kynderthe Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 incearca pe botsmall sa iei clientu de 1.159 si o sa iti mearga koila :crazy: Poate`mi mai iau vreun key logger
koila Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Poate`mi mai iau vreun key logger Poate te arzi si cu loaderul ala ce eu iti ofer este ceva ce 60-70% dintre botteri din Isro Dar este alegerea ta eu doar tiam dat o solutie Respect :crazy:
salam30 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 loaderu pt 1.159 de pe recyfer.info merge ,cel putin la mine si am client 1.160
Cipi_Cipi Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 +10 un jucator adevarat.Mult norocJust koila :crazy:thumb's up ! :D :>
Cipi_Cipi Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 damn it, doar lvl 57. zilele astea am fost plecat o gramada de acasa si am cam ramas in urma :-<
Albert1994 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 sau PK pe turci idioti mama ce leas trageo dk as fi 90 numa pk as sta:X cred k o sa fiu teroarea lor fac pk lev 2 ma duc si farmez pana imi trece craniu ala iar fac pana ii eleminin pe toti care am boala:)))))) pk pt mn ii intutil....ca oricum se inviaza iar si ce am rezolvat :dontknow: :tiphat:
Trane Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Bleh inca nu stiu ce o sa fac :) cred ca o sa-mi vad de life de acum incolo :) maine cred ca e ultimul fortress war pentru mine : ) ocupat mai sunt cu balu` bobocilor , prietena , scoala nu mai am timp de nimic :D [btw clasa a 12 a sucks -___-]
Cipi_Cipi Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 mie imi spui de timp ? plec dimineata la serviciu,dupa-masa facultate (sau invers), apoi sa imi mai faci timp si de alte chestii... norocul cu softmod,merge lvl fiind eu afk :>
real_shadow Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Cum draq am ajuns eu la lvl 72 fara bot nu`mi dau seama.Dar ma gandesc serios sa`mi iau si eu bot ... vreau sa fac si eu lvl 90 someday
Dr4q_Sti3 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 mie imi spui de timp ? plec dimineata la serviciu,dupa-masa facultate (sau invers), apoi sa imi mai faci timp si de alte chestii... norocul cu softmod,merge lvl fiind eu afk :> daca ai uitat el e fara bot :D
SimplySimple Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Bleh inca nu stiu ce o sa fac :) cred ca o sa-mi vad de life de acum incolo :) maine cred ca e ultimul fortress war pentru mine : ) ocupat mai sunt cu balu` bobocilor , prietena , scoala nu mai am timp de nimic :D [btw clasa a 12 a sucks -___-]mare dreptate ai...nici eu nu reusesc sa mai fac fatza cu atatea...tot asa organizam balu bobocilor clasa mea...prietena...scoala ...unde e o diferenta ft mare de nivel fata de anul trecut...este mult mai mult de munca...sa mai imi fac timp si pt sro...nu mai apuc...si bot la wiz?cam greu...
Guest skorpy0 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 skorpy0...nu prea exista "cel mai bun char"s-a mai discutat pe aici. orice build e bun,daca il joci cum trebuie.daca iti place str,joaca glaiver,daca vrei int ,fa-ti s/s.in legatura cu masteryurile, str chars se fac in general pe masteryul de arma, light si fire apoi (arcasii se mai fac pe force in loc de fire sau light,dar e la latitudinea fiecaruia). int se fac pe cold si light,pentru a rezista la pvp. eu unul,pure int il fac bicheon,light si fire 90, cold doar 30,ca m-am invatat sa ii tin in viata in pvp chiar si cu snow de lvl mic.ai o multitudine de alegeri,tu decizi ce ti se potriveste mai bine,cum iti place tie.mult noroc !Ai dreptate .Totusi nu ai fost destul de atent la postul meu.Nu am zic ca buildu x e cel mai bun si sunt de acord ca orice build e bun la pvp daca ai echipament foarte bun indiferent de mastery , balance etc.Totusi fiecare are o personalitate diferita si alege in prisma preferintelor lui.De exemplu eu prefer sa fac lvl foarte rpd , sa am hp cat de cat mare ,dmg mare , si defense bunicel.Astfel eu prefer spear hybrid cu vreo 95 sau 90 % mag balance pe prot sau garm cu light si cold, sau hybrid 80 :80 bow cu cold light , sau light fire ,sau light force. :)Aceste cateva builduri sunt cele mai "perfecte" pt mn (scuzati pleonasmul intentionat) , dar pt altii nu.Unii la nukeri aleg fire pt k vor cat mai mult dmg posibil, altii force pt ca le place sai ajute pe altii , cold pt freeze , light pt ca arata misto , bicheon findca ii place sa fie tank si sa dea numa kd , heuk pt hp si celelalte skiluri , si pacheon pt range sau crit :) :readthis: :readthis: :readthis:Offtopic: Astia cu wizzu apucativa de mu sau de alte charuri cu bot sau lasativa de sro.Dak va lasati de tot va urez noroc in viata si noroc in tot ceea ce faceti :)
Dr4q_Sti3 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ar merge un glavier full str cu fire 90 light 90 heuksal 90 si force 30?
