Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest SnakeEater
Posted

sal sunt nou pe linkmania forum si joc silkroad ..

joaca cineva pe poseidon? sau daca jucati multi pe alt srv pe care? si ma puteti ajuta cu guild si party daca joc? reply :P

Posted

chiar azi ma gandeam la cum era inainte cu jobingu...tin minte ca aveam lev 20-25 si unu(ii tin minte si ignu ^_^) de level 32 m-a mintit ca are lev 70 si ca ma duce la trade...facea ca e american si cand a auzit de romania zicea yea yea nadia comaneci &hagi i love 'em ...am iesit cu tradeul si intre timp si-a pus costumul de thief m-a turnat...

Good ol' times

Posted

trade sau cip

in cat tmip fac 100k sp???

am 22k!!

Depinde daca are cine sa`ti faca,eu am ~50k sp...si e foarte plictisitor ca gasesti rar oameni care fac pfarm free.Daca ai bani e ceva mai usor,dar si aici e cu dus si intors..scammers :banghead: (am pati`o de vreo 2 ori ).Astea fiind spuse...ma apuc manual :bananadance2:

Posted

salutare oameni buni...Eu am mai jucat silkroad in trecut dar m-am lasat de joc fiindca nu prea puteai sa te connectezi pe server asa usor avusem un caracter de lvl 38 si nu am mai intrat pe cont de mult timp si am luat ban pe el...stiti cumva dc? am auzit ca daca nu iti cumperi silk vrei primi ban... e adevarat?

Va rog frumos sa imi raspundeti la intrebari...Multumesc anticipat :tiphat:

Posted

wizard...restartu nu te lasa niciodata la caracter...credema...si cu teleportu il fixasera...oricum parca era mai frumos...acum prea mult player botting...ca goldboti au fost mereu...

Ba da, te lasa ..

Posted

si tre sa te cred ?

am si eu account din 2006 pe care nu am intrat deloc si iti garantez ca merge

pai un prieten asa a patit.... a luat ban de vro 2 ori

Posted

pai un prieten asa a patit.... a luat ban de vro 2 ori

=)):)).Nu cred ca se da ban daca nu joci pe account. A fost o vreme cand nu am mai intrat pe account aproximativ de 2-3 luni.

Posted

=)):)).Nu cred ca se da ban daca nu joci pe account. A fost o vreme cand nu am mai intrat pe account aproximativ de 2-3 luni.

eu cred ca da si eu am un prieten nu a mai intrat pe account de vreo 4 luni si a avut si silk si iau dat ban

Posted

exista vro unul dintre voi care sa fii inceput sa joace de un timp mai devreme si sa nu cumpere silk?

Eu joc de 2 ani .. Si n-am bagat nicio data silk .. O sa bag cred ca saptamana viitoare 100 de silk .. Pentru SP Ticket ca sa ma farmez o luna ;))

Posted

eu la inceput credeam ca daca dau restart imi da caracterul la lvl 1 :))

primul meu caracter era un glavie pe light, hibrid :). am incercat cam toate combiantiile si am ramas la blader.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...