Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

deja am inceput cind era alpha ver. anul trecut cam pe la octobrie

dar acest char pe la decembrie tot anul trecut (inca nu era item mall)

:beer:

Daca chiar ar fi caracteru tau...ai juca tu cu el!! Dupa un an de zile si atata munca nu cred ca ti'ar conveni sa il dai !! Dar nu conteaza...zi pret...

Posted

chiar ca ar trebui sa le pui pe alt site, ca nu vedem nimic.

Posted

omg o vinzi pe Taira .... :blink: .... oricum gratz ptr 70 ....

i miss the old Darklight days ...

salutari de la Arakanne

ps. Taira lvl 70... 99.99%

http://img233.imageshack.us/img233/1812/tairayp6.jpg

pps. te pot asigura defiler ca e propietaru charului

Posted

Fain screenu' :) Ar fi bine daca am putea sa le vedem si pe alea de pe darklight !! Oricum pretu ar fi peste 2 mil .. la level 70 si acum mai depinde si daca e echipat sau .... !!

P.S Fain caracter !

Posted

cu alte detalii eu nu pot ajuta ... doar cu screenu care l`am pus avand in vdr ca eram membru pe knet .. si darklight era fosta guilda :P ... btw sunt si eu curios ce items a reusit sa puna pe char :yum:

Posted

Oricum nu inteleg...eu sa fi muncit atat la un caracter..sa ajung level 70 .. si sa ma mut pe alt server ??? pfff... items : polearn+5 cel putin , set armor +3 !!

am set armor +3 un sos ring 64 +3 (35 mil ) sos boots 66 (30 mil)

+5 glavie 64 cit 7 dur incerase/str/int. accuary/ +5 spear cit 10 astral imm.l dur inc. etc

elixire / iteme / elements / tabs/ toate ...

bani ... daca vind spearu ala de +5 e 17 mil si o sa am peste 25 mil gold +sosuri ... dar nu le vind numai daca vad ca apare level cap.

bani se fac ca nu ai ce cumpara la lvl 70 , se cheltuieste mai usor (mai incerci 30 ori critical , str, accauary. etc.)

iar despre DarkLight

din pacate nu mai este si nici nu comentez :crybaby:

sunt la in guild (Xlaw minim level 6x peste 2x level 70 ) foarte tare si la o uniune foarte tare cei care sunt pe Xian stie despre ce vb.

dEranged union (PREATORIAN, dErange,CL , Soju .. etc)

iar pt intrebare, de ce las silk.:

Incep un alt joc, www.9dragonsgame.com

incerc sa pun si pe un alt server imaginile.

ooo .. trafic nu gluma :P ... sa inicercati si pe la mica publicitate :)

forumul era pentru clanu nostru

iar dupa aceea am re facut forumul pentru silkorad RO knet.ro/silkorad

=((

Posted

omg o vinzi pe Taira .... :blink: .... oricum gratz ptr 70 ....

i miss the old Darklight days ...

salutari de la Arakanne

ps. Taira lvl 70... 99.99%

http://img233.imageshack.us/img233/1812/tairayp6.jpg

pps. te pot asigura defiler ca e propietaru charului

i miss tooooooooooooo

dar am ramas singur adica mai joaca Gecuta (tot 70 dar nu am vazut demult )Seiffer si Zamolxe (tot in xlaw)

mai sunt clanuri RO multe pe xian si se mai fac (aici incepe problema ca deja sunt vro 10 ... )

:crybaby:

Posted

i miss tooooooooooooo

dar am ramas singur adica mai joaca Gecuta (tot 70 dar nu am vazut demult )Seiffer si Zamolxe (tot in xlaw)

mai sunt clanuri RO multe pe xian si se mai fac (aici incepe problema ca deja sunt vro 10 ... )

:crybaby:

Ai zis ce ai zis .. tot nu ai spus pretul !!! Ziii

Guest mtgrlz.k0tz0
Posted

itzi faci cont pe Silkroad Online

mie imi da mereu disconnect from server :( stie cineva ce sa fac? :pray:

PLS HELP :copilas:

Posted

mie imi da mereu disconnect from server :( stie cineva ce sa fac? :pray:

PLS HELP :copilas:

Adica intrii in joc stai 2 sec si iti iese ?? sau joci si in timp iti mai iese ?? Nu am mai intalnit asta :|

Posted

eh ... se mai intampla ... poata daca ai inchide si tu odcu ... o fi netu de vina .... sau who knows .. si mie se intampla cand lasam emuleu sa traga pronache la greu .. si in acelasi timp windowsul isi facea update :)

Posted

Si mie mi se mai intampla cand nu merge netu bine !! imi intra in joc si nu pot sa ma misc ... etc. !! Imi da disconect..sper exemplu in weekend nu prea pot sa joc ca iau disc de la lag ! :(

Posted

:blink: pt un incepator de silk :P

Posted

dupa cateva ore bunicele aveam lvl 17... dupa lvl 20 a inceput sa creasca cel mai frumos lvl-u.. si acum ma plang, ca nu creste :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...