canabys Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 yo am un wizz de lvl 34 si fac cate 1mil pe zi la punisher :beer:
PleasePhunkOff Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 yo am un wizz de lvl 34 si fac cate 1mil pe zi la punisher :beer: Asta apropo de builds, nu ?! >.< -LE- I have to go @ Univeristy >.< >.>
aionys Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 gl phunk ,Cred ca ma apuc de scam ! Ca altfel nu prea pot face bani !In taxy nimeni :( !
PleasePhunkOff Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 gl phunk ,Cred ca ma apuc de scam ! Ca altfel nu prea pot face bani !In taxy nimeni :( ! NO ! 1st: Create a ftp 2nd: Download a keylogger 3rd: Configure it 4th: Upload it on forums ♥ Hahaha :> , just kiddin` ^^
Cipi_Cipi Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 da, funny ! ma baieti ,idei "originale" sau mai stiu eu,nu prea sunt. peste noapte nu aveti cum sa va imbogatiti oricum :P in principiu,faceti lvl mare,pentru ca ajungand la mobii unde pica iteme de ultimul degree,ai sansa la dropuri diverse,de la tabs la iteme si cine stie, poate SoX. sau alternativa e sa faci un char,sa il tii sa buteze la mobi unde se face alchemie scumpa,sa vindeti elementele. asa se fac banii. dar oricare ar fi alegerea,aveti nevoi de rabdare succes !
Kreative Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 baieti am o intrebare nu am prea folosit eu ag bot, dak am bagat 600 de silk pe cont si acuma mai am 2 merge ag botu ?
real_shadow Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Botul nu are nici o treaba cu silk`ul. Iti cumperi silk doar ca sa nu te baneze gaymax`ul. Daca ti`ai luat odata silk poti folosi linistit botul
iReaLRauL Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 da, funny ! ma baieti ,idei "originale" sau mai stiu eu,nu prea sunt. peste noapte nu aveti cum sa va imbogatiti oricum :P in principiu,faceti lvl mare,pentru ca ajungand la mobii unde pica iteme de ultimul degree,ai sansa la dropuri diverse,de la tabs la iteme si cine stie, poate SoX. sau alternativa e sa faci un char,sa il tii sa buteze la mobi unde se face alchemie scumpa,sa vindeti elementele. asa se fac banii. dar oricare ar fi alegerea,aveti nevoi de rabdare succes ! Sau cumperi iteme ieftine si le dai cu mai mult, sau vinde elixire.Mai sunt prosti care vand cu 20k Weapon sau Protector elixir. Bafta ^^ Cipi, imi raspunzi la pm ?
The Dash Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 eu din cate stiu un reinforce e de 2 ori mai important decat % normal. desigur e bun reinforce numa daca ai % ala mare. eu as prefera o arma cu 50% mag si 100% mag reinforce decat invers. edit: e pe pluto parca edit: iara. m-am apucat de gold bot nu mai suportam la bunwangs ca era prea full si am revenit la golemi. aia de 40 is pe verde si aia de 39 pe albastru dar am facut dita banetu si inca mai am itemele pe maimuta plus ca ii omora din 1 hit. la lvl 47 ma duc buns ca am full set 6 deg
Cipi_Cipi Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 eu din cate stiu un reinforce e de 2 ori mai important decat % normal. desigur e bun reinforce numa daca ai % ala mare. eu as prefera o arma cu 50% mag si 100% mag reinforce decat invers.edit: e pe pluto parcaare importanta lui si reinforce-ul,dar nici chiar asa. altfel,s-ar chinui toti sa faca reinforce peste 70% :Paloha ! :D
SRO_BOY Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 de unde le ai? ca vad ca ai si multi bani si premium cu vriun car ami mare iti faci plvl? PS am si uitat culoarea de la 10mil+ EDITE lai vandut? cam mari preturile nu ti se pare? 1 frend :D e bine cand gasesti romani de treaba inca nu dar las stal doar vreo 2h pe zi(scumpe nu cred ca sunt e pe xian astia u ff multi bani :D)
Nemuritor(GOD) Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 explicatimi si mie pls ce ei cu GOLD BOT pls
atentat Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Traiasca mama!!!!am laut fw pe gaia DESTINY ZUHAHA
K-Draku Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 cu un wizz de 32(sos staff 32+3) in cat timp as ajunge lvl 52????dar 64????cu bot evident
The Dash Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 cu staful ala de sos 32+3 ajungi la 52 in cam ......2 luni cred si 64 cred ca un an serios acuma : cred ca 64 daca nu ai premium in vreo 1 luna max 2 daca chiar nu stii sa joci wizzul
ciupilan Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 yeahhhhhhhhhh am luat fortresu cu uniune gata cu heaven pe hercules amu e die hard:))))))) uraaaaaa sa moara prestige k prea era ful sun
Darth_Andrei Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 W000T again avem fw , de data asta a fost mai fain but they still sux ^^.Nu mai pierdem fw never from now on :D
Trane Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 18 guild-uri vs unionul meu :) si tot i-am batut Immo failed again
Dr4q_Sti3 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 http://imageshack.usprimu+5 din viata mealool e ziua mea azi am facut glavia pe care am incercat 30 elixire so fac +3 acum e +5 al 2 iteam din viata mea http://imageshack.us
K-Draku Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 18 guild-uri vs unionul meu :) si tot i-am batut Immo failed againtu o sa canstigi ceva bani?cati bani ai castigat inainte?
Trane Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 tu o sa canstigi ceva bani?cati bani ai castigat inainte?fortareata nu mai face bani ca inainte cand erau boti de gold in jangan asa ca unionul meu a pus taxa -20 % de acum 2 luni
Trane Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 trane as vrea sa vad niste scrim cu skilurile tale de la wizzsi sa imi sle inconjori in Paint cu ceva culoare pe care le folosesti la plvlnu fac eu plvl :) imi face un bard de lvl 90