Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Poate te arzi si cu loaderul ala ce eu iti ofer este ceva ce 60-70% dintre botteri din Isro

Dar este alegerea ta eu doar tiam dat o solutie

Respect :crazy:

Sa inteleg ca tu nu folosesti loader? :dooh:

Posted

la mine nu ,ca folosesc mozilla, numi arata nici ce lv sunt skilurile cand duc mousu peste

nici mie numi arata si tot mozila folosesc

dar matza mi se aude =))

de unde iau questul cu Black Eagle? aia de 72 din rock??????

Posted

congrat de lvl......daca nu faceam plvl si daca nu erau aia cu plvl de la penoni sa ma omoara aia de pty eram 56+ pana acuma dar nah fac in seara asta 54. vineri sar putea premium :X

Posted

cum fac sa iau botul fara sa dau bani :crazy: :crazy: ma baneaza daca folosesc vriun hack?

Posted

ms mult am sa joc dar caut 1 partener caci ma plictisesc sa joc singur :(

Posted

Careva pe Oasis, lvl 70+, hunter / trader, interesat sa mi se alature in guild ?

Am si union de traderi / hunteri.

Activitate intensa si party-uri de grinding sau chiar si powerlvl uneori.

Care e interesat,lasati mesaj aici sau pe privat,ori in joc,dati-mi pm pe _Nyx_ / Sir_Cipi.

Noroc !

Posted

pe SPARTA nu e nimeni sa ma bage in guid sau macar sa jucam in party sa ne distram sa nu jucam singuri is leval 20 numai :( care vrea va roggggg multtttttt sambata,duminica si seara in timpul saptamani joc dimineata cand nu am teme careva?

Posted

aha am sa fac:)) stiu dar e casto:))

Posted

pe SPARTA sunt guif de romania??

cu ce ma ajuta daca am ami multe carcatere??? ma ajuta ca sa vadn nu?????????io asa stiu cu unu bat iau arme,arcuri etc si cu unu stau la vanzare nu? vreau faza aia nush cum ii zice am bagat un Id sa vad daca mil da :crybaby: :3some:

Posted

Moama frateee ,ce clasa esti?Scrie dreaq romaneste ca nu intelege nimeni,ai scris 1 data gata ajunge daca este cineva de aici pe sparta o sa iti raspunda !

OT:Va pregatiti de fw?:D care ataca ?care apara?:D!

Posted

aha am sa fac:)) stiu dar e casto:))

1: ai o greseala in semnatura...

2: e greu sa incepi de la 0 cu guild / union ceva. mai ales acum cand majoritatea s-au tras fiecare pe undeva. totusi,iti urez succes. iar sfatul meu e sa intri tu in o guilda,te orientezi tu cumva si sa te apuci sa faci lvl, singur, e mai avantajos decat cu powerlvl. Bafta !

Posted

Frate cu greu am priceput ce ai scris:

1. Nu te ajuta cu nimic sa ai mai multe caractere ... sigur daca ai 2 PC`uri cu un char faci grind si cu un char faci stall (daca folosesti bot ca sa te cuplezi cu doua caractere de pe acelasi PC atunci ar fi bine sa ai un pc bun si sa ai cumparat silk)

2. Incearca sa nu mai faci dublu post ... daca ai uitat ceva atunci poti edita postul ;)

3. Sa`ti faci tu guilda acum cand nici nu prea cunosti jocul nu se merita. Plus ... ca sa faci lvl la guilda te costa ceva gold :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...