Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Pff am pierdut fortressu , am fost 60 oameni toata uniunea vs Deathstance Mafia si EliteTurks ....deci no chance oricum am deschis noi poarta k nu aveam ce face... @Dott ma aprinde lumina k sa vezi ce scrii oki ? No offence dar scrii ca un copil de 10ani :-S...anywho.. pe sparta Vite4Ever parca e guild de romania , in care e ToxicK sau smth like that.. Apropo ultima propozitie nu prea are logica.Ne astepti unde ce sa facem , nu prea intelesem ... BTW tot numi vine sa cred ca EliteTurks are fortresuu T_T ... o guilda de turci pfff. ...

pe toxick joaca 3 si unu dintre ei e un handicapat

* pe sparta sunt 2 uniuni numa de romani SPARTA_ARMY si INVADERS si guilde are de une alege:))

Posted

Hmm....in afara de fire wall care stiu sigur k opreste statusurile warlock , ice wall merge cumva?Incerc fel si fel de tehnici sa bat euro cu bless , warlocks cu cleric ca sub care ma doboara cu pure offering ... -.-''.Singura chestie care am gasito contra un cleric a fost sai dau cancel la bless si la offering cu shout.

Posted

GATA terminati ms pt ca miai zis cn are guid pe sparta da sa-mi zica si ce leval trebuie sa am ca sa intru :-?

apropo dami si ID lu Vite4Ever de mesanger sau de skype ca sa vb cu el:D

Posted

hohohohoho ma ce vrei mai greseste omu :shocking::shocking::shocking::shocking::shocking::shocking::shocking:

Posted

asta am inteles si eu,dar nu greseste omul chiar asa des.

nu te fac retardat sau mai stiu eu ce,dar ideea mea e ca ai putea si tu sa te obosesti sa iti citesti un post inainte sa il pui,asa ca fapt divers.

nu de alta,dar unii poate chiar se chinuie sa inteleaga ce hieroglife arunci tu pe acolo.

spor la lvl, bafta la dropuri !

Posted

OFF: no ofence dar ce doriti de la el?

Pagina personala Fara informatii

Ziua de nastere 16 Octombrie 1994

Locatia sabaoani

Preocupari Silkroad

la 14 ani sa nu stii sa scrii corect gramatical e dureros, is cateva norme elementare.

Generatia Mc. :dooh:

koila :crazy:

Posted

revenind on topic cat de cat...trane la lv 71 ca wiz,ignorand posibilitatea general party pt k nu prea se gaseste....pana pe la ce monstrii rezistai si omorai rapid adica 1 hit?m-ar interesa 4 solo grind...thx.

de mentionat ca buildul meu e wiz/cleric ...

Posted

revenind on topic cat de cat...trane la lv 71 ca wiz,ignorand posibilitatea general party pt k nu prea se gaseste....pana pe la ce monstrii rezistai si omorai rapid adica 1 hit?m-ar interesa 4 solo grind...thx.

de mentionat ca buildul meu e wiz/cleric ...

am facut la nachals pana la 74 pe urma la mage pana la 76 si dupa la generali

Posted

cate momente fericite pierd eu cu scoala asta

http://imageshack.us

lvl up:P

bv!!!

tu ce gap ai? Si am vazut ca esti pe protector....nush ar trebui sa ma mut si eu ?

:tiphat:

Posted

bv!!!

tu ce gap ai? Si am vazut ca esti pe protector....nush ar trebui sa ma mut si eu ?

eu mam mutat ca am ice doar 30 si nu am phy def merg cu gap 0 si farmez la 90 cu gap 9

@HellCritical stiam eu ca am uitat cva:P da ce conteaza sau prins ce am vrut sa zic

Posted

am facut la nachals pana la 74 pe urma la mage pana la 76 si dupa la generali

Tu cam ce intentionezi sa faci cu acc? ;;) :rolleyes:

Posted

eu mam mutat ca am ice doar 30 si nu am phy def merg cu gap 0 si farmez la 90 cu gap 9

@HellCritical stiam eu ca am uitat cva:P da ce conteaza sau prins ce am vrut sa zic

deci la lvl 90 iei questu ala cu curst heart si faci lvl down la skills pina la 81?

Posted

deci la lvl 90 iei questu ala cu curst heart si faci lvl down la skills pina la 81?

skilurile sunt la 81 eu merg doar cu lvl sa am gap 0 si atata (nu mam putut aptine si am bagat si kilu Ghost spear storm cloud)

Posted

ca sa faci gap si sa nu te coste mult, cel mai bine e sa te opresti cu skillruile/masteryutile la 81

si sa bagi doar in masteryul de la arma pana la 89 (ca sa iti creasca dmg-ul) cand faci 90 scazi masteryul. asa iti trebuie doar 80 de inimi si nici nu dai multi bani.

Posted

skilurile sunt la 81 eu merg doar cu lvl sa am gap 0 si atata (nu mam putut aptine si am bagat si kilu Ghost spear storm cloud)

ca sa faci gap si sa nu te coste mult, cel mai bine e sa te opresti cu skillruile/masteryutile la 81

si sa bagi doar in masteryul de la arma pana la 89 (ca sa iti creasca dmg-ul) cand faci 90 scazi masteryul. asa iti trebuie doar 80 de inimi si nici nu dai multi bani.

eu ce am zis

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...