sweet_boy_eu Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 puteti veni amandoi si fac pfarm :P dupa daca e plvl pana la 30 si banuiesc ca va descurcati singuri cu lvl dupa nu??pot sa vin si eu??:P
The Dash Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 sure thing doar ca nu am avut net toata ziua si acuma imi cade odata la 1 minut. banuiesc ca o sa incep de maine, cel mai bine faceti lvl 10 si tineti mastery la lvl 10. dupa aceea asteptati sa vin sa va fac powerfarmsure thing doar ca nu am avut net toata ziua si acuma imi cade odata la 1 minut. banuiesc ca o sa incep de maine, cel mai bine faceti lvl 10 si tineti mastery la lvl 10. dupa aceea asteptati sa vin sa va fac powerfarm
sweet_boy_eu Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 sure thing doar ca nu am avut net toata ziua si acuma imi cade odata la 1 minut. banuiesc ca o sa incep de maine, cel mai bine faceti lvl 10 si tineti mastery la lvl 10. dupa aceea asteptati sa vin sa va fac powerfarmsure thing doar ca nu am avut net toata ziua si acuma imi cade odata la 1 minut. banuiesc ca o sa incep de maine, cel mai bine faceti lvl 10 si tineti mastery la lvl 10. dupa aceea asteptati sa vin sa va fac powerfarmbn...o sa imi fac un nuker s/s pe bicheon/cold/light ...dak nu te superi zi nick`ul tau in joc ^_^
sweet_boy_eu Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 app dash esti chinez sau euro?Trebuie sa fie chinez nuker ori euro wizard :)
qasi Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Trebuie sa fie chinez nuker ori euro wizard :)scz ca fac iar off. dar de unde stii?
salam30 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 loader pt 1.160 aveti ca aia pt 1.159 nu mi merge imi arata ca nu am nici un char
Darth_Andrei Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Alchemia asta , am avut xbow picat cu 30% phy si crit 4 (0) .Pus un stone ce phy so facut 61% phy .Am pus de critical o dat assimilation 100% physical , inca una de critical phy 32 :(.Eh... acu incerc so repar
iReaLRauL Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Alchemia asta , am avut xbow picat cu 30% phy si crit 4 (0) .Pus un stone ce phy so facut 61% phy .Am pus de critical o dat assimilation 100% physical , inca una de critical phy 32 :(.Eh... acu incerc so repar:( Nasol .. Bafta ;)
BlooD_SworD Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Alchemia asta , am avut xbow picat cu 30% phy si crit 4 (0) .Pus un stone ce phy so facut 61% phy .Am pus de critical o dat assimilation 100% physical , inca una de critical phy 32 :(.Eh... acu incerc so repar Esti foarte norocos P.S: L-am dat pe BlooD_SpeaR lumeee :D Pentru 20m+ Iteme in valoare de 30m :D...
Dr4q_Sti3 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 ma ce prosti sunt pe sparta 8D sun spear cu 13 mil a dat unu daca eram la calculator acum eram bogat
iReaLRauL Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 ma ce prosti sunt pe sparta 8D sun spear cu 13 mil a dat unu daca eram la calculator acum eram bogat LoL ? :o OMG
PsychoR0 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 mah deci io vreau sa stiu un staffer lvl 90 ff omoara un full int lvl 90 ff?a si inca ceva off: stiu ca nu pot scrie aici despre ecsro dar e inchisa pagina /// sar mai deschide ecsro?
Cipi_Cipi Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 mah deci io vreau sa stiu un staffer lvl 90 ff omoara un full int lvl 90 ff? a si inca ceva off: stiu ca nu pot scrie aici despre ecsro dar e inchisa pagina /// sar mai deschide ecsro? daca chinezul e s/s si ii da block,moare wizzardul,daca nu,are cele mai mari sanse sa ii dea 1 hit. despre ecsro,nush ce sa zic nu am jucat si nici nu o sa joc vreodata. noapte buna celor care se baga la somn,eu abia incep tura de noapte :>
PsychoR0 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 deci care are char pe Pacific? si ma ajuta sa fac lvl mare? va dau eu potiuni sunt lvl 34 pe s/s full int a si care se ofer sa ma creasca sa fie 64+++please please please
Cipi_Cipi Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 deci care are char pe Pacific? si ma ajuta sa fac lvl mare? va dau eu potiuni sunt lvl 34 pe s/s full int a si care se ofer sa ma creasca sa fie 64+++please please pleasedude,no offence,dar decat sa te rogi asa,ia-ti un bot sau pune mana si omoara mobi.Stiai ca,jucand zilnic, 3 ore de ticket,chiar si prin handgrinding, poti face in 2 luni lvl 70+ ? Si nu numai lvl,ca daca omori tu lvl ai dropuri,faci alchemie,gold. Plus ca iti exersezi talentul pentru pvp mai tarziu :PSpor la lvl, bafta ! :D
Guest Bankay Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 loader pt 1.160 aveti ca aia pt 1.159 nu mi merge imi arata ca nu am nici un chareu joc tot cu loader ala vechi chiar si dupa ce a aparut vesiunea 1.160 ,poate o fi o eroare la tine ,sau reinstaleaza silkroadul si baga din nou loaderul si vezi daca merge.Good look :photo:
kynderthe Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 eu joc tot cu loader ala vechi chiar si dupa ce a aparut vesiunea 1.160 ,poate o fi o eroare la tine ,sau reinstaleaza silkroadul si baga din nou loaderul si vezi daca merge.Good look :photo:Same here... :tiphat:
Tituss Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 R3 all , care are sa mi deie si mie un NuBot helper ptr versiunea mai noua ..? :angry1: :angry1:
K-Draku Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 R3 all , care are sa mi deie si mie un NuBot helper ptr versiunea mai noua ..? :angry1: :angry1: ala cum ii??
Tituss Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 E un fel de bot care il reglezi si tu nu dai click p monstru si atack-a singur... Cine il are sa mil deie pls ? :beer:
Darth_Andrei Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Dute pe elitepvpers si cauta acolo , e topic de sro nu boti , no offense.Lvl 89 W00T