Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

trane as vrea sa vad niste scrim cu skilurile tale de la wizz

si sa imi sle inconjori in Paint cu ceva culoare pe care le folosesti la plvl

ms :tiphat:

PS

toti cei care joaca sro de ceva vreme sami deie add demonsro666 pls spuetimi ca voi sunteti

EDITE: MAI ALES TU TRANE!!!!

Guest andistoica
Posted

Ong , vineri fac 3 saptamani :)

Fara suparare, dar ai avut atata rabdare ???

Te-a ajutat cineva ??? Sau ai folosit si bot ???

Si daca vrei sa ajungi la 2mil, mai stai inca o luna la farming ???

Esti de laudat, pe bune, cu rabdarea ta de fier.

Eu unul nu cred ca as fi putut astepta atata.

Apropo: puteti sa-mi recomandati un spot pentru farm tinand cont ca acuma am lvl 49 (imediat 50) ???

Bafta tuturor

Posted

Ahahaa :))) Queen_Staff de la tine din guild, hmmm nush cum sa zic...dar vai de el saracu :))) . Imi zicea ca ii e frica sa vb cu mine pe pm ca poate ii fur contu` =))) . Ma punea sa jur ca nu ii fac nimic. =))))

=)) E si el copil :)

Nice guild Cipi :P

thx :D

Apropo: puteti sa-mi recomandati un spot pentru farm tinand cont ca acuma am lvl 49 (imediat 50) ???

Bafta tuturor

Normal ca are rabdare,o data farmezi,la inceput, si farmezi bine de tot :D Si eu fac in acelasi mod,la Ongs,numai ca eu farmez doar 1 mil,fac build de china...

Referitor la farming, la lvl tau nu prea ai unde farma. poate la Ishades. Daca nu,faci lvl 52,pui arma de D7 plus manusi si 2 inele,apoi te duci la Penons...

bafta !

Posted

Imagine IPB e ceva?

de unde le ai?

ca vad ca ai si multi bani si premium

cu vriun car ami mare iti faci plvl?

PS am si uitat culoarea de la 10mil+ :((

EDITE lai vandut?

cam mari preturile nu ti se pare?

Guest andistoica
Posted

Normal ca are rabdare,o data farmezi,la inceput, si farmezi bine de tot :D Si eu fac in acelasi mod,la Ongs,numai ca eu farmez doar 1 mil,fac build de china...

Referitor la farming, la lvl tau nu prea ai unde farma. poate la Ishades. Daca nu,faci lvl 52,pui arma de D7 plus manusi si 2 inele,apoi te duci la Penons...

bafta !

OK, am inteles. Dar ce vroiam eu sa aflu este CUM faceti farming-ul: singuri sau cu ajutorul altuia ???

Si, bineinteles, farming-ul acesta il faceti 24/24 ??? Aveti tichet ??? Vreun gold premium plus ceva ???

Si ca sa nu supar pe nimeni, m-ar interesa cat timp credeti ca v-ar lua sa farmati acele cateva sute de mii de SP-uri daca a-ti juca manual ???

Bafta tuturor

Posted

@andistoica: dupa parerea mea cel mai bun farming e la ong..dar aici ai nevoie de un char mai mare kre sa iti faca plvl(de preferat nuker sau wiz). Dak ai acest char poti farma la ong intre lvl 20-26 cu gap 10 dupa care atunci cand ajungi la lvl 26 faci lvl down pana la lvl 20 si o iei de la capat(depinde cate sp vrei sa farmezi). Dak nu ai un char de lvl mai mare care st ajute poti farma la lvl 16 cu un arc sos/som/sun la bandit archer, dar e mai greu...Nu trebuie neaparat Premium. Premiumul iti mareste si xp`ul..ar fi de preferat un tiket de sp care mareste doar skill xp.

Guest andistoica
Posted

@andistoica: dupa parerea mea cel mai bun farming e la ong..dar aici ai nevoie de un char mai mare kre sa iti faca plvl(de preferat nuker sau wiz). Dak ai acest char poti farma la ong intre lvl 20-26 cu gap 10 dupa care atunci cand ajungi la lvl 26 faci lvl down pana la lvl 20 si o iei de la capat(depinde cate sp vrei sa farmezi). Dak nu ai un char de lvl mai mare care st ajute poti farma la lvl 16 cu un arc sos/som/sun la bandit archer, dar e mai greu...Nu trebuie neaparat Premium. Premiumul iti mareste si xp`ul..ar fi de preferat un tiket de sp care mareste doar skill xp.

Multumesc de raspuns.

TOTUSI: nu am aflat daca cei de mai sus fac farming 24/24, SI daca sunt ajutati de alt caracter (vroiam raspunsul lui personal).

Iar daca NU am un alt caracter care sa ma ajute, cat timp mi-ar lua sa farmez, manual, acele cateva sute de mii de SP ???

Inca odata multumesc

Posted

andi

powerfarming la un astfel de nivel se face clar folosind un bot.

de regula si un multiclient,pentru logarea cu multiple caractere ( powerlevelerul si farmerul ). dar o sa evit sa spun ce si cum se foloseste,pentru a evita din nou inceperea unei discutii legate de boti.

ca sa farmezi tu personal acea cantitate de SPuri,dureaza foarte mult,cateva luni,nush sa spun exact,dar vreo 3-4 cred eu...

spor la farm si mult noroc la dropuri ! ^^

Posted

Ca fapt divers vreau sa adaug ca gap 9 e cel mai mare(adik la gap 9 primesti cele mai multe sp).Nu exista gap10....

