Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

are si el bulan,ce sa mai :P

bafta ! sper sa o faci full blue fara sa ii cada parantezele ! :D

Mda .. Si`ar scoate banii ;;)

EDIT: Cipi, ce lv ai cu caracterul de la avatar ?Sun ai pe el ?

Posted

Mda .. Si`ar scoate banii ;;)

EDIT: Cipi, ce lv ai cu caracterul de la avatar ?Sun ai pe el ?

era lvl 80,cu skills la lvl 73 ( pe vreamea cand era lvl max 80 )

intr-adevar,mi-au hackuit swordul ala sun 64+5 si chest sun tot +5,full blue ambele....

am pierdut vreo 2,5 -3 miliarde atunci :|

Posted

a zis ca a luat hack

Aaa .. N`am stiut .. Nasol Cipi .. :( Imi pare rau .. :(

era lvl 80,cu skills la lvl 73 ( pe vreamea cand era lvl max 80 )

intr-adevar,mi-au hackuit swordul ala sun 64+5 si chest sun tot +5,full blue ambele....

am pierdut vreo 2,5 -3 miliarde atunci :|

Pff :o, Naspa :(

Guest ioncea
Posted

joaca careva pe read sea?

Posted

hm cipi .. corecteaza-ma dak ma insel u erai cel care dadeai tepe pe linkmania cu acc de sro si poza aia e cam mica de la avataru tau :)) poate te nu esti u .... :)

Posted

Aaa .. N`am stiut .. Nasol Cipi .. :( Imi pare rau .. :(

hehe,stai tu linistit,ca de atunci,am facut alt char, l-am dus la 88 nuker,si inca un glaiver 90.

dar mi-au hackuit nukerul,am pierdut iar vreo 3 miliarde ( eram printre primii pe server cu set 84-88,ultimele piese,full blue,in fine)

dar e doar un joc. si mi-am luat masurile de siguranta corespunzatoare de acum incolo.

cu un pic de noroc,o sa am curand 4 caractere 85-90,full farm toate :>

hm cipi .. corecteaza-ma dak ma insel u erai cel care dadeai tepe pe linkmania cu acc de sro si poza aia e cam mica de la avataru tau :)) poate te nu esti u .... :)

cu siguranta te inseli !

si sunt oameni pe aici care au jucat cu mine pe Oasis sau care inca joaca,ma cunosc mult mai bine,nu sunt genul,poza,o pun imediat si in marime reala....

Imagine IPB

asa era in clipa cand am cumparat-o,apoi am facut-o +6,mi-a picat =)) M-a costat 600 silk s-o fac +6 la loc. in fine... Just a game,but was fun ^^

Posted

Seara buna(dupa miaza ma rog) , mi-am schimbat locul de grind spre rocky's sperand sami pice lvl 88 head dar de 3 zile de cand is aici niciun item doar elixire si str tabs vreo (5-6).Fain arma ma 85+5 :) ieftina rau..A mea de 85 am luat-o cu .... 0 gold :P luat-o din guildstore si iam facut eu statele...

Posted

Nick : Heavenly

Guild: non (i like to play solo) sunt anti Romanian guilds

Lvl : 50

Am avut pe alps unu de 87 glavier, dar l`am vandut.

Daca te intereseaza sa intri la mine in guild,verifica pe rev6 guildul Lord, am si uniune,poti vedea acolo. Nu suntem in exclusivitate romani,avem de toti...

Suntem ceva lume de 85+ pe acolo,hunteri.

Bafta !

Posted

Ahahaa :))) Queen_Staff de la tine din guild, hmmm nush cum sa zic...dar vai de el saracu :))) . Imi zicea ca ii e frica sa vb cu mine pe pm ca poate ii fur contu` =))) . Ma punea sa jur ca nu ii fac nimic. =))))

Posted

Daca te intereseaza sa intri la mine in guild,verifica pe rev6 guildul Lord, am si uniune,poti vedea acolo. Nu suntem in exclusivitate romani,avem de toti...

Suntem ceva lume de 85+ pe acolo,hunteri.

Bafta !

Nice guild Cipi :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...