K-Draku Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 asa hmm vreau raspuns sincer ce va mai atrage la sro? eu mi-am pierdut interesuldaca zici ca te lsi dami mie wizzu tau ca nu ma supar absolut de loc
Trane Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 daca zici ca te lsi dami mie wizzu tau ca nu ma supar absolut de locma gandeam sa iau o pauza pana la cap 100 poate chiar sa vand caracterul
K-Draku Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ma gandeam sa iau o pauza pana la cap 100 poate chiar sa vand caracterulma credac am prin o pusculita aproximativ 1leu din aia de 5banifacem targul????????
iReaLRauL Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ma gandeam sa iau o pauza pana la cap 100 poate chiar sa vand caracterulNu`l vinde Razvan. E foarte tare caracterul tau. Tine-te de el, sau daca nu ai chef, fa o pauza. Da nu-l vinde.
Dr4q_Sti3 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ce stiti voi poate iara il sterge ,sau nu cai sparg geamurile:))
K-Draku Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 uraaa mam mutat in rock montain :X OFF TOPIC: :tiphat: :violent: :readthis: :nanana: :bananadance2: :beer:
Albert1994 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ma gandeam sa iau o pauza pana la cap 100 poate chiar sa vand caracteruleu zic sa nul vinzi....pina la cap 100 stringe bani...chesti de astea....nush....oricum poate cu fortressu din tiger mountain o sa iti vina chefu din nou ;) :tiphat:uraaa mam mutat in rock montain :Xbv :right:
Darth_Andrei Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Am prieteni , prieteni adevarati in joc cu care ma inteleg si nu stiu , placerea de a face un job war , mai sunt zile in kre Pacificu are mega jobwars , tin ore intregi.Tin sa fac 90 si sa farmez si pt 100 cap si dupa o pauza ca sami revina cheful , BTW cand fac pauza nu dau caracteru mentionez de acu :) ca sa nu va obositi :D
iReaLRauL Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 proaspat :D de azi check rev6Good Job. :) .. O intrebare: Daca i-au questul ala sa dau skilurile jos, daca ma creste cineva cad inimile alea de la quest, asa ?:-s
salam30 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Good Job. :) .. O intrebare: Daca i-au questul ala sa dau skilurile jos, daca ma creste cineva cad inimile alea de la quest, asa ?:-smi se pare ca da
HellCritical Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 proaspat :D de azi check rev6 salam is back in bussines
Albert1994 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 bv salam!!! Abea astept sa fac lvl 90 si eu ca sa incep sami cresc nuker :XGood Job. :) .. O intrebare: Daca i-au questul ala sa dau skilurile jos, daca ma creste cineva cad inimile alea de la quest, asa ?:-siti da dar sa fie pty cu Item auto share :tiphat:EDIT: ce build credeti ar fii mai bun pt nuker FULL int? eu ma gindeam sal fac 90cold 90lighting 90fire si 30heuksal pt passiva de viata ... thx :tiphat:
salam30 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 e build credeti ar fii mai bun pt nuker FULL int? eu ma gindeam sal fac 90cold 90lighting 90fire si 30heuksal pt passiva de viata ... thx :tiphat:unul din cele mai bune charuri chineze care face ravagi in pvp e s/s full int si full strful int bicheon 90 cold 90 light 90 full str bicheon 90 fire 90 force90 (sau light 90 sau cold 90 nush exact )si mai e full str glavier heuksal 90 fire 90 force 90 care e tareEDIT pt trane : doar prietenii si stilu de joc ,nu esti limitat in a face ceva ,esti liber total (lasi stall uniq trader kilarit mobi pvp ....)
