Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

pt un joc free este superb :blink:

grafica,feeling,gameplay, tot ce vrei.inclusiv cal.

Jucaushii.ro Mirror

GReedyX in china:

primul post... ce vremuri bune... :D pe atunci nu era silk full de bots :(

apropo, ma poate ajuta si pe mn cineva? as vrea sa-mi fac un wizard bard... ii bun buildul? si e o problema... nu prea gasesc party :(

Posted

scuze ca fac un off topic ( defapt vorbesc despre alt server)

deci ecsro sa deschis deschideti pagina de linkmania pentru ecsro

si postati lucruri cum ar fi siteu unde faci acc pe fembria sau media de pe ecsro

Posted

scuze ca fac un off topic ( defapt vorbesc despre alt server)

deci ecsro sa deschis deschideti pagina de linkmania pentru ecsro

si postati lucruri cum ar fi siteu unde faci acc pe fembria sau media de pe ecsro

este pagina pt de ecsro

Posted

fratilor dati si voi pm la un moderator global ca noi nu avem ce va face...nu stim cand se deschide ecsro pt ca noi jucam pe isro...so plz incetati sa intrebati odata la 5 posturi....multumesc pt intelegere :)

Posted

Unde gasesc x33.dll si loaderul dupa fiecare update important...am nevoie de cont pe siteul lor?acum folosesc de la un prieten dar nu vrea sa imi zica de unde l-a luat...

Posted

la ala cu 200 silk iei la fel de multa exp ca la ala de 290 doar ca ai timpul mai lung (poate ai zis tot asta si nu teai exprimat bine)

Da .. stiu, dar eu interbam ca la premiumul ala iti da SP Ticket+Experience Ticket ? Sau e doar ca sa intri din prima ?Da cred ca m-am lamurit! Iti da SP Ticket+Experience Ticket ..

Posted

Scuze pt offtopic

tocmai am tras si eu silkroad de pe net

si pare plictisitor

plus ca stai ore in sir la el(stiu asta de pe la colegi care vorbesc de silkroad una intr-una)

si pierd nopti...

degeaba.....

in rest

grafica cam uratica..

si pana la lvl 8 am reusit sa fac in vreo 4-5 ore :)))

Posted

Pentru ca nu sti sa joci...

taci ma ca eu

pana la lv 13 aveam gap 13:))

nici un skill bagat

deabia la lvl 22 am descoperit potiunile

si abia la lvl 26 am stiut ce ala auto pot =)):))

Posted

poti sa ai gap 90 mai mult de 9 nu merge.

+ ca daca nu ridici mastery si skill-urile ai dmg mic.

si pentru a mia oara. daca sunteti nabi si nu stiti sa postati o poza nu mai puneti.

puneti dracu doar linkul direct ca deformati forumul. nu face resize automat ca e vers veche.

Posted

el se referea ca nu stia ca trebuie sa bage in mastery nu ca el chiar avea atata gap. se referea la cate de "noob" era cand abea a inceput jocul (de altfel toti eram). cred ca mai toti de aici si-au facut prima data un carecter hibrid pentru ca ba le trebuia mana ba viata :))=))

cel putin la mine asta era. glavie hibrid 50:50 light heuksal si cold

edit: nu stiu de ce dar eu cred ca marius_truckerfan este jucator de wow. defapt pun pariu pe oricat ca asa este.

Posted

La orice joc,fie el rpg,mmorpg sau chiar si single player, la inceputul jocului e un ghid,sau tips,ceva...

daca s-ar obosi unii playeri sa arunce o privire pe acolo,cu siguranta ar fi gameplay-ul mai usor si ar simti placerea jocului. astfel ,un am mai vedea critici referitoare la acest joc,critici total pe langa subiect.

intr-adevar are si Silkroad neajunsurile si imperfectiunile lui,dar la urma urmei , play frate ! :D

:>

Posted

nu prea cred ca sia facut vre unu dintre noi primul caracter fara greseala ( doar cu un pic de ajutor)

Asa este..eu am stricat peste 20 de caracatere la inceput....(lvl-e intre 1 si 20)

Posted

eu unu am stricat doar primul caracter dupa care am citit tutoriale fi forumuri cat cuprinde (forumul asta FUll toate paginile :P) si tavern 0x33 srf sra etc. daca citesti oleaca aflii multe.

si cum zicea cipy daca s-ar obosi sa citeasca macar tutorialul. sau macar sa faca questul de tutorial ar fi fost multm ai frumos.

