot ce vrei.Gz de level :D si shaitan.ma ai inteles gresit , nu am zis ca nu exista in ecsro mobi si uniques...mam referit k in sro emulator te plimbi de nebun pe acolo iti pui sun, avatar, unique spawn si din astea :).
ScarFaceRo Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 face careva pw farm pe vreun srv?ca pe Oasis se intre foarte greu...:oastept raspuns:)