Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

pff abea ast sa pun si eu mana pe niste bani sa ma apuc serios de wiz:) 19 lvle si e 90:P 1 luna si ceva cu premium plus...

[ma rog ma mai apuca asa...dupa a 2a zi ma lasa chefu...nu stiu ce o sa fac...]

Posted

pff abea ast sa pun si eu mana pe niste bani sa ma apuc serios de wiz:) 19 lvle si e 90:P 1 luna si ceva cu premium plus...

bot sau lasate de joc pt un timp si pe apuci dinou iara fara sa vrei cu chef de joc:P

Posted

Asa eram si eu .. si dupa vreo 2 saptamani am fost hackuit :)).

Posted

De obicei e bine sa faci pauze de la jocul asta , devine plictisitor si nu te mai atrage.La lvl 69 am facut o pauza destul de lunga.M-am apucat cand a aparut 9DG , eram foarte curios sa vad ce e nou , si am inceput tare cu Premium + . In fine , cheful iti revine dupa ce nu mai joci o vreme.Anywho... Saptamana asta e fortress . 1Question:E vreun fel sa impiedici folosirea fortress glitch-ului?La ultimu fortress o intrat una din cele mai bune guilde de pe Pacific prin perete si sau urcat langa noi , am ramas toti masca.

Posted

De obicei e bine sa faci pauze de la jocul asta , devine plictisitor si nu te mai atrage.La lvl 69 am facut o pauza destul de lunga.M-am apucat cand a aparut 9DG , eram foarte curios sa vad ce e nou , si am inceput tare cu Premium + . In fine , cheful iti revine dupa ce nu mai joci o vreme.Anywho... Saptamana asta e fortress . 1Question:E vreun fel sa impiedici folosirea fortress glitch-ului?La ultimu fortress o intrat una din cele mai bune guilde de pe Pacific prin perete si sau urcat langa noi , am ramas toti masca.

=)) .... cunosc faza ... nu prea...e un bug

Posted

Salut, as vrea sa ma reapuc si eu de SRO inapoi ca jucam pe privat dar va ca nu mai se deschide imi zice cineva un server unde sunt multi romani si un site unde pot CUMPARA!!!!!!!!!!!!!!! bot adica mai bine zis un gold bot dar as vrea sa imi zica cineva cu lvl mai mare cu experienta va rog..... :beer:

Posted

care stie de unde pot face rost de pach sa imi arata ca in imadigeanea asta:

Imagine IPB

nush....ar fii forte folositor.....crec ii acelas pach cu care schimbi bara aia de culoare ... sau ceva de genu

:tiphat:

Posted

nu e patch e media pk2 edit. cautati pe google si gasiti sigur.

eu unu il am de juma de an :P

doamne am vanat azi toata ziua unici si nici unu nu am prins :( dupa care am stat pe stall si nimica nu am vandut :( nu mere bine nimic azi :(

Guest lordu23
Posted

Cine imi da si mie un link de la agbot ?ca nu gasesc unu bun :(( !

Salam pot sa te adaug ca prieten pe xfire?:D !

Edit : primuuuuuuuuu pe a 600-a pagina :D ! Sa vedem cine va fi primu pe pagina 1000 ! :D!

Ia agBot cea mai noua versiune

http://rev6.com/bot

Guest lordu23
Posted

lol.... :) iai raspuns in 11 octombrie si el o scris in 14 mai :)) .... cred ca o dat deja raspuns altcineva :-?

EDIT: esti pe mars?....si eu ce nume ai ? :D

RoGoard dar nu mai jok momentan mam pliktisit rau de tot.

Tu ce nume ai ?

Posted

Tu ce nume ai ?

Albert1994

10Degree :P

Frumos din partea mea:

:cool2: ....

EDIT: uitativa si la alea cu unici tot de alui....intra intotdeauna in joc cind apar unici...

Guest skorpy0
Posted

Ontopic:

Offtopic:

skorpyo93 is back :))

Guest skorpy0
Posted

Bravo albert :)

Succes in continuare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...