Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

baieti au am o problema...intru in joc selectez serverul (eos) scriu contul parola confirmation image...si imi zice Server is full, please try again later. si la 5 secunde dupa ce imi spune ca e full imi da disconnect :(( ma chinui de 2 ore sa intru pe un server :( aveti vreau sugestie?

1 singura loader daca nu nu ai sansa sa intri decat la inspectie sau noaptea

Posted

baieti io is pe bux fac 12 dolari pe zi da bani ii scoti in 7 luni :blink: :banghead::banghead::banghead: si nu mai joc am 70$ dai in colo

uitativa daca nu ma crdeti Your Statistics

# of Website Visits

131

Your Referral Statistics

# of Referrals (view)

61

# of Referral Website Visits

7220

Additional Credit/Debit

# of Credit/Debit (view)

0.09

Balance Information

Account Balance (cashout)

$ 73.6000

Total Amount Paid

$ 0.0000

Posted

baieti io is pe bux fac 12 dolari pe zi da bani ii scoti in 7 luni :blink: :banghead::banghead::banghead: si nu mai joc am 70$ dai in colo

uitativa daca nu ma crdeti Your Statistics

# of Website Visits

131

Your Referral Statistics

# of Referrals (view)

61

7220

Additional Credit/Debit

# of Credit/Debit (view)

0.09

Balance Information

$ 73.6000

Total Amount Paid

$ 0.0000

Lol ma ? Ne crezi asa de prosti? Arata-ne un screen ceva nene. D'oh :|

Posted

tot nu am reusit sa ma conectez la nici un server am incercat si alte server si tot la fel..e nasol k imi da disc dupa ce incerc o data sa ma connectez...stiti cumva vreun server pirat sau o solutie sa nu mai primesc disc dupa prima incercare? :(

Posted

tot nu am reusit sa ma conectez la nici un server am incercat si alte server si tot la fel..e nasol k imi da disc dupa ce incerc o data sa ma connectez...stiti cumva vreun server pirat sau o solutie sa nu mai primesc disc dupa prima incercare? :(

Deci .. Ai incercat odata zice "Server is full. Please try after 5 minutes"(sau ceva de genu). Dai exit ca tot timpul iti da disconnect dupa prima incercare. Tot iesi si intri. Bafta :) Incearca sa scrii codul acela rapid. Asta e tactica mea :D.

Posted

Deci .. Ai incercat odata zice "Server is full. Please try after 5 minutes"(sau ceva de genu). Dai exit ca tot timpul iti da disconnect dupa prima incercare. Tot iesi si intri. Bafta :) Incearca sa scrii codul acela rapid. Asta e tactica mea :D.

ok 10x inteleg k alta solutie nu este decat sa insist :D

Posted

care cumpara cont pe bux Your Statistics

# of Website Visits

141

Your Referral Statistics

# of Referrals (view)

61

7468

Additional Credit/Debit

# of Credit/Debit (view)

0.09

Balance Information

$ 76.1800

Total Amount Paid

$ 0.0000

300 milioane costa

Posted

VAND CONT BUX 1.000.000$in schimbul a 1 GOLD

pe SV SPARTA la Silkroa DOVAda aici

Your Statistics

# of Website Visits

131

Your Referral Statistics

# of Referrals (view)

61

7220

Additional Credit/Debit

# of Credit/Debit (view)

0.09

Balance Information

$ 1.000.000$

Total Amount Paid

$ 0.0000

scoate banii si cumpara gold...

Posted

care cumpara cont pe bux Your Statistics

# of Website Visits

141

Your Referral Statistics

# of Referrals (view)

61

7468

Additional Credit/Debit

# of Credit/Debit (view)

0.09

Balance Information

$ 76.1800

Total Amount Paid

$ 0.0000

300 milioane costa

Da-ti ban omule. :gun:

Posted

Singura cale e ori buy premium ori incerci all day long...Just finished 2 tradeuri cu behemots ^.^ de 5* .Am vorbit azi cu gm din anarchy si o zis k nu mergem la fortress peste 2 saptamani , abea peste o luna , facem pauza :-|.Si asa navem union momentan (5 din 8)...Good luck :tiphat: peace http://img90.imageshack.us/my.php?image=sro2008101813550023sv0.jpg Trip to jangan :)

