Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

prin acest Replay vreau sa ii multumesc lui Blood!!

si desi nu ii voi

vreau sa sa intreb daca STEALHEB BOT ii sigur si nu cumva iau hack!!

imi place mult cum boteatza

Eu va recomand agbot ca bot moca si isro/tbot ca bot platit...

Posted

mdaaaaa deci nu numai blood sword si-a luat hack...warriorul meu e gol...sro is fcked up...si am folosit ca prog numai loaderu de la rumata...eh asta e...e doar un joc bag ceva in el ;) o sa imi cumpar gold si asta e...daca nu o sa am posibilitatea sau dispozitia buh bye sro...toate bune baieti...o seara placuta.

Damn it... Firar ei sa fie baaa... :(( Oamenii fara suflet... eu si dak as stii ID si PW de la unu lvl 90 full sun +9 tot nu l-as hackui... Pt ca... am suflet... naiba...

Posted

Am pass si id la 3 conturi cu item`uri de plangi ... si nu le`am dat hack pt ca`i cunosc. Dar daca as capata un id si pass de la un necunoscut nu cred ca as sta prea mult pe ganduri. :D

Posted

mersi mult

deci eu am scanat arhiva

dar se poate ca ce ii in arhiva sa fie virus?

da se poate daca lea comprimat cu themidia si a bagat virusul im fisier si nu doar la virusat.

Posted

poi ma nul mai downlodati in alta parte in afara de pagina oficiala....

WARNING: There are a Couple of agBot and Loader versions with Keylogger/Backdoors included out there. So be SURE to download it from official links* and no where else!

carei cel oficial ?

Posted

eu si dak as stii ID si PW de la unu lvl 90 full sun +9 tot nu l-as hackui... Pt ca... am suflet... naiba...

Ce prostie ai spus :)). Are dreptate Wizz pentru ca zici asta ca nu stii niciun id si pw.Totusi e naspa sa fii hackuit. :(

Posted

Clan:RO_VoisLova

master:__Mirel__

motiv:recrutam plyer romani acitvi peste lvl 50

benefiuciu:poate 20 de zile pwl free

pm on the game:VnGEnS,__Mirel__

server:xian :D

va asteptam pe toti

Posted

Vroiam sa io las la un prieten dar so bgat niste turci si o trebuit sai fac capatul...Anywho pk now brb =)

Ce disperat era ala .. :)) De ce esti murderer ? :)) Gz for kill ;))

Posted

Da pai vroia sa io las lui si asta era intentia . 2 is murder k am indoit 3 turci si 3 mersi. TAKE A LOOK ->> Ghosts on sro ->>> http://img243.imageshack.us/my.php?image=sro2008100414320667rw5.jpg <---- Nui normal

Posted

Ce disperat era ala .. :)) De ce esti murderer ? :)) Gz for kill ;))

iti explic eu

el astepta sa vina ala

si o venit turci sa o omore pe ivy

si zbangggggggg death turcku

:))=))

Posted
=)) Doamne... Si eu am facut pk azi =))... Eram la Demon Horse ... Si imi facea un wizard ks... Intentia nu a fost sa fac pk... Vroiam sa-l mai las cu putin la viata... Dar... :)) Fara imbue fara skill :)) 1 sageata i-am dat :))
Posted

TAKE A LOOK ->> Ghosts on sro ->>> http://img243.imageshack.us/my.php?image=sro2008100414320667rw5.jpg <---- Nui normal

sati zic ce am patit eu

de pe leptop am intrat cu un cont

si de pe calc cu altul

am dat trefom cu cel de pe laptop

si mio aparut sa ii acept sau respung pe cel de pe calculator

Posted

TAKE A LOOK ->> Ghosts on sro ->>> http://img243.imageshack.us/my.php?image=sro2008100414320667rw5.jpg <---- Nui normal

Nu inteleg unde ar trebui sa ma uit??k in pt nu era nici un membru???

P.S.:Primul pe pg. pt prima data ^^

Posted

sati zic ce am patit eu

de pe leptop am intrat cu un cont

si de pe calc cu altul

am dat trefom cu cel de pe laptop

si mio aparut sa ii acept sau respung pe cel de pe calculator

Prietene, da`mi adresa ta sa iti trimit un abecedar si o carte de gramatica !

>.< !!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...