SimplySimple Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Tu cam ce intentionezi sa faci cu acc? :rolleyes: in cazul in care alege sa se lase...il vinde...nu va faceti iluzii k va da cineva un cont highlevel cuiva dp forum...din simplul motiv ca este munca omului de multa vreme...sunt convins ca nu l-ar da nici celor pe care "ii cunoaste" mai bn din joc...daramite pe forum... gz 4 lvl up's guyz ;)
Daddysady Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 care are sm de la 0x33 sa imi raspunda pls la o intrebare...dc imi da no response form 0x33 dupa ce trec de selection screen(adica dupa ce aleg charu si dau start)?as fi intrebat pe forumul lor dar nu am cont ,mi-a dat un prieten si cand e un update sau cv il iau de la el...deci care e baiu'?update sau cv?
The Dash Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 nopa cazut serverul lor.....tias da un dll cu back up server dar e dllul folosit de mine deci sry :Ptrebuie sa il repuna in picioare
Cipi_Cipi Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 @ Daddy : Daca ai sm,citeste la ei pe forum,ca a postat clockwork care e problema.... (Nu de alta dar sa evitam discutii pe aici legate de off-topics sau de boti sau mai stiu eu ce... )@ salam : we have silk :D:>
Guest Dott Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 gata ma lasatima in ***** jucati nu mai tot scrieti astept un om
salam30 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 @ salam : we have silk :D:>ahh ati scapat :Dnuma ca tre sa cotizati frumos luna de luna ca altfel nush daca mai tin cont ca ai luat silk :tiphat:
Cipi_Cipi Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 @ Dott : (O_o) S-a enervat Dott @ salam : clar,dam la Gaymax fara numar, mama lor de orezari >_>
kynderthe Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 @ salam :clar,dam la Gaymax fara numar, mama lor de orezari >_>Trueeee :down:
Guest Dott Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 asa am pusm io******8 nu am injurat :beer:
koila Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 care are sm de la 0x33 sa imi raspunda pls la o intrebare...dc imi da no response form 0x33 dupa ce trec de selection screen(adica dupa ce aleg charu si dau start)?as fi intrebat pe forumul lor dar nu am cont ,mi-a dat un prieten si cand e un update sau cv il iau de la el...deci care e baiu'?update sau cv? cine tia dat silk.dll si loaderul e om mare.. stii care e pedeapsa daca clockwork il gaseste? [vb din proprie exp] BAN la cont am avut un cont sharat cu aprox 4-5 persoana 2 luni am butat freee. dupa care tipu disperat so trezit cu ban :clap: koila [am propriul cont de 0x33 doar pt mine ] :crazy:
Guest Dott Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 da io am 2 conturi facute ma vor bana cu unu lup si cu unu vand
The Dash Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 noi vorbeam de 0x33 acount nu de silkroad. app bag gold tiket acuma :X fast lvling :Xedit: defapt ce sa imi iau gold tiket normal sau silver premium??
Guest Dott Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 si ai reusit sa scoti bani aia apropo ala cu neobux zi pls
DebiL Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 care joaca pe AEGE si poate sami faca si mie niste plvl platesc :D daca poate careva dati un privat msg
Albert1994 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 care joaca pe AEGE si poate sami faca si mie niste plvl platesc :D daca poate careva dati un privat msgnume la char 3132? :-? lai pus tu sau lai cumparat de la un gold bot? :P :tiphat:
koila Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 nume la char 3132? :-? lai pus tu sau lai cumparat de la un gold bot? :P :tiphat: regards for my nab .. e ecsro sig koila :crazy:
DebiL Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 nume la char 3132? lai pus tu sau lai cumparat de la un gold bot? e fostul meu caracter de pe ECSRO