Guest skorpy0 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 EDIT: ce build credeti ar fii mai bun pt nuker FULL int? eu ma gindeam sal fac 90cold 90lighting 90fire si 30heuksal pt passiva de viata ... thx poi mai nou de pe la cap 80 cei mai multi fac nukeri pe light /cold si spear sau bicheon.Pe bow nam intalnit inca Si pe fire light e super ok da o sa fii mai sensibil la dmg si nu o sa mai fii asa de bun la defense.Da dak ai echipament bun e super bn. Asta care lai zis tu e ft bun da trebe sa stii sa joci si sa tii cont de faptu ca nu o sa fii niciodata la fel de bun ca un wizz.Nukurile se incarca mai greu k la euro si ai dmg mai mic.Totusi dak stii sa fol grasswalk ft bine no sa ai probleme.Pe la cap 100 se baga vital spot cu stun si poti incerca light cold force 100 sau light force bicheon 100 etc.Totu depinde de tine.Totusi un s/s cu light si cold e o varianta ft buna , cu dmg def bun , doar hpu e mai mic.Oricum eu as alege ceva light cold si wep la capu asta fiindca astea dau mai mare randament. Fie ca ai hp si dmg de la spear , fie ca ai hp mai mic dar def mai mare
K-Draku Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Bot mai frumos ca StealthliteNu cred ca exista!!Sa va zic dece!Cand era la Karra ii fa din 1hitdar un champ din 2 nukuriacuma lam pus la aia de 72 si cand ataca cu nuk dupaia foloseste gost spear aia de te invartiMI SE PARE UNUL CU ADEVARAT INTELIGENT
ciupilan Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 EDIT pt trane : doar prietenii si stilu de joc ,nu esti limitat in a face ceva ,esti liber total (lasi stall uniq trader kilarit mobi pvp ....)sau PK pe turci idioti mama ce leas trageo dk as fi 90 numa pk as sta:X cred k o sa fiu teroarea lor fac pk lev 2 ma duc si farmez pana imi trece craniu ala iar fac pana ii eleminin pe toti care am boala:))))))
Cipi_Cipi Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 skorpy0...nu prea exista "cel mai bun char"s-a mai discutat pe aici. orice build e bun,daca il joci cum trebuie.daca iti place str,joaca glaiver,daca vrei int ,fa-ti s/s.in legatura cu masteryurile, str chars se fac in general pe masteryul de arma, light si fire apoi (arcasii se mai fac pe force in loc de fire sau light,dar e la latitudinea fiecaruia). int se fac pe cold si light,pentru a rezista la pvp. eu unul,pure int il fac bicheon,light si fire 90, cold doar 30,ca m-am invatat sa ii tin in viata in pvp chiar si cu snow de lvl mic.ai o multitudine de alegeri,tu decizi ce ti se potriveste mai bine,cum iti place tie.mult noroc !
salam30 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 sau PK pe turci idioti mama ce leas trageo dk as fi 90 numa pk as sta:X cred k o sa fiu teroarea lor fac pk lev 2 ma duc si farmez pana imi trece craniu ala iar fac pana ii eleminin pe toti care am boala:))))))nu merge sa faci pk cat vrea muschii taicand ajungi la maxin nu mai poti un fel de phonomania din mu sau cum se cheama
koila Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 skorpy0...nu prea exista "cel mai bun char"s-a mai discutat pe aici. orice build e bun,daca il joci cum trebuie.daca iti place str,joaca glaiver,daca vrei int ,fa-ti s/s.in legatura cu masteryurile, str chars se fac in general pe masteryul de arma, light si fire apoi (arcasii se mai fac pe force in loc de fire sau light,dar e la latitudinea fiecaruia). int se fac pe cold si light,pentru a rezista la pvp. eu unul,pure int il fac bicheon,light si fire 90, cold doar 30,ca m-am invatat sa ii tin in viata in pvp chiar si cu snow de lvl mic.ai o multitudine de alegeri,tu decizi ce ti se potriveste mai bine,cum iti place tie.mult noroc !+10 un jucator adevarat.Mult norocJust koila :crazy:
kynderthe Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Loaderul merge doar cu clientul versiunea 1.159 iar eu am versiunea la client 1.160 si nu`mi merge !Exista vreo posibilitate de al face sa mearga ? :tiphat:
koila Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Loaderul merge doar cu clientul versiunea 1.159 iar eu am versiunea la client 1.160 si nu`mi merge !Exista vreo posibilitate de al face sa mearga ? :tiphat:incearca pe botsmall sa iei clientu de 1.159 si o sa iti mearga koila :crazy: