Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

sure thing doar ca nu am avut net toata ziua si acuma imi cade odata la 1 minut. banuiesc ca o sa incep de maine, cel mai bine faceti lvl 10 si tineti mastery la lvl 10. dupa aceea asteptati sa vin sa va fac powerfarm

sure thing doar ca nu am avut net toata ziua si acuma imi cade odata la 1 minut. banuiesc ca o sa incep de maine, cel mai bine faceti lvl 10 si tineti mastery la lvl 10. dupa aceea asteptati sa vin sa va fac powerfarm

Posted

bn...o sa imi fac un nuker s/s pe bicheon/cold/light ...dak nu te superi zi nick`ul tau in joc ^_^

Posted

Alchemia asta , am avut xbow picat cu 30% phy si crit 4 (0) .Pus un stone ce phy so facut 61% phy .Am pus de critical o dat assimilation 100% physical , inca una de critical phy 32 :(.Eh... acu incerc so repar

Posted

Alchemia asta , am avut xbow picat cu 30% phy si crit 4 (0) .Pus un stone ce phy so facut 61% phy .Am pus de critical o dat assimilation 100% physical , inca una de critical phy 32 :(.Eh... acu incerc so repar

:( Nasol .. Bafta ;)

Posted

Esti foarte norocos :))

P.S: L-am dat pe BlooD_SpeaR lumeee :D Pentru 20m+ Iteme in valoare de 30m :D...

Posted

mah deci io vreau sa stiu un staffer lvl 90 ff omoara un full int lvl 90 ff?

a si inca ceva off: stiu ca nu pot scrie aici despre ecsro dar e inchisa pagina /// sar mai deschide ecsro?

Posted

mah deci io vreau sa stiu un staffer lvl 90 ff omoara un full int lvl 90 ff?

a si inca ceva off: stiu ca nu pot scrie aici despre ecsro dar e inchisa pagina /// sar mai deschide ecsro?

daca chinezul e s/s si ii da block,moare wizzardul,daca nu,are cele mai mari sanse sa ii dea 1 hit.

despre ecsro,nush ce sa zic :-?? nu am jucat si nici nu o sa joc vreodata.

noapte buna celor care se baga la somn,eu abia incep tura de noapte :>

Posted

deci care are char pe Pacific? si ma ajuta sa fac lvl mare? va dau eu potiuni sunt lvl 34 pe s/s full int a si care se ofer sa ma creasca sa fie 64+++

please please please

Posted

deci care are char pe Pacific? si ma ajuta sa fac lvl mare? va dau eu potiuni sunt lvl 34 pe s/s full int a si care se ofer sa ma creasca sa fie 64+++

please please please

dude,no offence,dar decat sa te rogi asa,ia-ti un bot sau pune mana si omoara mobi.

Stiai ca,jucand zilnic, 3 ore de ticket,chiar si prin handgrinding, poti face in 2 luni lvl 70+ ? Si nu numai lvl,ca daca omori tu lvl ai dropuri,faci alchemie,gold. Plus ca iti exersezi talentul pentru pvp mai tarziu :P

Spor la lvl, bafta ! :D

Guest Bankay
Posted

loader pt 1.160 aveti ca aia pt 1.159 nu mi merge

imi arata ca nu am nici un char

eu joc tot cu loader ala vechi chiar si dupa ce a aparut vesiunea 1.160 ,poate o fi o eroare la tine ,sau reinstaleaza silkroadul si baga din nou loaderul si vezi daca merge.Good look :photo:

Posted

eu joc tot cu loader ala vechi chiar si dupa ce a aparut vesiunea 1.160 ,poate o fi o eroare la tine ,sau reinstaleaza silkroadul si baga din nou loaderul si vezi daca merge.Good look :photo:

Same here... :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...