Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

botzi fac si quest-uri???

botii stiu sa omoare mobi,sa se duca pe spot si inapoi,repot si toate cele (adica sa si looteze dropurile,implicit iteme de quest,etc.)

nu ai vrea sa se duca si la NPC,sa ia questul si sa il si predea :P

cel putin, nu pe SRO,ca pe WoW sau mai stiu eu ce alte jocuri,fac botii si questurile,complet.

Posted

A new server iarasi lol....Eos Goddes of Dawn care stiti engleza stiti ce inseamna.Imo guildele de romani nu sunt chiar asa bune cu playeri sub 50 care cer constant pwlvl , gold , and so on.Dar ceva total stupid mi se pare cand intra un roman lvl 1-20 si cere sa aiba :Join , Union , Storage , Notice.

Posted

A new server iarasi lol....Eos Goddes of Dawn care stiti engleza stiti ce inseamna.Imo guildele de romani nu sunt chiar asa bune cu playeri sub 50 care cer constant pwlvl , gold , and so on.Dar ceva total stupid mi se pare cand intra un roman lvl 1-20 si cere sa aiba :Join , Union , Storage , Notice.

Eh da, ai dreptate .. Din nefericire .. :(

Posted

botii stiu sa omoare mobi,sa se duca pe spot si inapoi,repot si toate cele (adica sa si looteze dropurile,implicit iteme de quest,etc.)

nu ai vrea sa se duca si la NPC,sa ia questul si sa il si predea :P

cel putin, nu pe SRO,ca pe WoW sau mai stiu eu ce alte jocuri,fac botii si questurile,complet.

ba as vrea :D

Posted

Are dreptate phunk.Si =)) @ k_dracu ma frate in poza ta e secata marea nush cum satzi zic =)).Anywho ... i got tg , vroiam sai dau lure dar de unde ... turcul o venit si o sarit pe ea si o trebuit so omor.

http://img165.imageshack.us/my.php?image=tg6ya4.jpg

Posted

no offence, dar cum sa te duci la lvl 88 sa o omori pe TG ?!

None taken.Pai mam dus cu 2 prieteni cu scopul de ai da lure , nici nu ma asteptam so gasesc mai mult mam dus din plictiseala.Gzz trane , vadca iti place sa devii murder huh ?Tasta alt de pe keybord iti face cu ochiul :)) ai ajuns la 74 % :))

Posted

da ciupilan ala cu 160+ Shaitan e un turc de pe Aege : Stardus197 ceva de genu... omu e 24/7 langa comp nu imi pot da seama cu ce se ocupa Personajul ala misterios dar el a , avut primul Sun wpon in mana{Care era aras si avea arc nu glavie spear k de astia au fost multi} 700 Euro la costat :)

Posted

da ciupilan ala cu 160+ Shaitan e un turc de pe Aege : Stardus197 ceva de genu... omu e 24/7 langa comp nu imi pot da seama cu ce se ocupa Personajul ala misterios dar el a , avut primul Sun wpon in mana{Care era aras si avea arc nu glavie spear k de astia au fost multi} 700 Euro la costat :)

no sti ceva e full str int sau hibrid?

Posted

mdaaaaa deci nu numai blood sword si-a luat hack...warriorul meu e gol...sro is fcked up...si am folosit ca prog numai loaderu de la rumata...eh asta e...e doar un joc bag ceva in el ;) o sa imi cumpar gold si asta e...daca nu o sa am posibilitatea sau dispozitia buh bye sro...toate bune baieti...o seara placuta.

Posted

prin acest Replay vreau sa ii multumesc lui Blood!!

si desi nu ii voi

vreau sa sa intreb daca STEALHEB BOT ii sigur si nu cumva iau hack!!

imi place mult cum boteatza

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...