Trane Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ba da...din pacate nu vei mai putea sa-ti cresti enspe`mii de caractere. Va trebui sa fi in raza de 10-11 levelepai arata-ne si noua unde spune asta
ciupilan Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ba da...din pacate nu vei mai putea sa-ti cresti enspe`mii de caractere. Va trebui sa fi in raza de 10-11 leveleomule nam auzit de o tampenie mai mare si nici in ksro nu exista treaba asta si chiar dk ar exista acolo e 10x park exp si ai sun de la questuri dk nu ma insel orikum se face lev mai repede si poate deasta au limitat orezari dar isro o sa ramana asa kum il vezi in pt...
damian2015 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 scuzatima ca va deranjez dar vreau sa intru intr-un guild pe server PLUTO daca este cineva id de messenger drugdealer_911 lv 22 glavie ..peace
koila Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Cum sa-ti explic..Eu am jucat pe kSRO chiar si atunci cand pusese codul in Koreana. Era foarte simplu de intrat, tot ce-ti trebuia era sa ai koreankeyboard.jpg si sa ai instalat Asian Language.Cum sa iti arat unde scrie, daca eu nu puteam primi plvl de la prietenul meu, care era lvl 56. A trebuit sa fac singur grinding si de abia cand am ajuns 49 si el 61 puteam sa fiu crescut.Ideea e simpla..vreti sa ma credeti, bine. Nu vreti sa ma credeti ma doare la basca, eu oricum stau si imi fac sp-uri pana in Decembrie. Cand veti realiza ca am avut dreptate, va veti da singuri in barda intre (_)_) oua.@ damian. Da-mi private message. Nick-ul meu : DemonCurse. Sunt ca si tine pe Pluto, in guild-ul TakeTheLead care este lvl 5.Posibil dar pana nimic nu se face public imi farmez noobul.abia miam luat 500 silk
Trane Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Cum sa-ti explic..Eu am jucat pe kSRO chiar si atunci cand pusese codul in Koreana. Era foarte simplu de intrat, tot ce-ti trebuia era sa ai koreankeyboard.jpg si sa ai instalat Asian Language.Cum sa iti arat unde scrie, daca eu nu puteam primi plvl de la prietenul meu, care era lvl 56. A trebuit sa fac singur grinding si de abia cand am ajuns 49 si el 61 puteam sa fiu crescut.Ideea e simpla..vreti sa ma credeti, bine. Nu vreti sa ma credeti ma doare la basca, eu oricum stau si imi fac sp-uri pana in Decembrie. Cand veti realiza ca am avut dreptate, va veti da singuri in barda intre (_)_) oua.Bleh nu-i adevarat sunt zeci de filmulete pe youtube unde arata ca fac aia plvl si pwrfaming pe serverele din korea,taiwan,vietnam,japonia si china +ca iSro nu o sa fie niciodata ca celelalte versiuni pentru nu sunt GM activi asa o sa puteti face 210410231203 caractere fara probleme ca un char 80+ asa ca nu va faceti nici o grija
Albert1994 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Cit de prost (fake): http://www.youtube.com/watch?v=zlqcNyophW8...feature=related (real): http://www.youtube.com/watch?v=kBVmfIUR1DA...feature=related mai sunt tot de la asta da nici nam mai vrut sa ma uit :tiphat:
damian2015 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Eu sunt deja in joc, cand e PM ME ;). Apropo ce nick ai? am nick name djmomo dar acuma nu is in joc is plecat de acasa:(( lasa ca poate esti deseara dami id de mess sau baga tu drugdealer_911
atentat Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Cit de prost (fake): http://www.youtube.com/watch?v=zlqcNyophW8...feature=related (real): http://www.youtube.com/watch?v=kBVmfIUR1DA...feature=related mai sunt tot de la asta da nici nam mai vrut sa ma uit :tiphat: e veche....
Cipi_Cipi Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ooooo, daaaa !!! Lipsesc si eu 2 zile si toata "distractia" se petrece fara mine Deliciul forumului :>
koila Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 cip ia zimi si mie te rog U tiai farmat noob-ul la ongs doar cu sp tiket sau si cu gold tiket?eu am inceput acum cu exp+sp gold tiket`s1 mil sp. si daca nu merge am si un prem + dar sper sa imi ajunga sa fac ceva de genu 600k intro luna
koila Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 premium plus & sp ticketla naiba eu nu am mai avut silk de pet ... ca sa imi iau prem+ am prem + dar am sa il folosesc pt pw lvl nu pw farm....oricum la cate sp-uri te-ai oprit?
alexxx70 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Long Time didn't seen you guys... :)Cum merge treaba? Pune-ti-ma la curent cu ultimele noutati. Nu va suparati pe mine dar chiar nu am chef sa citesc ultimele 95 pagini, dap 95 pagini de cand nu am mai intrat sa mai citesc pe aici :)Eu unul sunt bine mersi, am rezolvat-o si cu facultatea, acum e Chill pe Zona :D.Sincer sa fiu ma oftic rau de tot. De ce ma oftic rau de tot? Pentru ca va fi si in iSRO ca in kSRO, adica nu se vor mai putea face Party Share, fara a fi limita de 11 levele. Mai simplu spus...adio Plvl-ing lvl 90 facandu-i unuia de lvl 20...hi all...ca sa il citez pe Black...Long time no see you guys...Black mi se pare o chestie buna asta cu diferenta doar de 10 lvle sau ceva de genul...asta inseamna mai multa munca din partea voastra :P...acum sariti-mi la beregata:))...felicitari pt faculty Black...RESPEC"ALL :tiphat:
Daddysady Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 in sfarsit si-a revenit situ..nu mai da eroarea cu no suitable nodes...cum e cu sm pana la urma sunteti tot pe temorary dll sau s-a facut un update?
ScarFaceRo Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Mai e careva pe Neptune? miam facut acolo un warrior/cleric si ma gandesc ca mar putea ajuta careva cu un plvl la ong:)
kynderthe Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 SalutCam pe cate conturi poti baga Silk cu accelasi card?Pentru ca am auzit ca daca bagi mai mult de 2 iau ban ambele conturi pe care a fost bagat silk de pe acel card,e adevarat? :down:
elusion Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 am pus si eu un kkt de poza cu charu meu ulta noob si flocos nu am jucat 2 saptamani .. dar am revenit in forta cu taxi si maine sper sa fie 52 apoi imi iau un sos in mana si ma duc sa bat si eu ca lumea B) apropo n-am postat si eu de ceva timp cum mai e? :D
d0min83r Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 I'm glad the forum it's back ;) Nu prea ma omor eu cu postul pe forum dar pentru ca farmez si e plictiseala mare cand stau acasa mai pun si eu o poza :)http://img384.imageshack.us/img384/8650/d0min83rst8.jpg
koila Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 :D esti glavier hibird? am si eu unu dar ....... #-o mai bine nu il aveam :crazy: noob-ul abia la 90 isi da seama ca ii trebuie al build #-o [EU]
SimplySimple Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 esti glavier hibird? am si eu unu dar ....... #-o mai bine nu il aveam :crazy: noob-ul abia la 90 isi da seama ca ii trebuie al build #-o [EU]schimbal pe bow si rupi