Darth_Andrei Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 xD Offering FTW .E caracterul unui prieten dar mai intru uneori sa vad ce mai e nou pe el :). 162k DMG... revin cu poza cand ajung acasa
Trane Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 :) BTW eu m-am cam lasat am sters jocul imediat dupa fortress war am lasat charul pe care il aveam la farming cu 1.2m sp poate ma reapuc in decembrie nu stiu :D
Daddysady Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 e al lui timeout...ratat de pe greece si eu am lasat-o mai moale dar o sa imi revina chefu @kynderthe eu am bagat pe 7 conturi pana acum si nu am avut probleme
iReaLRauL Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 :) BTW eu m-am cam lasat am sters jocul imediat dupa fortress war am lasat charul pe care il aveam la farming cu 1.2m sp poate ma reapuc in decembrie nu stiu :D +11. WOW :o. Reapuca-te ma, numai sa nu stergi caracterele. :)
kynderthe Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 @kynderthe eu am bagat pe 7 conturi pana acum si nu am avut problemeUnor prieteni de pe Athens le e frica sa bage silk pe mai mult de un account,pe motivul ca primesc banDar nu are nicio logica,ba din contra ... :violent:
qasi Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 de ce sa le stearga dak nu are ce sa faca cu ele le poate da chiar nu m-as supara. si dak le vinzi poti sa zici pretul. (stiu ca deja exagerez)
Cipi_Cipi Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 SalutCam pe cate conturi poti baga Silk cu accelasi card?Pentru ca am auzit ca daca bagi mai mult de 2 iau ban ambele conturi pe care a fost bagat silk de pe acel card,e adevarat? :down:nu exista asa ceva. atat timp cat ai bani pe card,poti cumpara silk pe oricate conturi vrei. toata treaba e sa il cumperi in mod legal,nu cu paypal furate sau mai stiu eu ce.exista doar limita de cantitate. adica 1000 silk / zi, respectiv 3000 silk / luna.dar daca vrei,poti cumpara pe 100 de conturi cate 1000 de silk :P-------Referitor la forum,misto ca si-a revenit.Pe sro,nu prea mari noutati,am facut 65 pe n00bi.Spor la lvl,bafta la dropuri, cheers all !
Darth_Andrei Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Si poza care am promis-o http://img225.imageshack.us/my.php?image=sro2008102111441312ui9.jpg :) . Gz pt lvl'e toti :) .
iReaLRauL Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Si poza care am promis-o http://img225.imageshack.us/my.php?image=sro2008102111441312ui9.jpg :) . Gz pt lvl'e toti :) .E caracterul tau ?Tare anyway. :P
The Wizard Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 iesi si intra de mai multe ori pana incepe updateul...
Albert1994 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 mah deci mie nu mi se updateaza silku mie mio mers din prima acu.....si mie citeodata nu mergea.....da tre sa incerci de multe ori :)
Trane Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Off topic :) Fiecare razboi il ducem cu fruntea sus Avem 11 eroi multi adversari de rapus Avem un nume vestit Rosu`- albastru` culoriAvem sange latin suntem invingatori In fiecare minut suntem alaturi de voiCu Steaua pana la moarteCastigati pentru noiAvem peluza ce striga "Bine ati venit in infern!"Iar adversarii de frica nu se mai vad pe teren Campionii din GhenceaMai sunt lupte de dusAvem traditie in spate si numele LacatusAvem blazonul in suflet si cantam pana murimSteaua te iubim B) Forta Steaua
salam30 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 din partea va doresc sa castigati champion leagueauuu auuu eu is dinamovist :P :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat:
K-Draku Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 il cunoasteti pe CJ de pe Paciifc??? are lvl 10 si mai si si inca 190k PK mio dat contul un prieten care lo hekuit
d0min83r Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Aveau dreptate baietzii de la topicul w.o.w. Cum sa nu aibe acest topic atatea posturi cand tu(Trane) ai postat imnul stelei sau ce o fi ala(nu, nu sunt suporter). Parerea mea ar fi sa te abti de la asemenea posturi. Poate ca ai vechime sau esti profesor in silkroad(bla bla sa imi arati si cartea de munca daca vrei sa te lauzi). Subiectele acestea poti sa le discuti altundeva. Criticati-ma !
iReaLRauL Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Aveau dreptate baietzii de la topicul w.o.w. Cum sa nu aibe acest topic atatea posturi cand tu(Trane) ai postat imnul stelei sau ce o fi ala(nu, nu sunt suporter). Parerea mea ar fi sa te abti de la asemenea posturi. Poate ca ai vechime sau esti profesor in silkroad(bla bla sa imi arati si cartea de munca daca vrei sa te lauzi). Subiectele acestea poti sa le discuti altundeva. Criticati-ma !Nu te pot critica. Ai dreptate. :photo:
TheRider Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 care ma ajutatzi si pe mine , vreau sa ma joc si eu SilkRoad , am auzit k e fain jocu , si de unde il downladez si sa pot sa ma joc pe srv acesta http://www.rev6.com/ dak e servar , k ma vazut k multi dintre voi va jucatzi aici . . . imi putezi explica si mie cum si in ce fel . ..
SimplySimple Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 care ma ajutatzi si pe mine , vreau sa ma joc si eu SilkRoad , am auzit k e fain jocu , si de unde il downladez si sa pot sa ma joc pe srv acesta wowinterface.com dak e servarz , k ma vazut k multi dintre voi va jucatzi aici . . . imi putezi explica si mie cum si in ce fel . ..site dat de tine nu are legatura cu jocul...incearca aici pt cont si download: www.silkroadonline.net
TheRider Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 site dat de tine nu are legatura cu jocul...incearca aici pt cont si download: www.silkroadonline.netok , mc, dar am citit in cateva posturi k sunt 2 feluri de SilKRoad ksro si isro , e vro deosebire intre cele 2 ?!
SimplySimple Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 tu joci isro adica international sro:Pksro e korean sro...e pt koreea si atat...adica poti folosi diferite metode sa te conectezi dar iei ban ca ai ip din afara tarii lor.
atentat Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Granz bad.Am nevoie de o sugestie...sunt nuker s/s full int light/cold pe gaia....am lvl 76....la ce lvl ziceti sa am apuc de farm?
SimplySimple Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 90:P ai timp atunci de farm...acu baga mare cu lvlu:)