Posted

Ca fapt divers vreau sa adaug ca gap 9 e cel mai mare(adik la gap 9 primesti cele mai multe sp).Nu exista gap10....

eh,exista gap 10,doar ca nu mai creste nivelul de SPuri luate peste gap 9,acela e maximul care are efect.

bafta ! :D

Posted

eh,exista gap 10,doar ca nu mai creste nivelul de SPuri luate peste gap 9,acela e maximul care are efect.

bafta ! :D

Daca nu se modifica nivelul de sp nu-i vad rostu denumiri...gap este de la 0 la 9.(am postat aici nu pt cei care stiu ca gap 9 e gap maxim ci pentru cei care poate sunt noi si sa nu se incurce.)

Posted

la ce ajuta phy ,mag reinforce

cuvantul "reinforce" ce iti spune ? :P

face cam acelasi lucri ca phy si mag. reinforceurile ,totusi, nu ridica atat de mult damage-ul / deffence-ul precum statusurile principale.

Guest Xspeed
Posted

Acesta e char-ul meu de pe serverul Pluto. http://img525.imageshack.us/img525/7296/sropicow8.jpg

crit 100% ftw

Guest andistoica
Posted

luni de zile;) cauta un guild care face plvl free la ong

adica powerfarm si intra acolo;)

andi

powerfarming la un astfel de nivel se face clar folosind un bot.

de regula si un multiclient,pentru logarea cu multiple caractere ( powerlevelerul si farmerul ). dar o sa evit sa spun ce si cum se foloseste,pentru a evita din nou inceperea unei discutii legate de boti.

ca sa farmezi tu personal acea cantitate de SPuri,dureaza foarte mult,cateva luni,nush sa spun exact,dar vreo 3-4 cred eu...

spor la farm si mult noroc la dropuri ! ^^

Multumesc celor care mi-au raspuns.

Stiam ca dureaza mult farming-ul, si ma asteptam la peroade de acest gen (3-4 luni).

Personal insa, mi-e teama sa folosesc multiclient si bot, pentru ca am mai avut un caracter banat doar pentru utlilizarea clientului no-DC, si nu as vrea sa o patesc din nou.

Dar voi vedea ce fac pe viitor.

Mii de multumiri si bafta tuturor

Posted

Multumesc celor care mi-au raspuns.

Stiam ca dureaza mult farming-ul, si ma asteptam la peroade de acest gen (3-4 luni).

Personal insa, mi-e teama sa folosesc multiclient si bot, pentru ca am mai avut un caracter banat doar pentru utlilizarea clientului no-DC, si nu as vrea sa o patesc din nou.

Dar voi vedea ce fac pe viitor.

Mii de multumiri si bafta tuturor

pai si normal ca ai luat ban daca nu aveai silk

Posted

Bafta tuturor

Salut Somnorosule, pun aici un link care sper sa te ajute pentru o perioada, contine toti monstrii care te intereseaza pana la lvl 80+ si locatia unde ii gasesti

spor la lvl si apropo, poti intreba pe guild despre tot ceea ce te intereseaza sunt convins ca te vor ajuta multi , e acolo snakebyte,ZalmoxeS si toti ceilalti care sunt baieti de comitet si bine intentionati,

pana atunci ia de aici linku: http://img522.imageshack.us/img522/7285/hotanmonster3fh.jpg

10X2OL

Posted

Care imi spune un build bun pt Pure Str Bower... Deja am ales 90 Pacheon si 90 Fire... Restul?

PS: Nu faceti off topic cu ... " s-a mai discutat " nu vreau sa stau 3ore sa caut in urma... Avand in vedere ca am fost pure int for ever nu prea stiu :-S ! Ms anticipat!

Posted

Care imi spune un build bun pt Pure Str Bower... Deja am ales 90 Pacheon si 90 Fire... Restul?

PS: Nu faceti off topic cu ... " s-a mai discutat " nu vreau sa stau 3ore sa caut in urma... Avand in vedere ca am fost pure int for ever nu prea stiu :-S ! Ms anticipat!

pt garmant poti incerca unu cu ice 90 si restu ce ai zis u sau pe protector cxu light 90 si restu ce ai zis tu

Posted

mai oameni buni aveti vreo idee mai originala cum se poate face bani in jocu asta?:)) ca taxy nu vine nimeni ,de 2 ore dau refresh si nu apare nici o oportunitate sa cumpar ceva mai ieftin :(( si nici nu prea mai am bani :( !altceva ?alte idei?

P.S:Domina8ter welcome on linkmania silkroad forums :D ce guild ai pe pluto?

Posted

a zis ca face PUR STR,nu are cum sa joace la ice 90,ca in afara de buff de phy deff si pasiva,restul ce face,nu le foloseste? in fine...

eu recomand build tipic, fire,light,pacheon 90 cold 30

alternativa e light,force,pacheon 90. adica sa joci cu imbue de light si sa te bazezi pe division,bleed si impotent de la force masteryes.

orice ai alege,o sa iti placa,arcasii sunt unele din buildurile interesante ale jocului.

spor la lvl !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...