Posted

am reusit sa ma conectez dar prima data cand am reusit mi-a cazut netul fimiar rds al drq :)) si acum ca reveni reusi sa intru mai rpd..vazui ca totusi se poate deci nu mai sunt asa demoralizat :D..acum nu pot sa ma hotarasc ce clasa sa imi aleg...ma gandesc la rogue..dar nush cum se comporta daggeristu in sr :D dak aveti argumente asupra caracterelor le voi citi cu cea mai mare placere :D

Posted

am reusit sa ma conectez dar prima data cand am reusit mi-a cazut netul fimiar rds al drq :)) si acum ca reveni reusi sa intru mai rpd..vazui ca totusi se poate deci nu mai sunt asa demoralizat :D..acum nu pot sa ma hotarasc ce clasa sa imi aleg...ma gandesc la rogue..dar nush cum se comporta daggeristu in sr :D dak aveti argumente asupra caracterelor le voi citi cu cea mai mare placere :D

daca nu joci de cva timp silkroad cel mai bine ar fi sati faci un chinez ca rezisti mai mult ,cu euro e greu la inceput

Posted

wowowowowowowoow :cool2: :cool2: cei asta http://img90.imageshack.us/my.php?image=sro2008101813550023sv0.jpg faci quest e :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :crazy: :clap:

Posted

Ma lasi teai lasat de 2 ani jumate si esti old hai pune jos ca mai scot si eu din sac... acu 2 ani juma era cap60 si abia incepuse oficialu si tu esti OLD :pray:

Posted

koila eu nu sunt aici ca sa ma cert...nush dc sari asa dintr'o data..iti plange inima dupa o cearta?inghite o batista!!!si chill out dude...da..eram acolo cand era capu de 60...care'i faza? nightfire stie...sp33dy..eu pe ei ii mai tin minte..ma rog cu nightfire am jucat(o vara intreaga..ca fratii eram)..pe sp33dy doar dp pe forum il stiu... mno..vezi?n-am postat de 28147 de ani..postez cv..si dj sunt oameni care ma iau la p*la...koila taci in p..oezia..nu esti in masura sa ma judeci...asa ca..nu dau dovada de superioritate..dar nu las niste gunoaie sa scuipe anii care'i port in spate,Defapt m'am saturat ce pul..pa mea imi cer atatea scuze?Nu ma placi?Protesteaza prin autobuze,La ce e buna omenia in fata unui breloc(TU)..Ai atarnat destul,pastrez doar cheia...Nu intelegi ideea?Nici makar nu ma astept...PENTRU CEI CARE NU MA INTELEG..MERSI..EU PREFER SA FIU OM..FITI VOI ACEI PLAYERI SUPER-TALENTATI,VENITI DE NICAIERI,AZI VI SE INTINDE O MANA,MAINE UITATI CE A FOST IERI...prostiile din capul tau koila dak le transpun pe foi,le cantaresc sa vezi ca's mai grele decat tine..Dc sunt dur cu tn?Pentru un simplu fapt,ca sa iti amintesc ca astia ca tn,eXpira cat ai zice kkt,De ce sunt dur cu tn?Pt un simplu fapt..sa iti amintesc ca astia ca tine sunt de kkt...concluzie...LA CE GUNOI AI FOST CU POSTUL TAU TOMBEROANELE SUNT PREA LUXOASE..MS SI BAFTA TUTUROR :D

Posted

Ahile' date='Oct 18 2008, 21:03' post='3152264']

koila eu nu sunt aici ca sa ma cert...nush dc sari asa dintr'o data..iti plange inima dupa o cearta?inghite o batista!!!si chill out dude...da..eram acolo cand era capu de 60...care'i faza? nightfire stie...sp33dy..eu pe ei ii mai tin minte..ma rog cu nightfire am jucat(o vara intreaga..ca fratii eram)..pe sp33dy doar dp pe forum il stiu... mno..vezi?n-am postat de 28147 de ani..postez cv..si dj sunt oameni care ma iau la p*la...koila taci in p..oezia..nu esti in masura sa ma judeci...asa ca..nu dau dovada de superioritate..dar nu las niste gunoaie sa scuipe anii care'i port in spate,Defapt m'am saturat ce pul..pa mea imi cer atatea scuze?Nu ma placi?Protesteaza prin autobuze,La ce e buna omenia in fata unui breloc(TU)..Ai atarnat destul,pastrez doar cheia...Nu intelegi ideea?Nici makar nu ma astept...PENTRU CEI CARE NU MA INTELEG..MERSI..EU PREFER SA FIU OM..FITI VOI ACEI PLAYERI SUPER-TALENTATI,VENITI DE NICAIERI,AZI VI SE INTINDE O MANA,MAINE UITATI CE A FOST IERI...prostiile din capul tau koila dak le transpun pe foi,le cantaresc sa vezi ca's mai grele decat tine..Dc sunt dur cu tn?Pentru un simplu fapt,ca sa iti amintesc ca astia ca tn,eXpira cat ai zice kkt,De ce sunt dur cu tn?Pt un simplu fapt..sa iti amintesc ca astia ca tine sunt de kkt...concluzie...LA CE GUNOI AI FOST CU POSTUL TAU TOMBEROANELE SUNT PREA LUXOASE..MS SI BAFTA TUTUROR :D