Posted

same here.

primul char l-am avut pe Athena. l-am cam "bulit" un pic :D

apoi m-am mutat pe Oasis si am ramas aici definitiv. flawless builds :>

Toata lumea buleste caractere la inceput deoarece vrea sa vada lucrurile ,nu sa le citeasca si este un lucru normal....tot pe Athena am avut si eu primu char :D lvl 7 wtf!! :))...dupa m-am lasat jumate de an deoarece nu mi-a placut silku la inceput :D

Posted

primul meu caracter tot pe Athens a fost dupa care nu mai suportam thifii de acolo. nu puteai face un trade fara sa fii poped. erau thifi non stop la fary si cand zic non stop ma refer /a 23/24 :))

plecau unii veneau altii.....era insuportabil asa ca atunci cand a aparul alexander am plecat acolo si am intrat pentru prima oara intru-un guild super. aveau ts alchemistul guildului (ceea ce sunt si eu de atuncea in guildurile mele) iteme share pt toti ts server (la fel am si eu de atuncea, mai nou vent server :X). dupa care s-au mai apucat niste prieteni de silk si am propus toti sa mergem pe zeus. acolo a fost primul meu caracter lucrat adevarat :P. glavierul meu anty boting. eram hitlerul pt boti atuncea:)) tot ce puteam faceam numa sa opresc botii :)). am jucat cu el si am farmat la greu. in fiecare zi cand veneam de la scoala abea asteptam sa mai joc oleaca. pe atuncea era o placere sa joc acuma eh eh.

am farmat de la lvl 32 pana la 41 ma saturasem sa iau 0,001 pe 4 mobi cand am vazut ca la gap 0 luam 0.02 eram OMG ce mult =)). am facut level 45 imediat iar dupa lvl 50. si atuncea toti prietenii mei anty boti inraiti m-au tradat. toti s-au apucat de botat :(. m-am lasat de silk vreo 3 luni dupa care mi-a dat un alt prieten care era legit inainte un bot free (tbot mai exact) si am jucat cu bot pe un alt caracter pe hercule. acolo m-au parasit iarasi mai multi si am ramas singur. am zis sa continui cu glavierul meu si am facut 52 dupa care am ramas singur iarasi si pe zeus :)) si am ajuns pe venus unde este un paradis pentru legiti :P

am jucat acolo pana cand am luat ban pe wizzul meu de 39 si worioroul de 16 si 32. si am asteptat pana a aparut gaia and now here i am :P. am batut cale lunga rau. 1 ani si jumate cred.....de la palcerea de a juca de mana pana la bucuria de a bota :)). sincer ma bucur ca am trecut prin toate asta. am facut foarte multi prieteni. unul dintre primii prieteni care i-am avut ma injurat prima data cand am vorbit cu el si dupa am deveint prieteni de icnredere ca ne dadeam aconturile si pw :)).

well good night everybody. si happy grinding

Posted

TheDash nu e nub,cel putin nu in legatura cu SRO :P

Stie care e treaba...

Totusi,Dashule,intr-adevar,ai cam pierdut timp cu mutatul de pe un server pe altul,cu crearea de noi caractere tot timpul si tot asa...

Wish ya all happy gameplay ! xD

Posted

well daca nu as fi fost bana crezi ca nu as fi jucat in continuare??

am fost banat si asta e. suport consecintele. eram 85+ pana acuma pe venus cu arcashul daca nu luam ban dar viata continua. nu pot spune ca am pierdut tipmul acesta ca mi-am facut o gramada de prieteni si aceasta nu o regret

btw 50 :X nuke nou

http://img136.imageshack.us/my.php?image=sro2008100814085047oz1.jpg]

edit: am uitat sa zic lui b1ackic3 ca am avut arcashul de lvl 56 cand a fost banat

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...