Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Ca in party erau 0/8 :-S asa ceva nu se poate intampla ...Ma rog ne vedem maine , acu baieram later !! ^^ Seara buna

e bug vechi ;) de pe vremea cand nu existau euro..era ceva comun :) acuma mai rar:)

Posted

Prietene, da`mi adresa ta sa iti trimit un abecedar si o carte de gramatica !

>.< !!

imi trimiti si mie ;;)

dintr-ala smecher de la Coventry :P

sp33dy oftica-ma putin si pune o poza cu second caracter si cat sp ai :lol:

Posted

intrebare - vreo problema daca fac sword str? pe cati am intrebat zic doar int :\ de ce nu stiu . mersi

pt k sword[great mag attack/low phy attack] este arma de int..daca vrei str folosesti blade....care este echivalentul swordului pt sro ;)

edit si zsnadu eu sunt fresh hacked asa ca o lunga per nu mai intru prin sro...

Posted (edited)

:>

That's my future nuker :P :

Imagine IPB

and that's my curent glaiver :D :

cipi pwlvl e mocca daca farmezi cu gap 9 ?

Intreb ca asa este pe RedSea , cel putin asa se laudau aia ^_^ max lvl 22 si gap 9 , de stiam eu ma opream la lvl 22 si ma duceam si eu la farm

le: Imagine IPB

Edited by zsnadu
Posted

cipi pwlvl e mocca daca farmezi cu gap 9 ?

Intreb ca asa este pe RedSea , cel putin asa se laudau aia ^_^ max lvl 22 si gap 9 , de stiam eu ma opream la lvl 22 si ma duceam si eu la farm

cipy isi face singur pfarm cu nukeru hacuit si sterge imaginile

EDIT stergeti imaginile uitati din 2 reply juma de pagina ^^

iReaLRauL da are gap 9 ......

Posted

se mai apuca cienva pe gaia si vrea guild?? am nsite prieteni cu care facem guildul dar ne trbuie gp :P. mai intra sar putea si devil curse si o sa-i fac powerfarm si daca mai vrea cienva sa intre fac powerfarm pana facem gp pt lvl 4 guild. desigur nu vreau sa plecati imediat dupa ce v-am ajutat

Posted

se mai apuca cienva pe gaia si vrea guild?? am nsite prieteni cu care facem guildul dar ne trbuie gp :P. mai intra sar putea si devil curse si o sa-i fac powerfarm si daca mai vrea cienva sa intre fac powerfarm pana facem gp pt lvl 4 guild. desigur nu vreau sa plecati imediat dupa ce v-am ajutat

as intra eu dar la cat spor la lvl sigur nu vretzi sa vin. (adik n-am fost in stare nici sa ating 30 :D )

edit: yoohoo primu primu pe pag :peace:=))

edit2: dar dak chiar vrei eu vin cu placere.

Posted

salut all .. sunt 87 pe ecsro .. adik silkroad-private .. vad k nu mai se deschide si ma gandeam sa ma bag din nou pe isro .. am fost 89 dar am vandut characterul .. cine ma poate ajuta sa farmez la ong 10 k sp ..

Am nevoie de lvl 32 .. :D va rog.

vin si eu ;) si raman :) mam saturat de ecsro .. :|

Posted

puteti veni amandoi si fac pfarm :P dupa daca e plvl pana la 30 si banuiesc ca va descurcati singuri cu lvl dupa nu??

yeah ^^ zi'mi serverul si nick name ;) .. e perfect lvl 30 :D

ty

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...