Cipi_Cipi Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 botzi fac si quest-uri???botii stiu sa omoare mobi,sa se duca pe spot si inapoi,repot si toate cele (adica sa si looteze dropurile,implicit iteme de quest,etc.)nu ai vrea sa se duca si la NPC,sa ia questul si sa il si predea :Pcel putin, nu pe SRO,ca pe WoW sau mai stiu eu ce alte jocuri,fac botii si questurile,complet.
BlooD_SworD Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Cu cat sa dau account-ul lvl 65 nuker full farm pe pacific?? Fara iteme fara nimic :D Am secret answer :PZiceti-mi un pret ca-l bag pe ebay :D
The Dash Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 intre 20-50$ nu cred ca til ia cineva cu mai mult. dar incearca
Darth_Andrei Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 A new server iarasi lol....Eos Goddes of Dawn care stiti engleza stiti ce inseamna.Imo guildele de romani nu sunt chiar asa bune cu playeri sub 50 care cer constant pwlvl , gold , and so on.Dar ceva total stupid mi se pare cand intra un roman lvl 1-20 si cere sa aiba :Join , Union , Storage , Notice.
iReaLRauL Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 A new server iarasi lol....Eos Goddes of Dawn care stiti engleza stiti ce inseamna.Imo guildele de romani nu sunt chiar asa bune cu playeri sub 50 care cer constant pwlvl , gold , and so on.Dar ceva total stupid mi se pare cand intra un roman lvl 1-20 si cere sa aiba :Join , Union , Storage , Notice.Eh da, ai dreptate .. Din nefericire .. :(
qasi Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 botii stiu sa omoare mobi,sa se duca pe spot si inapoi,repot si toate cele (adica sa si looteze dropurile,implicit iteme de quest,etc.)nu ai vrea sa se duca si la NPC,sa ia questul si sa il si predea :Pcel putin, nu pe SRO,ca pe WoW sau mai stiu eu ce alte jocuri,fac botii si questurile,complet.ba as vrea :D
K-Draku Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 deci sa va arat prog mea IS CU UN CAR CU AGBOR DACA MAI INCERC SA INTRU CU MULTICLIENTUL IMI DA ASA
PleasePhunkOff Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 nu se discuta despre boti in thread`ul asta. Learn some english si fugi pe elitepvpers. O sa gasesti tot ce ai nevoie.
Darth_Andrei Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Are dreptate phunk.Si @ k_dracu ma frate in poza ta e secata marea nush cum satzi zic .Anywho ... i got tg , vroiam sai dau lure dar de unde ... turcul o venit si o sarit pe ea si o trebuit so omor. http://img165.imageshack.us/my.php?image=tg6ya4.jpg
PleasePhunkOff Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 no offence, dar cum sa te duci la lvl 88 sa o omori pe TG ?!
DaddyYankee Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Am si eu o intrebare...joaca cineva pe eldorado? am nevoie de oameni ptr guild...cei interesati sa posteze...guild name NoMercy Thx :beer:
Darth_Andrei Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 no offence, dar cum sa te duci la lvl 88 sa o omori pe TG ?! None taken.Pai mam dus cu 2 prieteni cu scopul de ai da lure , nici nu ma asteptam so gasesc mai mult mam dus din plictiseala.Gzz trane , vadca iti place sa devii murder huh ?Tasta alt de pe keybord iti face cu ochiul ai ajuns la 74 %
ciupilan Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 cred ca e nr 1 la kil la demon http://www.rev6.com/player.asp?id=139491nop in urma cu cateva pagini a postat cineva tot un bow cu sun care avea 166 la demon si 150 la lord... app imi zice si mie cine poate cumpara pet dinala de trade de fw adik numa masteru guildei care are fw sau si membri guildei si se poate da prin ex... a si cat costa:D
koila Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 da ciupilan ala cu 160+ Shaitan e un turc de pe Aege : Stardus197 ceva de genu... omu e 24/7 langa comp nu imi pot da seama cu ce se ocupa Personajul ala misterios dar el a , avut primul Sun wpon in mana{Care era aras si avea arc nu glavie spear k de astia au fost multi} 700 Euro la costat :)
ciupilan Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 da ciupilan ala cu 160+ Shaitan e un turc de pe Aege : Stardus197 ceva de genu... omu e 24/7 langa comp nu imi pot da seama cu ce se ocupa Personajul ala misterios dar el a , avut primul Sun wpon in mana{Care era aras si avea arc nu glavie spear k de astia au fost multi} 700 Euro la costat :)no sti ceva e full str int sau hibrid?
koila Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Nu styu.. cred ca e full STR sincer nu styu nu am nici cea mai vaga idee eu de vreo 2 sapt nu am mai intrat in Isro
K-Draku Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 ce def aveai atuncea? toate buffurile de la warior +bless
SimplySimple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 mdaaaaa deci nu numai blood sword si-a luat hack...warriorul meu e gol...sro is fcked up...si am folosit ca prog numai loaderu de la rumata...eh asta e...e doar un joc bag ceva in el ;) o sa imi cumpar gold si asta e...daca nu o sa am posibilitatea sau dispozitia buh bye sro...toate bune baieti...o seara placuta.
K-Draku Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 o daaa datimi o nota pt semnatura :D PS mai am un car numa ca ala ii wizz str lvl 5 pt elemente :P TIAPA BAIETI PRIMUL PE PAGINA
Darth_Andrei Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Wthell ... cum naiba speedy ? Sunt multi ce folosesc rumata :-/ ... hope i dont get hacked :S.Bafta all si noapte buna .... sper sa nu mai fim hackuiti
K-Draku Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 prin acest Replay vreau sa ii multumesc lui Blood!!si desi nu ii voivreau sa sa intreb daca STEALHEB BOT ii sigur si nu cumva iau hack!!imi place mult cum boteatza