Daddysady Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 @ Dott : (O_o) S-a enervat Dott @ salam : clar,dam la Gaymax fara numar, mama lor de orezari >_> eu imi fac pwlev in cave cu sm...pe contu ala mare nu am mai bagat de vreo 2 luni silk...nu cred ca vor lua masuri pt ca am stat si 5 luni fara sa bag silk si am fol si 3rd pt programs in timpu ala ...sper ca nu s-au facut rai :-j @koila : Da stiu ca risca foarte mult sper sa apuc sa imi cresc charurile pana ne baneaza... mi-as fi facut si eu cont la ei pe 0x33...nu merge cu invitatie...stiu ca e cu bani(nu ma luati cu chestii dinalea ca sir cipi , pt ca sunt pe forum de cv timp doar ca nu am postat prea des in ultimul timp pt ca s-au discutat doar 3 lulele)
koila Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 eu imi fac pwlev in cave cu sm...pe contu ala mare nu am mai bagat de vreo 2 luni silk...nu cred ca vor lua masuri pt ca am stat si 5 luni fara sa bag silk si am fol si 3rd pt programs in timpu ala ...sper ca nu s-au facut rai :-j @koila : Da stiu ca risca foarte mult sper sa apuc sa imi cresc charurile pana ne baneaza... mi-as fi facut si eu cont la ei pe 0x33...nu merge cu invitatie...stiu ca e cu bani(nu ma luati cu chestii dinalea ca sir cipi , pt ca sunt pe forum de cv timp doar ca nu am postat prea des in ultimul timp pt ca s-au discutat doar 3 lulele) imi permit sa te contrazic in postul tau dintrun singur motiv nu ai precizat cand tiai facut contul. si invitatiile sau scos in urma cu mult ff mult timp regret k nu miam facut vreo 3 conturi, tot ce am facut leam dat de pomana si ei leau dat pe cate 50$ [Facerea de bine F*** de mama] acum mai este valabila o metoda de invitatie dar e un fel de loterie Sir stie dspr ce este vorba. Edit: Am deviat. ban nu iti ei acum depinde si cat silk ai bagat eu am ceva K silk dar in decurs de aprox 2 ani si cva.si daca ai ceva silk nu risti imporant e sa nu bagi mult dar sa o faci periodic, 1 la 1luna juma sau 2 putin dar sigur ce iti va rezerva statul de VIP booter :crazy: koila :crazy:
Daddysady Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 nu stiu despre ce cont vorbesti...presupun ca despre un cont de 0x33 si nu ai citit bn ce am zis eu...eu nu am cont de 0x33 si chestia asta ma roade cum ma inscriu la "loterie"? deci si-a revenit serveru' de sm?
koila Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 nu stiu despre ce cont vorbesti...presupun ca despre un cont de 0x33 si nu ai citit bn ce am zis eu...eu nu am cont de 0x33 si chestia asta ma roade cum ma inscriu la "loterie"? deci si-a revenit serveru' de sm? mai tie nu iti mai merge botu? simplu a expirat si din cauza asta cand te loghezi si dai sa selectezi charul iti da error. si la Loterie te inscrii numai daca ai cont sau ai pe cineva care are cont si cumpara SM.
ScarFaceRo Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 ....am si io o intrebare...la un nuker spear int ,conteaza dak pun la str pcte cateva lvle la rand sau dak le pun la o diferenta de cateva lv??? plz ANSWER:))
Adii Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 deci eu am cont de 0x33 dar nu il mai gasesc prin casa l-am scris p o hartie da nici ca o gasescvad ca au mai aparut noi programe de botat stealh nus cum e ceva de capu lui sau e tot ca ala de pe rev6 in fine eu am folostit doar isro) dar de un timp nu prea am mai jucat spre ca intr-o luna dau dare toata retzeta si termin odata cu 90 )ca mai imi trebe vreo 4 lvlraspuns pentru scarface nu conteaza cand pui punctele e ca la mate deci daca aduni 2+1+3=6daca pui 1+3+2=6 dati-mi idee unde as fi putut pune hartiutza cu acel cont de ox33 ca vad ca e folositor acu pentru cel Softmod desigur nu cred ca e la groapa de gunoi
Guest skorpy0 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 offtopic:am avut si eu Sm odata , cu isro bot sau ceva de genu asta , dar am dat la multi de pe forumu asta si in cateva zile mi sa dus toate fericirea.Imi trebuia un dll nst de care.Oricum hai so lasam balta cu 0X33.ontopic:am vazut in sro multi oameni care au guild sau fac parte din unul k au de exemplu la numele guildului , Engineer at fortress war , comander etc.Astea cu ce ajuta ? Si cum le obtii ? (Eu as vrea sami pun "Sefu Turcilor" :D (ala ar fi grant name ) )