salam30 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 il arata doar la guilda care detine fw , si il au doar player la care guild masteru lea dat autoritate specila pt fw.
The Dash Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 my first +5 :ohttp://img185.imageshack.us/my.php?image=sro2008101723281477ev2.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.phphttp://img100.imageshack.us/my.php?image=sro2008101723281705ha3.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.php
Daddysady Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 0x33 = BANhttp://i37.tinypic.com/iy1zsg.jpg aka [Gm]Gargamelmai tie nu iti mai merge botu? simplu a expirat si din cauza asta cand te loghezi si dai sa selectezi charul iti da error. si la Loterie te inscrii numai daca ai cont sau ai pe cineva care are cont si cumpara SM.asa am crezut si eu ca a expirat sau ceva dar dash zice ca e picat serverul...nu am de unde sa aflu pentru ca eu nu stiu contul de forum al prietenului acela ...de aceea intreb aici :whistle:
The Dash Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 faza cu gargamel a fost faina. am citit pe toata pe forum ce cur aveau alea din pozele cu fun :X back to silkroad 54 :X
salam30 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 http://i37.tinypic.com/iy1zsg.jpg aka [Gm]Gargamel asa am crezut si eu ca a expirat sau ceva dar dash zice ca e picat serverul...nu am de unde sa aflu pentru ca eu nu stiu contul de forum al prietenului acela ...de aceea intreb aici :whistle: maine ma duc si imi printez pe tricou semnu ala, fac o poza si zic ca sunt [GM]IceMilk
Cipi_Cipi Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Daddy ! Ca fapt divers, FUNCTIONEAZA sistemul de invitatii de pe 0x33. Eu am contul meu propriu si inca unul. Doar ca ei dau invitatii aleatoriu,doar cateva pe saptamana. Asa ca e posibil sa trebuiasca sa reinnoiesti requestul saptamanal timp de o luna pana sa primesti. E pur si simplu random. Daca nu ai tu contul,personal si nu stii ce se posteaza pe forum la 0x33, mai bine nu mai zice ceva legat de asta. Am incheiat discutia de 0x33, ca sa nu se supere altii. Referitor la faza cu Gargamel,tipul din poza chair este Gargamel. L-a vazut personal un tip de la mine din union la GNCWC Egypt,acum 2 saptamani. Gaymax isi mentin statutul,orezari ordinari Le pasa doar sa faca bani... Spar la lvl, bafta la dropuri ! :>
Albert1994 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 ....am si io o intrebare...la un nuker spear int ,conteaza dak pun la str pcte cateva lvle la rand sau dak le pun la o diferenta de cateva lv??? plz ANSWER:))dac bagi 2 lvl la rind la str ii ca si cind bagi 1 lvl str dupaia int si iar str....tot aceas hp iti da
Cipi_Cipi Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 @ ScarfaceRo !Mah,daca vrei sa faci hibrid,ideea e ca din cele 90 de lvl, 15 sa bagi in str si restul numai int. Tu sa iti tii socoteala sa bagi in totalitate 45 de puncte de str. restul bagi nu mai int.spor la lvl !
Adii Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 0x33 e un forum de hakeri jmekeri care au facut un program foarte vechi care e si programul lor de baza acest softmod ,iar program e crack pentru isrobot pe langa programele astea mai au si alte programe facute de iei
Daddysady Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Daddy ! Ca fapt divers, FUNCTIONEAZA sistemul de invitatii de pe 0x33. Eu am contul meu propriu si inca unul. Doar ca ei dau invitatii aleatoriu,doar cateva pe saptamana. Asa ca e posibil sa trebuiasca sa reinnoiesti requestul saptamanal timp de o luna pana sa primesti. E pur si simplu random. Daca nu ai tu contul,personal si nu stii ce se posteaza pe forum la 0x33, mai bine nu mai zice ceva legat de asta. Am incheiat discutia de 0x33, ca sa nu se supere altii. Referitor la faza cu Gargamel,tipul din poza chair este Gargamel. L-a vazut personal un tip de la mine din union la GNCWC Egypt,acum 2 saptamani. Gaymax isi mentin statutul,orezari ordinari Le pasa doar sa faca bani... Spar la lvl, bafta la dropuri ! :> 1.Nu am deschis subiectul cu 0x33 aiurea...l-am deschis dintr-un motiv,si anume ca nu imi merge sm.Daca as fi eu posesorul contului fi sigur ca nu va deranjam din starea de somnolenta in care a intrat topicul asta(se mai posteaza doar ss cu level up-uri si mai intreaba scorpio daca e bun cate un build,cum face de vreo 10 luni incoace :cool2: ),ci postam/cautam informatii direct la sursa. 2.Nu se supara nimeni daca vorbim de 0x33,nu e offtopic,si nu am vazut pe nimeni sa zica sa incetam. 3.Din ce mi-ai spus tu nu se obtine foarte greu un cont,deci daca e cineva intr-o dispozitia atat de buna incat sa imi dea o invitatie astept pm(sa ziceti si ce vreti in schimb pentru ca romanu' nu face nimic moca). 4.Inca nu imi merge sm,si-a revenit serverul sau nu asta e problema? 5.Sper ca nu am fost hater in postul asta. PS:nu e nimic gresit in a pune ss cu lev up sau cu fw,e chiar frumos,dar trebuie sa mai diversificam discutiile,nu?
