Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

orice euro,cu submastery de warlock, e foarte bun in PvP ,dar 1 vs 1, fie el int warlock / ... ori str warlock / ...

dar la team PvP, greu :|

oricum, bafta cu buildul tau, o sa te distrezi,dar o sa iti faci si mii de nervi :D Una peste alta,pentru asta merita jocul jucat.

Caci,ce satisfactie am mai avea daca am fii toti 90 intr-o clipa,full sun si cu tot ce vrem ?

De asta creeaza mmorpg-urile astea dependenta,fie ele de rahat sau nu,cu plusuri si minusuri,cum si SRO are.

Cheers everyone ! :D

Posted

Foarte bine.

Viata in primul rand. Jocurile sunt o delectare,o distractie, nu principala activitate.

Cand te reapuci, imi zici aici sau ma cauti pe joc,dar seara,ca restul zilei nu sunt acasa : ))

^_^

Posted

orice euro,cu submastery de warlock, e foarte bun in PvP ,dar 1 vs 1, fie el int warlock / ... ori str warlock / ...

oricum, bafta cu buildul tau, o sa te distrezi,dar o sa iti faci si mii de nervi :D Una peste alta,pentru asta merita jocul jucat.

Caci,ce satisfactie am mai avea daca am fii toti 90 intr-o clipa,full sun si cu tot ce vrem ?

De asta creeaza mmorpg-urile astea dependenta,fie ele de rahat sau nu,cu plusuri si minusuri,cum si SRO are.

ai mare dreapta!!! dar nici chiar sa te omori pentru un joc sa fie eu sa zicem ca tea sckamat la un joc nu trebuie sa te superi e un joc nu e viata reala multa lume are probleme cu viata reala si virtualiatea nu stiu sa faca diferenta intre una si alta :right:

Guest SadicuStelist
Posted

Silkroad e super :cool2: il joc de cv timp cn e pe sv hercules???

Posted

poi mai stai si u pe acolo ca butu nu vorbeste cu mine:))))))....pe la 8-9 seara dak teas putea gasi on ar fi super....sau maxim 10:))

Posted

Hm.... sa continui cu pure str fire bow (24) sau cu pure str rogue/warlock (14)? :-s

rogue mi se pare prea tare la PvP si cresc si destul de bine, da dmg bunicel...

Posted

e asa de vechi :( ... la modul ca e full de 90 :/

...nu este full de 90 dar tu intrebai de romanii de lvl mare ori de obicei pe cei cu lvle mari nu prea ii gasesti prin Jangan decat accidental :Pdar oricum pe serverele mai vechi sunt destui romani 80+...si apropo de asta si de rev6 acum am numarat si eu serverele actuale si pe de o parte m-am crucit de nrul lor (39) si pe de alta parte imi aduc aminte de inceputuril meu in acest joc cand erau doar 2 servere si cand pe atunci acest joc iti facea cu adevarat placere sa il joci din f multe motive...eh...C'est la vie toujours parshiva...

This can't be right .... http://img20.imageshack.us/my.php?image=sro2008102222092165hj2.jpg din cate imi amintisem nu se faceau re-sell in sro :| whateva...

...ca sa citez pe altii..."...e foame de bani baieti ...e foame de bani..."

Hm.... sa continui cu pure str fire bow (24) sau cu pure str rogue/warlock (14)? :-s

rogue mi se pare prea tare la PvP si cresc si destul de bine, da dmg bunicel...

...fiecare caracter are punctele lui tari si punctele lui slabe, punctele lui funny si chestii care te scot din pepeni...sfatul meu e sa joci cu cel care iti place tie nu altora...fff multe in acest joc in ce priveste pvp-urile si grindul si joburile depind de multe ori de set+arma asa ca ar trebui sa incepi sa te gandesti cum sa faci gold sa te pui la punct cu ele...

RESPEC"ALL

:tiphat:

Posted

This can't be right .... http://img20.imageshack.us/my.php?image=sro2008102222092165hj2.jpg din cate imi amintisem nu se faceau re-sell in sro :| whateva...

nu vad nimic pe site deci poate e un bug

Posted

...fiecare caracter are punctele lui tari si punctele lui slabe, punctele lui funny si chestii care te scot din pepeni...sfatul meu e sa joci cu cel care iti place tie nu altora...fff multe in acest joc in ce priveste pvp-urile si grindul si joburile depind de multe ori de set+arma asa ca ar trebui sa incepi sa te gandesti cum sa faci gold sa te pui la punct cu ele...

RESPEC"ALL

:tiphat:

pai mie imi plac amandoi.... speram sa fie careva care i-a incercat pe amandoi si sa-mi spuna si parerea lui :P.

Cat despre gold, la 21-22 bag tradeuri, joc pe eos si nu e multa lume mare, nu am probleme cu thiefii :P . + ca am observat ca rogue-ul consuma fff putine mp si hp :P.

Posted

ai u bog in joc sau ai folosit pk2 k la mine la item mal nu e nici un dres si la avatar e doar ala de ginere....

Posted

doamne ce imi doream sa mai fie ala de pirat :(. i was so excited :(. oh well astept sa apara una noua poate poate e ceva fain. app inca oleaca si fac 58 :X cel mai mare char al meu.....vam zis ca nu ma las :P

Posted

doamne ce imi doream sa mai fie ala de pirat :(. i was so excited :(. oh well astept sa apara una noua poate poate e ceva fain. app inca oleaca si fac 58 :X cel mai mare char al meu.....vam zis ca nu ma las :P

Good :cool2:

Si eu lvl 33 Bow pe Venice , mai joaca cineva pe srv asta ? :>

Posted

Buna all,

ma tenteaza un rogue si as vrea sa aud cateva pareri despre submastery care sa il folosesc la rogue, unii zic cleric altii bard mai aud si de warlock , daca e unu mai binevoitor intre voi sa imi arate si ce skilluri sunt folosite de la astfel de submastery-uri pt ca sincer sunt paralel in aceste build-uri, si am vazut ca nu toate skillurile de la cleric sau bard pot fi folosite de rogue,

poate ma insel si de aceea as fi tare recunoscator daca ar pune cineva o lista cu ce skilluri sunt de folos la rogue de la cleric sau bard sau poate kiar warlock,

bafta all

10X2OL

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...