Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

tu o sa canstigi ceva bani?

cati bani ai castigat inainte?

o fortareata produce 500-700 mil / saptamanal,dar imparte la 8 guilduri pe union,apoi la cei mai importanti membrii ai fiecarei guilde...

plus ca nu toti ceu 500-700 mil se duc la playeri,pentru ca mai sunt cheltuieli pe upgradeuri si alte cheltuieli...

Posted

fortareata nu mai face bani ca inainte cand erau boti de gold in jangan asa ca unionul meu a pus taxa -20 % de acum 2 luni

Pe gaia sper sa faca zuhaha ca multi se apuca pe el si multi sunt lvl mic :P zuahha

Guest ioncea
Posted

cati bani se iau din fortres war? curios ca la lvl meu nu intru:| si cat trebuie sa platesti ?si ink ceva nu joaca nimeni pe redseaaaa

Posted

fortareata nu mai face bani ca inainte cand erau boti de gold in jangan asa ca unionul meu a pus taxa -20 % de acum 2 luni

nu mai tin minte daca am intrebat

daca ati pus la -20% inseamna ca dati voi bani ?!?!?!

:tiphat: :tiphat:

Posted

ti s-a mai zis odata omule dc simti nevoia sa repeti si sa faci double post...vb lu salam daca nu in lvl macar in gaming =)) credema ca daca intrebi fiecare pers dp forum iti pot spune toti altceva...depinde de tine cat de bn stii sa joci cu wiz...daca ai plvl ...daca folos bot...cat mori...etc teoretic iti ia ceva doar cu bot in jur de 1 luna....dar sunt multe variabile care trebuiesc luate in calcul;) ca te poti trezi dim mort si fara sa fi facut nici macar 1% cu botu...

EDIT-nu dau ei niciun ban...pur si simplu impun janganului sa reduca preturile la npc cu 20%...

Posted

cati bani se iau din fortres war? curios ca la lvl meu nu intru:| si cat trebuie sa platesti ?si ink ceva nu joaca nimeni pe redseaaaa

am scris si eu mai sus cam cat se face din fortress....

nu mai tin minte daca am intrebat

daca ati pus la -20% inseamna ca dati voi bani ?!?!?!

:tiphat: :tiphat:

cred ca a scris el gresit =))

Posted

nu cipi chiar asa e pus la fw pe troy ca poti pune preturi de la -20~20% in jangan dep de cine are fortressu.

si sa inteleg ca voi aveti reducere la preturi cu 20% ? :P

ca doar din buzunar,nu dati :)

Posted

mai oameni buni aveti vreo idee mai originala cum se poate face bani in jocu asta?:)) ca taxy nu vine nimeni ,de 2 ore dau refresh si nu apare nici o oportunitate sa cumpar ceva mai ieftin :(( si nici nu prea mai am bani :( !altceva ?alte idei?

P.S:Domina8ter welcome on linkmania silkroad forums :D ce guild ai pe pluto?

Multumesc pentru "Welcome" ;) N-am nici un guild si incerc sa ma feresc cat mai mult de cele romanesti :P Am fost in cateva guild-uri dar nu rezist sa stau. Prea multi care abereaza.

Posted

Multumesc pentru "Welcome" ;) N-am nici un guild si incerc sa ma feresc cat mai mult de cele romanesti :P Am fost in cateva guild-uri dar nu rezist sa stau. Prea multi care abereaza.

Si eu incerc, dar acum trebuie sa ma creasca un prieten care are o guilda de romani si na. Oricum o sa incerc sa ies ca nici mie nu prea imi plac :angry1: .

Posted

goldbots...e un bot special care nu deschide cliente de sro asa ca poti loga cat de multe chare iei...sunt de obicei nukeri si lupta la monstrii cu 5-10 lvle mai mici ca ei...scopul lor nu e sa faca lv ci sa adune gold..

Posted

haha asa am zis si eu pana acum dar in guildul in care sunt acum este destul de klumea si este de romani ,nici eu nu rezistam dar aici master este 1 baiat de 23 de ani si incercam sa formam 1 comunitate majora cel putin :D!daca vrei sa incerci sa ni te alaturi dai 1 pm la aionys_X_ !

Posted

nu mia raspuns nimeni :-?? cum ie cu goldbot stiu ca sunt boti aia cu nume(sdaa;sada;daff;hghg;) dar imi explica cineva mai detaliat va rog :adminpower:

cu gold bot "ie" foarte complicat.

uhhh. Eos... c`mon guys... go there and have fun, we need free servers :> >.>

Posted

=)) Frumoasa initiativa ! Mult succes ,oricum ! :P

Si pentru tipul de mai sus... Va rog eu,lasati prejudecatile legate de guildele de romani si mai stiu eu ce...

Doar pentru ca unii sunt asa cum sunt ei, nu e cazul sa facem un caz general din asta.

Good luck , have fun people !

( Come to Oasis, Lord rules there :D )

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...