real_shadow Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 True daddy ... chiar mi`a parut bine ca a intrat si Dott ... ne`a mai trezit un pic (chit ca ne`a trezit prin dureri de cap la incercarile de a citi posturile lui)
Cipi_Cipi Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Mda,plictiseala uneori :) Eu am incercat sa ajut pe cat posibil,la diversele intrebari. Discutii noi nu prea am deschis In legatura cu invitatia,as ajuta. Am capatat una,sper sa mai capat inca una si discutam apoi. Sunt dispus sa ajut intr-un fel,vedem noi. cheers !
real_shadow Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Weh .... tocmai mi`am dat seama ca nu prea am pus ss pe forumul asta ... hmmm .... nu e niciodata timpul perdut nu`i asa?!?! ... Cat de curand am sa va umplu cu diverse
koila Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Sir nu mai da sperante la lume degeaba doar stii destul de bine , doar platitori de Softmod au acces la sectiunea aceea de invitate, so sa dai un cont de 0x33 in momentul asta e mai mult de cat mana cereasca doar sansele sa mai primesti unu e ff mic si doar 1 data pe sapt poti aplica acel request.Si pentru Adii 0x33 a fost un forum odata de mult acum este o comunitate privata chiar foarte privata si toate programele care erau scoase de baieti dp 0x33 voi le gaseasti pe elitepvp, acum acest forum sa inchis :dooh: koila :crazy:
Daddysady Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Sir nu mai da sperante la lume degeaba doar stii destul de bine , doar platitori de Softmod au acces la sectiunea aceea de invitate, so sa dai un cont de 0x33 in momentul asta e mai mult de cat mana cereasca doar sansele sa mai primesti unu e ff mic si doar 1 data pe sapt poti aplica acel request. Cu alte cuvinte "lasa-l dracu' nu il ajuta pe asta" :-j Nici nu imi fac sperante...spune-mi pretul tau cipi
koila Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Cu alte cuvinte "lasa-l dracu' nu il ajuta pe asta" :-j Nici nu imi fac sperante...spune-mi pretul tau cipi daca tu asta ai inteles din postul meu pacat dar SM nu e free :blink: 4$ - 1 sapt sau 8$ - 2 sapt dar din punctul meu de vedere sa obtii o invitatie e greu Cipi o avut noroc cu caru si greu sa se intample din nou sunt peste 5 mii de membri care folosesc sm si care aplica invitati koila :crazy:
Daddysady Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 daca tu asta ai inteles din postul meu pacat dar SM nu e free :blink: 4$ - 1 sapt sau 8$ - 2 sapt dar din punctul meu de vedere sa obtii o invitatie e greu Cipi o avut noroc cu caru si greu sa se intample din nou sunt peste 5 mii de membri care folosesc sm si care aplica invitati koila :crazy: Da mane stiu ca sm nu e free,si desi acum folosesc de la un prieten(deci free),as vrea sa imi fac si eu cont ca sa nu ii fac probleme lui. Toata lumea de aici crede ca sunt noob ^_^
Guest skorpy0 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 1.Nu am deschis subiectul cu 0x33 aiurea...l-am deschis dintr-un motiv,si anume ca nu imi merge sm.Daca as fi eu posesorul contului fi sigur ca nu va deranjam din starea de somnolenta in care a intrat topicul asta(se mai posteaza doar ss cu level up-uri si mai intreaba scorpio daca e bun cate un build,cum face de vreo 10 luni incoace :cool2: ),ci postam/cautam informatii direct la sursa. 2.Nu se supara nimeni daca vorbim de 0x33,nu e offtopic,si nu am vazut pe nimeni sa zica sa incetam. 3.Din ce mi-ai spus tu nu se obtine foarte greu un cont,deci daca e cineva intr-o dispozitia atat de buna incat sa imi dea o invitatie astept pm(sa ziceti si ce vreti in schimb pentru ca romanu' nu face nimic moca). 4.Inca nu imi merge sm,si-a revenit serverul sau nu asta e problema? 5.Sper ca nu am fost hater in postul asta. PS:nu e nimic gresit in a pune ss cu lev up sau cu fw,e chiar frumos,dar trebuie sa mai diversificam discutiile,nu? Hehe , eu nam mai intrebat dak buildu x e bun etc.Eu doar am facut recomandari la altii.Asta e frate nam lvl mare ca majoritatea da stiu ft multe lucruri despre sro.Calculatoru meu e stricat da knd o sa il fac o sa joc si eu sro si poate da domnu si fac si eu 50+ ca sa numai zica nst cn ca nu am realizari in sro .Oricum ai dreptate in general la punctul 1 cel putin :D
sile33333 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 :help: Deci e adevarata faza cu neobux alte site'uri ca acesta sau e panarama???m'am logat pe inca 3 site'uri ca astea si nu sunt sigur dak imi pierd 30 de min sa vad toate ads'urile alea..... :unsure: :angel: :dontknow:
K-Draku Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 baieti eu ma bag la un trade 5* cu un trader 60 uratimi succes!!
Cipi_Cipi Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Bafta K-Drak !Daddy,intr-adevar mici sanse sa mai capat inca o invitatie. Dar eu incerc si in momentul in care capat.discutam.V-am salutat,eu plec din localitate. Ne vedem Luni cred.bafta all !
johnny12cool Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 baieti au am o problema...intru in joc selectez serverul (eos) scriu contul parola confirmation image...si imi zice Server is full, please try again later. si la 5 secunde dupa ce imi spune ca e full imi da disconnect ma chinui de 2 ore sa intru pe un server :( aveti vreau sugestie?
The Dash Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 da. incearca alt server sau asteapta sa se mareasca capacitatea la eos