Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Tu cam ce intentionezi sa faci cu acc? ;;) :rolleyes:

in cazul in care alege sa se lase...il vinde...nu va faceti iluzii k va da cineva un cont highlevel cuiva dp forum...din simplul motiv ca este munca omului de multa vreme...sunt convins ca nu l-ar da nici celor pe care "ii cunoaste" mai bn din joc...daramite pe forum...

gz 4 lvl up's guyz ;)

Posted

care are sm de la 0x33 sa imi raspunda pls la o intrebare...dc imi da no response form 0x33 dupa ce trec de selection screen(adica dupa ce aleg charu si dau start)?

as fi intrebat pe forumul lor dar nu am cont ,mi-a dat un prieten si cand e un update sau cv il iau de la el...deci care e baiu'?update sau cv?

Posted

@ Daddy : Daca ai sm,citeste la ei pe forum,ca a postat clockwork care e problema.... (Nu de alta dar sa evitam discutii pe aici legate de off-topics sau de boti sau mai stiu eu ce... )

@ salam : we have silk :D

:>

Posted

gata ma lasatima in ***** jucati nu mai tot scrieti astept un om

Posted

asa am pusm io******8 nu am injurat :beer:

Posted

care are sm de la 0x33 sa imi raspunda pls la o intrebare...dc imi da no response form 0x33 dupa ce trec de selection screen(adica dupa ce aleg charu si dau start)?

as fi intrebat pe forumul lor dar nu am cont ,mi-a dat un prieten si cand e un update sau cv il iau de la el...deci care e baiu'?update sau cv?

cine tia dat silk.dll si loaderul e om mare.. stii care e pedeapsa daca clockwork il gaseste? [vb din proprie exp] BAN la cont am avut un cont sharat cu aprox 4-5 persoana 2 luni am butat freee. dupa care tipu disperat so trezit cu ban :clap:

koila [am propriul cont de 0x33 doar pt mine ] :crazy:

Posted

da io am 2 conturi facute ma vor bana cu unu lup si cu unu vand

Posted

si ai reusit sa scoti bani aia apropo ala cu neobux zi pls

Posted

care joaca pe AEGE si poate sami faca si mie niste plvl platesc :D daca poate careva dati un privat msg

nume la char 3132? :-? lai pus tu sau lai cumparat de la un gold bot? :P

:tiphat:

Posted

@ Dott :

(O_o)

S-a enervat Dott =))

@ salam :

clar,dam la Gaymax fara numar, mama lor de orezari >_>

eu imi fac pwlev in cave cu sm...pe contu ala mare nu am mai bagat de vreo 2 luni silk...nu cred ca vor lua masuri pt ca am stat si 5 luni fara sa bag silk si am fol si 3rd pt programs in timpu ala ...sper ca nu s-au facut rai :-j

@koila : Da stiu ca risca foarte mult sper sa apuc sa imi cresc charurile pana ne baneaza...

mi-as fi facut si eu cont la ei pe 0x33...nu merge cu invitatie...stiu ca e cu bani(nu ma luati cu chestii dinalea ca sir cipi , pt ca sunt pe forum de cv timp doar ca nu am postat prea des in ultimul timp pt ca s-au discutat doar 3 lulele)

:happy1:

Posted

eu imi fac pwlev in cave cu sm...pe contu ala mare nu am mai bagat de vreo 2 luni silk...nu cred ca vor lua masuri pt ca am stat si 5 luni fara sa bag silk si am fol si 3rd pt programs in timpu ala ...sper ca nu s-au facut rai :-j

@koila : Da stiu ca risca foarte mult sper sa apuc sa imi cresc charurile pana ne baneaza...

mi-as fi facut si eu cont la ei pe 0x33...nu merge cu invitatie...stiu ca e cu bani(nu ma luati cu chestii dinalea ca sir cipi , pt ca sunt pe forum de cv timp doar ca nu am postat prea des in ultimul timp pt ca s-au discutat doar 3 lulele)

:happy1:

imi permit sa te contrazic in postul tau dintrun singur motiv nu ai precizat cand tiai facut contul. si invitatiile sau scos in urma cu mult ff mult timp regret k nu miam facut vreo 3 conturi, tot ce am facut leam dat de pomana si ei leau dat pe cate 50$ :banghead: [Facerea de bine F*** de mama] acum mai este valabila o metoda de invitatie dar e un fel de loterie Sir stie dspr ce este vorba.

Edit: Am deviat. ban nu iti ei acum depinde si cat silk ai bagat eu am ceva K silk dar in decurs de aprox 2 ani si cva.si daca ai ceva silk nu risti imporant e sa nu bagi mult dar sa o faci periodic, 1 la 1luna juma sau 2 putin dar sigur ce iti va rezerva statul de VIP booter :crazy:

koila :crazy:

Posted

nu stiu despre ce cont vorbesti...presupun ca despre un cont de 0x33 si nu ai citit bn ce am zis eu...eu nu am cont de 0x33 si chestia asta ma roade :))

cum ma inscriu la "loterie"?

deci si-a revenit serveru' de sm?

Posted

nu stiu despre ce cont vorbesti...presupun ca despre un cont de 0x33 si nu ai citit bn ce am zis eu...eu nu am cont de 0x33 si chestia asta ma roade :))

cum ma inscriu la "loterie"?

deci si-a revenit serveru' de sm?

mai tie nu iti mai merge botu? simplu a expirat si din cauza asta cand te loghezi si dai sa selectezi charul iti da error. si la Loterie te inscrii numai daca ai cont sau ai pe cineva care are cont si cumpara SM.

Posted

deci eu am cont de 0x33 dar nu il mai gasesc prin casa l-am scris p o hartie da nici ca o gasesc

vad ca au mai aparut noi programe de botat stealh nus cum e ceva de capu lui sau e tot ca ala de pe rev6 in fine eu am folostit doar isro) dar de un timp nu prea am mai jucat spre ca intr-o luna dau dare toata retzeta si termin odata cu 90 )ca mai imi trebe vreo 4 lvl

raspuns pentru scarface nu conteaza cand pui punctele e ca la mate deci daca aduni 2+1+3=6

daca pui 1+3+2=6

dati-mi idee unde as fi putut pune hartiutza cu acel cont de ox33 ca vad ca e folositor acu pentru cel Softmod desigur nu cred ca e la groapa de gunoi

Guest skorpy0
Posted

offtopic:

am avut si eu Sm odata , cu isro bot sau ceva de genu asta , dar am dat la multi de pe forumu asta si in cateva zile mi sa dus toate fericirea.Imi trebuia un dll nst de care.Oricum hai so lasam balta cu 0X33.

ontopic:am vazut in sro multi oameni care au guild sau fac parte din unul k au de exemplu la numele guildului , Engineer at fortress war , comander etc.Astea cu ce ajuta ? Si cum le obtii ? (Eu as vrea sami pun "Sefu Turcilor" :D (ala ar fi grant name ) )

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...