Dr4q_Sti3 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 OMG .. gaia e '' crowded as hell '' :(daca tot te apuci cu carcter de lvl 0 icearca pe serverul cel nou faci 30 in 2 zil numa in party de 8......,dar si EOS va fi tot full
K-Draku Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 OMG .. gaia e '' crowded as hell '' :(toata ziua!!
DebiL Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 dau la skimb acc pe ISRO sv AEGE lvl 57 rogue-bow....full farm....+30 mil +wolf lvl 56.....niste itemes pe acolo....un clock de inviat pet.vreau un acc pe RF Online lvl 50 orce rasa...sau lvl 45+ Gunner care e interesat dati add la.../ debil_dead
Cipi_Cipi Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 stii ca in mexic exista o revista legata de cosmetice NyX (vb serios).eu mi-am ales numele, dupa numele unei zeite din Grecia antica....la ce lvl tis mastery?12
ScarFaceRo Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 imi zice cnv cum fac sa imi pun la sig img cu charu meu....ce lvl are cat la suta si cate sp?Cipi ink mai farmezi?cate sp ai pana acum?:D
Cipi_Cipi Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 cipi pwlvl e mocca daca farmezi cu gap 9 ?Intreb ca asa este pe RedSea , cel putin asa se laudau aia ^_^ max lvl 22 si gap 9 , de stiam eu ma opream la lvl 22 si ma duceam si eu la farmImi fac singur plvl,cu nukerul de 88,sau ma mai ajuta un prieten uneori cand nu am timp sa ma loghez.Tin charul in lvl 20-25,masteryes la lvl 12. zilnic,fac delevel. ^^E plictisitor,dar merita efortul. Am facut 350 k SP in 12 zile,la lvl mare nu ai cum sa le faci asa repede.Bafta all ! :>imi zice cnv cum fac sa imi pun la sig img cu charu meu....ce lvl are cat la suta si cate sp?Cipi ink mai farmezi?cate sp ai pana acum?:Dtocmai ce am postat pe aici... Da,inca la farm,mi-a luat mai mult,pentru ca am fost in concediu,am luat pauza mai bine de 1 luna.am 600 k sp. planuiam sa fac 1 mil sp,dar prin noiembrie s-ar putea sa intervina ceva schimbari,asa ca ma gandesc sa farmez decat 700 k,oricum mai fac de la 30 la 90, in gap 0, inca 220 k sp (plus ce fac din premium si ticket), deci in jur de 920 k sp, suficient pentru full farm.o sa vad,zilele urmatoare,ca mai am 10 zile din premium...
iLoveCalifornia Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Pfff , am gap 7 pe nuker , dar n-am iteme bune si nici unde sa fac pwfarm si ma gandesc sa-mi fac un carc nou :whistle: Cineva pe RedSea care face pwfarm free la ongs :lol: ?sau dau un nuker de lvl 77 pe olympus pe un carc 60+ pe RedSea
DebiL Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 te cresc eu si asa ma plictisesc:)) PE AEGE DACA VREI...
iLoveCalifornia Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 ce lvl ai , sa stiu , poate vrei sa faci lvl si te retin.
DebiL Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 poi am lvl 57 ...rogue-crossbow si de jucat nu am mai jucat de mult ca vreau sa dau acc
iLoveCalifornia Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 aha , nush ce sa zic :-? tot pe redsea as prefera ^_^
Just Me ^^ Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 aha , nush ce sa zic :-? tot pe redsea as prefera ^_^frate .. nus tiu .. aprk nu mai are farmec isro ca la inceput ;)
atentat Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Lvl 70 pe gaia hehe :P...hai cu sosunuri lumeeeeeeeeeeee :P
K-Draku Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Lvl 70 pe gaia hehe :P...hai cu sosunuri lumeeeeeeeeeeee :Pce sos ai mai gasit?
qasi Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 ce sos ai mai gasit?de rosii nu e logic :P (scz de off topic)
atentat Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 ce sos ai mai gasit? Pai nu prea am mai gasit...cel mai de retinut e sosunul de 44..robe foot :)..si in rest sos de 53,56...imbracaminte... :P..vad ca la deamon eye nu prea pica
K-Draku Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 cipi sau tranefolositi ceva program pt down lvl?
Cipi_Cipi Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 cipi sau trane folositi ceva program pt down lvl? dap. DaSkillz pentru resser. si pe nub,cu loader pentru auto-accept la ress sau infigi o scobitoare in tasta enter,stai pe screen-ul ala cat faci delevel bafta !
K-Draku Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 dap. DaSkillz pentru resser. si pe nub,cu loader pentru auto-accept la ress sau infigi o scobitoare in tasta enter,stai pe screen-ul ala cat faci delevel bafta ! imi dai si mie DaSkillz??? chestia cu loaderul o stiam tiam dat PM cu id meu de mess sau skype care vrei si zimi de la ce lvl incepi u sa fac dwlvl si pana la cat
DebiL Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 dau la skimb acc pe ISRO sv AEGE lvl 57 rogue-bow....full farm....+30 mil +wolf lvl 56.....niste itemes pe acolo....un clock de inviat pet.vreau un acc pe RF Online lvl 50 orce rasa...sau lvl 45+ Gunner care e interesat dati add la.../ debil_dead