SRO_BOY Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 am nevoie de un set garment 7D 52-57+1,2,3, on xian pm VenGEnS nu scumpe ca sunt sarac
SimplySimple Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Ca in party erau 0/8 :-S asa ceva nu se poate intampla ...Ma rog ne vedem maine , acu baieram later !! ^^ Seara bunae bug vechi ;) de pe vremea cand nu existau euro..era ceva comun :) acuma mai rar:)
iLoveCalifornia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Prietene, da`mi adresa ta sa iti trimit un abecedar si o carte de gramatica ! >.< !! imi trimiti si mie dintr-ala smecher de la Coventry :P sp33dy oftica-ma putin si pune o poza cu second caracter si cat sp ai :lol:
Cipi_Cipi Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 cand ajung acasa,ma pot "lauda" si eu cu un screen shot de 600 k sp :>
Kreative Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 http://www.xfire.com/screenshots/iulitzi/?...32c40145ef7.png lipsa de ocupatie uitativa la screen eu cu un prieten
BlooD_SworD Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Hai baieti ca se poate... inca 180 pagini cu off topic si cu certuri si ajungem la 1k pagini :bananadance2:
DonPante Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 intrebare - vreo problema daca fac sword str? pe cati am intrebat zic doar int :\ de ce nu stiu . mersi
SimplySimple Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 intrebare - vreo problema daca fac sword str? pe cati am intrebat zic doar int :\ de ce nu stiu . mersipt k sword[great mag attack/low phy attack] este arma de int..daca vrei str folosesti blade....care este echivalentul swordului pt sro ;)edit si zsnadu eu sunt fresh hacked asa ca o lunga per nu mai intru prin sro...
The Dash Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 http://www.xfire.com/screenshots/iulitzi/?...32c40145ef7.png lipsa de ocupatie uitativa la screen eu cu un prieten haha nab. nu ai adus bardul dupa tine si nu mai ai mana si nici potiuni de mana nu prea ai
Cipi_Cipi Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 :> That's my future nuker :P : and that's my curent glaiver :D :
qasi Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 stii ca in mexic exista o revista legata de cosmetice NyX (vb serios).
K-Draku Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 That's my future nuker :P la ce lvl tis mastery?
qasi Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 am pierdut un sos staf 2d pe nimic din cauza unui turc tampit. :( (((((((((((((((
iLoveCalifornia Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 (edited) :> That's my future nuker :P : and that's my curent glaiver :D : cipi pwlvl e mocca daca farmezi cu gap 9 ? Intreb ca asa este pe RedSea , cel putin asa se laudau aia ^_^ max lvl 22 si gap 9 , de stiam eu ma opream la lvl 22 si ma duceam si eu la farm le: Edited October 5, 2008 by zsnadu
iReaLRauL Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 and that's my curent glaiver :D : Ai gap, asa ?
Dr4q_Sti3 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 cipi pwlvl e mocca daca farmezi cu gap 9 ?Intreb ca asa este pe RedSea , cel putin asa se laudau aia ^_^ max lvl 22 si gap 9 , de stiam eu ma opream la lvl 22 si ma duceam si eu la farmcipy isi face singur pfarm cu nukeru hacuit si sterge imaginileEDIT stergeti imaginile uitati din 2 reply juma de pagina ^^ iReaLRauL da are gap 9 ......
iReaLRauL Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 iReaLRauL da are gap 9 ...... Ok .. Daca are gap 9 mai are ce farma ..
The Dash Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 se mai apuca cienva pe gaia si vrea guild?? am nsite prieteni cu care facem guildul dar ne trbuie gp :P. mai intra sar putea si devil curse si o sa-i fac powerfarm si daca mai vrea cienva sa intre fac powerfarm pana facem gp pt lvl 4 guild. desigur nu vreau sa plecati imediat dupa ce v-am ajutat
qasi Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 se mai apuca cienva pe gaia si vrea guild?? am nsite prieteni cu care facem guildul dar ne trbuie gp :P. mai intra sar putea si devil curse si o sa-i fac powerfarm si daca mai vrea cienva sa intre fac powerfarm pana facem gp pt lvl 4 guild. desigur nu vreau sa plecati imediat dupa ce v-am ajutat as intra eu dar la cat spor la lvl sigur nu vretzi sa vin. (adik n-am fost in stare nici sa ating 30 :D ) edit: yoohoo primu primu pe pag edit2: dar dak chiar vrei eu vin cu placere.
Just Me ^^ Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 salut all .. sunt 87 pe ecsro .. adik silkroad-private .. vad k nu mai se deschide si ma gandeam sa ma bag din nou pe isro .. am fost 89 dar am vandut characterul .. cine ma poate ajuta sa farmez la ong 10 k sp .. Am nevoie de lvl 32 .. :D va rog. se mai apuca cienva pe gaia si vrea guild?? am nsite prieteni cu care facem guildul dar ne trbuie gp :P. mai intra sar putea si devil curse si o sa-i fac powerfarm si daca mai vrea cienva sa intre fac powerfarm pana facem gp pt lvl 4 guild. desigur nu vreau sa plecati imediat dupa ce v-am ajutat vin si eu ;) si raman :) mam saturat de ecsro ..
The Dash Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 puteti veni amandoi si fac pfarm :P dupa daca e plvl pana la 30 si banuiesc ca va descurcati singuri cu lvl dupa nu??
Just Me ^^ Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 puteti veni amandoi si fac pfarm :P dupa daca e plvl pana la 30 si banuiesc ca va descurcati singuri cu lvl dupa nu??yeah ^^ zi'mi serverul si nick name ;) .. e perfect lvl 30 :Dty