Guest skorpy0 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 da merge foarte bine :) eu as face 90heuk/force fire 80 si light 40 Edit : Ar merge si pacheon 90 , bicheon 90 , heuk 90 si light 30
K-Draku Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ar merge un glavier full str cu fire 90 light 90 heuksal 90 si force 30?dade exemplu eu is: light 90 ice 90 heuksal90 si force 30PSCAND SE VA DADEA DRUMUL LA 100VA MARI MASTARIUL?????CA II 300 IL VA FACE MAI MARE?(MA REFER LA CHINEZI DESIGUR)
Guest skorpy0 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 da de exemplu eu is: light 90 ice 90 heuksal90 si force 30 PS CAND SE VA DADEA DRUMUL LA 100 VA MARI MASTARIUL????? CA II 300 IL VA FACE MAI MARE?(MA REFER LA CHINEZI DESIGUR) nu se mareste masteryul deloc pt k dak esti euro nu poti avea decat 2 mastery.Asa ca la cap 150 tot 300 mastery va fi.SI asta cu dat drumu la 100 nst.Poate la anu , poate peste 2 ani nst. Si ultima propozitie nam inteles-o "CA II 300 IL VA FACE MAI MARE?(MA REFER LA CHINEZI DESIGUR)"
ciupilan Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Bot mai frumos ca StealthliteNu cred ca exista!!Sa va zic dece!Cand era la Karra ii fa din 1hitdar un champ din 2 nukuriacuma lam pus la aia de 72 si cand ataca cu nuk dupaia foloseste gost spear aia de te invartiMI SE PARE UNUL CU ADEVARAT INTELIGENTcat costa botu asta si de unde se ia:d
iReaLRauL Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 nu se mareste masteryul deloc pt k dak esti euro nu poti avea decat 2 mastery.Asa ca la cap 150 tot 300 mastery va fi.SI asta cu dat drumu la 100 nst.Poate la anu , poate peste 2 ani nst. Si ultima propozitie nam inteles-o "CA II 300 IL VA FACE MAI MARE?(MA REFER LA CHINEZI DESIGUR)" Poate a vrut sa spuna .. CA II 300, IL FACE MAI MARE?(MA REFER LA CHINEZI DESIGUR) Nu, nu cred ca il va face :(.
Dr4q_Sti3 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 cat costa botu asta si de unde se ia:de bot free se ea de pe www.stealthex.orgEDIT first on page
K-Draku Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 e bot free se ea de pe www.stealthex.orgEDIT first on pagementioneaza ca iti trebe cont la iei pe sit ca sa il poti dowloada si sa ca il poti folosi!!si cand vrei sa botezicand intri trebe sa scri acc, il scri de pe sit nu cel din joc
Guest Bankay Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 uitativa aicea ce poate face un wariot/rogue ii bate pe chinezi rau de tot
Trane Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 PSCAND SE VA DADEA DRUMUL LA 100VA MARI MASTARIUL?????CA II 300 IL VA FACE MAI MARE?(MA REFER LA CHINEZI DESIGUR)mastery lvl sunt 300 la ch pana la sfarsit :)
Albert1994 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 mastery lvl sunt 300 la ch pana la sfarsit :)...atunci nush...cam naspa :dontknow: :tiphat:
The Dash Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 uitativa aicea ce poate face un wariot/rogue ii bate pe chinezi rau de tot parerea mea sincera.....VARZA. nu prea stie sa faca pvp. daca face si cu rogue trebuie sa foloseasca axe ca sa poata sa dea bleed dupa ii da kd si foloseste rogue sau bleed stun si rogue..... plus ca la primul nuker a stat mult prea mult. cu rogue normal il facea mult mai repede.