Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

eu 85 :P

am ajuns la bufu cu 10 % sau 20% phy mag abs dmg nu stiu exact

la 147 ce iti dadea bufu

oricum vreau sa spun ca a fost distractie

la 150 e commander

@Sweet nuj prea ocupat dragostea asta :X:D

Posted

da dar ce bonus iti da mai exact elite care lai avut si tu,sau commander

Elite guard: Buff effects of increase of physical/magical damage and HP by 10 for 10 minutes

Commander: Buff effects of increase of physical/magical damage and physical/magical damage absorption rate by 10% respectively, and

movement speed by 20% for 30 minutes

Posted

parca as fi bantuit sa nu fac mai mult de 56 pe cuvant. nu gasesc spot, mor de la pty penons din cauza la plvleri. cade netu......doamne. sper sa fac 54 in seara asta ca trebuia de vreo 1 sapt sa fac lvl ala

Posted

lol ms pt raspunsuri apropo e bine sa ai lup???

Posted

pana strang io 1 milion :(( da se restarteaza vreo data 1 SV de silkroad?

Posted

baga Id meu dott_cs1 ca sa vorbim te astept

Posted

ma omule io nu am timp ca si tine io mai am si alte treburi ce vrei mai gresesc si io:))) apropo joci silkrad pe sparta? b-(

Posted

hahahahahhaha aasta nu e coect :shocking::shocking::shocking::shocking::shocking::shocking::shocking::shocking::shocking:

gata ma lasati vorba sa vedem care e ccel mai bun la silkroad va astept

Posted

Pff am pierdut fortressu , am fost 60 oameni toata uniunea vs Deathstance Mafia si EliteTurks ....deci no chance oricum am deschis noi poarta k nu aveam ce face... @Dott ma aprinde lumina k sa vezi ce scrii oki ? No offence dar scrii ca un copil de 10ani :-S...anywho.. pe sparta Vite4Ever parca e guild de romania , in care e ToxicK sau smth like that.. Apropo ultima propozitie nu prea are logica.Ne astepti unde ce sa facem , nu prea intelesem ... BTW tot numi vine sa cred ca EliteTurks are fortresuu T_T ... o guilda de turci pfff. ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...