Cipi_Cipi Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 E careva pe aici care joaca pe Oasis si nu il stiu eu ? :)
iReaLRauL Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 65 millBun pentru Str 6(100%) si crit 10.Si phy attack e bun ;).Good Job :DMAGE:
Dr4q_Sti3 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Bun pentru Str 6(100%) si crit 10.Si phy attack e bun ;).Good Job :DMAGE:str 6 lam facut eu:P
iReaLRauL Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 str 6 lam facut eu:PAaa .. Spune asa .. Din prima Str6 ? :D
Cipi_Cipi Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 are si el bulan,ce sa mai :Pbafta ! sper sa o faci full blue fara sa ii cada parantezele ! :D
iReaLRauL Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 are si el bulan,ce sa mai :P bafta ! sper sa o faci full blue fara sa ii cada parantezele ! :D Mda .. Si`ar scoate banii EDIT: Cipi, ce lv ai cu caracterul de la avatar ?Sun ai pe el ?
Cipi_Cipi Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Mda .. Si`ar scoate banii EDIT: Cipi, ce lv ai cu caracterul de la avatar ?Sun ai pe el ? era lvl 80,cu skills la lvl 73 ( pe vreamea cand era lvl max 80 ) intr-adevar,mi-au hackuit swordul ala sun 64+5 si chest sun tot +5,full blue ambele.... am pierdut vreo 2,5 -3 miliarde atunci
iReaLRauL Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 a zis ca a luat hack Aaa .. N`am stiut .. Nasol Cipi .. :( Imi pare rau .. :( era lvl 80,cu skills la lvl 73 ( pe vreamea cand era lvl max 80 ) intr-adevar,mi-au hackuit swordul ala sun 64+5 si chest sun tot +5,full blue ambele.... am pierdut vreo 2,5 -3 miliarde atunci Pff :o, Naspa :(
PleasePhunkOff Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 char name , guild ? xDNick : HeavenlyGuild: non (i like to play solo) sunt anti Romanian guildsLvl : 50Am avut pe alps unu de 87 glavier, dar l`am vandut.
Kreative Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 hm cipi .. corecteaza-ma dak ma insel u erai cel care dadeai tepe pe linkmania cu acc de sro si poza aia e cam mica de la avataru tau poate te nu esti u .... :)
Cipi_Cipi Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Aaa .. N`am stiut .. Nasol Cipi .. :( Imi pare rau .. :( hehe,stai tu linistit,ca de atunci,am facut alt char, l-am dus la 88 nuker,si inca un glaiver 90. dar mi-au hackuit nukerul,am pierdut iar vreo 3 miliarde ( eram printre primii pe server cu set 84-88,ultimele piese,full blue,in fine) dar e doar un joc. si mi-am luat masurile de siguranta corespunzatoare de acum incolo. cu un pic de noroc,o sa am curand 4 caractere 85-90,full farm toate :> hm cipi .. corecteaza-ma dak ma insel u erai cel care dadeai tepe pe linkmania cu acc de sro si poza aia e cam mica de la avataru tau poate te nu esti u .... :) cu siguranta te inseli ! si sunt oameni pe aici care au jucat cu mine pe Oasis sau care inca joaca,ma cunosc mult mai bine,nu sunt genul,poza,o pun imediat si in marime reala.... asa era in clipa cand am cumparat-o,apoi am facut-o +6,mi-a picat M-a costat 600 silk s-o fac +6 la loc. in fine... Just a game,but was fun ^^
Kreative Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 sry atunci stiam tot un scammer cipi :P tot pe link
Darth_Andrei Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Seara buna(dupa miaza ma rog) , mi-am schimbat locul de grind spre rocky's sperand sami pice lvl 88 head dar de 3 zile de cand is aici niciun item doar elixire si str tabs vreo (5-6).Fain arma ma 85+5 :) ieftina rau..A mea de 85 am luat-o cu .... 0 gold :P luat-o din guildstore si iam facut eu statele...
Cipi_Cipi Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Nick : HeavenlyGuild: non (i like to play solo) sunt anti Romanian guildsLvl : 50Am avut pe alps unu de 87 glavier, dar l`am vandut.Daca te intereseaza sa intri la mine in guild,verifica pe rev6 guildul Lord, am si uniune,poti vedea acolo. Nu suntem in exclusivitate romani,avem de toti...Suntem ceva lume de 85+ pe acolo,hunteri.Bafta !
PleasePhunkOff Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ahahaa ) Queen_Staff de la tine din guild, hmmm nush cum sa zic...dar vai de el saracu ) . Imi zicea ca ii e frica sa vb cu mine pe pm ca poate ii fur contu` ) . Ma punea sa jur ca nu ii fac nimic. ))
iReaLRauL Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Daca te intereseaza sa intri la mine in guild,verifica pe rev6 guildul Lord, am si uniune,poti vedea acolo. Nu suntem in exclusivitate romani,avem de toti...Suntem ceva lume de 85+ pe acolo,hunteri.Bafta !Nice guild Cipi :P