?=)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

:banghead::banghead: sro forum nu rap forum

Respect ^77.gif mai facut dar in domeniu te ard [sro] nu stiu ce iti mai amintesti tu de acum 2 ani juma

Nu ma cert cu tine, nu am dece, NU team jignit nici tu nu ai facuto prea urat mia placut ce ai spus to acolo.

Doar ca dupa atat timp de cand nu ai jucat vii si sustii ca esti OLD, Prietene spunemi ce esti nu ce ai fost.

Succes mai astept posturi de la tine imi place cum le dai ... chiar imi place nu imi bat joc.

Dai dovata de om matur ce stie ce vrea.

Poate ca sunt de C****t cum imi spui tu dar cauta primul meu post de aici sa vezi de cand postez pe acest topic.sa vezi ca nu sunt un ratat aparut aici dupa 2 luni de sro si cocos ca le stiu pe toate.tot ce stiu dspr sro le stiu pe ore de munca.{Alchemy tester}

STOP cu OFF-ul astept un PM :)

koila :crazy:

Posted

Ahile' date='Oct 18 2008, 18:06' post='3152037']

Eu sunt destul de old in joku asta...m'am lasat dupa aproX 2 ani jumate...insa i still read the forum..si am dat peste cv...hmm..interesant http://www.youtube.com/watch?v=WJB3NY70qX0...feature=related <<<blue zerk :o weird quest :o wolf mount :o ...r3sp3ct :D

EDIT: First on page :bananadance2: (hai ca am inceput bine) :))

salut,sp33dy here long time no see :)

Ma lasi teai lasat de 2 ani jumate si esti old hai pune jos ca mai scot si eu din sac... acu 2 ani juma era cap60 si abia incepuse oficialu si tu esti OLD :pray:

chil..stiu ca si tu esti old..nu mai tin minte exact dar ai ceva timp in topicul asta...eu postez de pe la pag 16X..oricum ca idee sro-ul este un joc din 2005 parca asa ca nu te ambala prea tare este mai mult decat posibil sa aiba peste 2 ani si din cate imi amintesc este ft probabil...si eu fac in curand 2 ani. Si din cate imi amintesc ultima data avea un rogue 60+++..

noroc :tiphat:

Posted

Hey sp33dy...thanks 4 the worm welcome :)...koila..uite nu am zis ca sunt mare cocos si ca stiu tot in sro..uita'te doar ce am scris in post..am scris ca nu sunt tocmai un newbie...nu ca le stiu pe toate..doar am postat un video,atat,sry dak te-am jignit, :)de cand m'am lasat de sro urmaresc forumul si prostia unora(nu a ta koila ma refer strict la newbies) pe de o parte ma amuza pe cealalta ma dezgusta,in loc sa dea un search despre builduri si farming,toti astia noi intreaba aceleasi lucruri.DATI UN SEARCH FRATILOR!!!Si vreti sa stiti de ce m'am lasat eu de silk?Adevaratul motiv:nu era ca m'am plictisit de jok..era defapt ca mi s'a stricat pc'ul,cand miscam mousul mi se stingea calculatorul :)))),si vreo 2 luni l-am lasat asa stricat(precizez ca in alea 2 luni am lucrat doar cu tastatura :)))) :comp1: ) si mi s'a dus dreq interesu pt silk,cu prietenii dp silk tin legatura pe mess :),mi-am facut 2-3 pr ff buni germani :),that's it for me,ma rezum la viata reala,stiu stiu,e un joc de kkt dar makar are grafica buna =))),bft la dropuri,fortressuri,traduri,la injurat turci in romana :)))), o seara placuta :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...