iReaLRauL Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ce urat e bang ui ce urat de si justhief uniunea mea :wub: de unde ai poza? Bang mi-e prieten ;).
Dr4q_Sti3 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 http://imageshack.usin sf mai rpd nu am putut face ca am facut din GP
Trane Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=0bDy-r_w_aEprea tari filmulete face tipul asta <3 [din unionul meu e :)]
K-Draku Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 daca vreau sa facem un pt echilibrateu fiind 71 unde ar trebui sa ma duc sa omoram??
Guest skorpy0 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 scuzati de offtopic dar am o problema mare la pc si nu pot juca sro.Se pare ca am o problema la placa video.Nu se vede decat jumatate de ecran si jumatatea care o vad este compusa din multe linii si se vede ca la un tv cu purici.. Cei care vreti sa ma ajutati ad next_generation93 Cat despre filmu ala din unionu lu trane , e tare la sfarsit
SimplySimple Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 daca vreau sa facem un pt echilibrateu fiind 71 unde ar trebui sa ma duc sa omoram??poi pt ca esti chinez la bone soldier/niya guard sau poti incerca la niya sniper si niya hunter desi acolo ar f mai recomandat de la lv 72.
Albert1994 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=0bDy-r_w_aEprea tari filmulete face tipul asta <3 [din unionul meu e :)]foarte fain ;) :tiphat:
Albert1994 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 la glavie la lvl 70 cat hp iti da ala??nush....la 80 2000.....la 70 1500 poate..... :tiphat:
The Dash Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 pentru un party hardcore daca ai jucatori care stiu sa joaca in pty nu idioti care dau kd cand casteaza wizz si nukerii trebe sa mergi la mobi de 80 tu.edit: cel cu filmul il cunosc de pe un forum....psota acolo toate filmele care le facea
sile33333 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 pls ziceti-mi si mie un build pt glavier full str garment k am cautat toata ziua de la pg 400-800 si nik...stiu k e o prostie dar pls....
Albert1994 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 pls ziceti-mi si mie un build pt glavier full str garment k am cautat toata ziua de la pg 400-800 si nik...stiu k e o prostie dar pls....mai nou toti fac asa... 90 glavie - 90 fire - 90 cold - 30 lighting :right: :tiphat:
Guest skorpy0 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 eh poti sa faci si glaive ful str pe heuk , light si forceForceu inlocuieste fireu si cu el de ex la pvp dak dai debuff in inamic e ca si cum ai avea buff de la fire :) e ft simplusau clasicu 90 light/fire/heuk si 30 cold :)NUma bn!
K-Draku Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 eh poti sa faci si glaive ful str pe heuk , light si forceForceu inlocuieste fireu si cu el de ex la pvp dak dai debuff in inamic e ca si cum ai avea buff de la fire :) e ft simplusau clasicu 90 light/fire/heuk si 30 cold :)NUma bn!mai bn ii asaful str pe heuk fire si force
Darth_Andrei Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 eh poti sa faci si glaive ful str pe heuk , light si forceForceu inlocuieste fireu si cu el de ex la pvp dak dai debuff in inamic e ca si cum ai avea buff de la fire :) e ft simplusau clasicu 90 light/fire/heuk si 30 cold :)NUma bn!No offence , dar lightning e folosit de int's.Fire imbue pt physical.Oricum degeaba cereti build ca peste 50 nu cresteti deci ma rog ... Build : Fire Heuksal Force 90 si 30 cold pt snowshield si cumperi drugs simple.Noapte buna , si o zi buna la scoala la servici , ma rog.
Guest skorpy0 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 hoo ce sariti asa.Eu am ales am zis ca mere si cu light, arata mai misto :Pdar si fire e ok.E doar o parere nu ceva "imperturbabil" :)
Albert1994 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 force pe mn nu ma convinge.....da noh....fire i important pt phy dmg si pt mag def....si eu am optat pentru cold ca sa am mai mult phy def.....cu 90 cold 90 fire 90 heusk ... dac esti full str nu te doboara nimeni la cit def ai ;) parerea mea :tiphat:
The Wizard Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 nu mai bagati in 7 mastery...bagati in 2 (arma si fire pt str. sau cold, light pt int.) acum nu prea mai conteaza buffurile sa bagi in toate masteryutile, cel putin teoretic un euro poate sa iti dea buffuri de ale tale o sa para aiurea si deci nu trebuie sa bagi in ele...
Daddysady Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 nu mai bagati in 7 mastery... bagati in 2 (arma si fire pt str. sau cold, light pt int.) acum nu prea mai conteaza buffurile sa bagi in toate masteryutile, cel putin teoretic un euro poate sa iti dea buffuri de ale tale o sa para aiurea si deci nu trebuie sa bagi in ele... dc sa bagi doar in 2?Pt lev 140? :-j cu 2 mastery dau aia cu tine de pamant la pvp majoritatea oamenilor merg zilnic la pvp si daca mergi cu clericu dupa tine nu e fair-play deci nicio satisfactie PS: Daca stie cineva cand va fi urmatorul update care implica un client nou sa imi dea pm sau sa posteze
The Wizard Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 notiunea de pvp in silkroad nu exista decat daca te duci pe varf de munte unde sa nu fie altii in jur. si + ca e mai bine sa ai 2 mastery full farmed decat 7 mici. sau care vrea sa stea 2 ani sa farmeze sa bage in skilluri si pe urma sa ridice gaymaxul lvl cap si sa le scoata... pe tine te satisface silkroad? ) de cat timp joc nu am intanlit 1 fair-play in silk.
real_shadow Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 dc sa bagi doar in 2?Pt lev 140? :-j cu 2 mastery dau aia cu tine de pamant la pvp majoritatea oamenilor merg zilnic la pvp si daca mergi cu clericu dupa tine nu e fair-play deci nicio satisfactie PS: Daca stie cineva cand va fi urmatorul update care implica un client nou sa imi dea pm sau sa posteze Ai dreptate. Si la fel e si la grind. Ai nevoie de buffuri caci ma indoiesc ca ai sa mergi cu buffer dupa tine de fiecare data.
Trane Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 PS: Daca stie cineva cand va fi urmatorul update care implica un client nou sa imi dea pm sau sa posteze Urmatorul update e in decembrie ca si anul trecut. Joymax face 2 update-uri pe an (cap lvl si fortareata) presupun ca update-ul din iarna va aduce fortareata din tg mountain pentru ca acolo exista trading post (daca va uitati pe site ei spun ca toate orasele si trading posturile vor avea fortareata) si SoH de 9d :) http://www.youtube.com/watch?v=zDfIgsykvU8