Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

gl phunk ,Cred ca ma apuc de scam :)) ! Ca altfel nu prea pot face bani :)) !In taxy nimeni :( !

NO !

1st: Create a ftp

2nd: Download a keylogger

3rd: Configure it

4th: Upload it on forums

Hahaha :> , just kiddin` ^^

Posted

da, funny !

ma baieti ,idei "originale" sau mai stiu eu,nu prea sunt.

peste noapte nu aveti cum sa va imbogatiti oricum :P

in principiu,faceti lvl mare,pentru ca ajungand la mobii unde pica iteme de ultimul degree,ai sansa la dropuri diverse,de la tabs la iteme si cine stie, poate SoX.

sau alternativa e sa faci un char,sa il tii sa buteze la mobi unde se face alchemie scumpa,sa vindeti elementele.

asa se fac banii. dar oricare ar fi alegerea,aveti nevoi de rabdare =))

succes !

Posted

da, funny !

ma baieti ,idei "originale" sau mai stiu eu,nu prea sunt.

peste noapte nu aveti cum sa va imbogatiti oricum :P

in principiu,faceti lvl mare,pentru ca ajungand la mobii unde pica iteme de ultimul degree,ai sansa la dropuri diverse,de la tabs la iteme si cine stie, poate SoX.

sau alternativa e sa faci un char,sa il tii sa buteze la mobi unde se face alchemie scumpa,sa vindeti elementele.

asa se fac banii. dar oricare ar fi alegerea,aveti nevoi de rabdare =))

succes !

Sau cumperi iteme ieftine si le dai cu mai mult, sau vinde elixire.Mai sunt prosti care vand cu 20k Weapon sau Protector elixir. Bafta ^^

Cipi, imi raspunzi la pm ?

Posted

eu din cate stiu un reinforce e de 2 ori mai important decat % normal. desigur e bun reinforce numa daca ai % ala mare. eu as prefera o arma cu 50% mag si 100% mag reinforce decat invers.

edit: e pe pluto parca

edit: iara. m-am apucat de gold bot :)) nu mai suportam la bunwangs ca era prea full si am revenit la golemi. aia de 40 is pe verde si aia de 39 pe albastru dar am facut dita banetu si inca mai am itemele pe maimuta :)) plus ca ii omora din 1 hit. la lvl 47 ma duc buns ca am full set 6 deg

Posted

eu din cate stiu un reinforce e de 2 ori mai important decat % normal. desigur e bun reinforce numa daca ai % ala mare. eu as prefera o arma cu 50% mag si 100% mag reinforce decat invers.

edit: e pe pluto parca

are importanta lui si reinforce-ul,dar nici chiar asa. altfel,s-ar chinui toti sa faca reinforce peste 70% :P

aloha ! :D

Posted

de unde le ai?

ca vad ca ai si multi bani si premium

cu vriun car ami mare iti faci plvl?

PS am si uitat culoarea de la 10mil+ :((

EDITE lai vandut?

cam mari preturile nu ti se pare?

1 frend :D e bine cand gasesti romani de treaba :))

inca nu dar las stal doar vreo 2h pe zi(scumpe nu cred ca sunt e pe xian astia u ff multi bani :D)

Posted

cu staful ala de sos 32+3 ajungi la 52 in cam ......2 luni cred si 64 cred ca un an :))

serios acuma : cred ca 64 daca nu ai premium in vreo 1 luna max 2 daca chiar nu stii sa joci wizzul

Posted

http://imageshack.us

primu+5 din viata mea

lool e ziua mea azi am facut glavia pe care am incercat 30 elixire so fac +3 acum e +5 al 2 iteam din viata mea

http://imageshack.us

Posted

tu o sa canstigi ceva bani?

cati bani ai castigat inainte?

fortareata nu mai face bani ca inainte cand erau boti de gold in jangan asa ca unionul meu a pus taxa -20 % de acum 2 luni

Posted

trane as vrea sa vad niste scrim cu skilurile tale de la wizz

si sa imi sle inconjori in Paint cu ceva culoare pe care le folosesti la plvl

nu fac eu plvl :) imi face un bard de lvl 90

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...