Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

E adevarat ca la Lv100 sau Lv120 o sa aiba glavierii un combo foarte puternic ?

nush sigur daca le creste damage-ul dintr-un skill anume neaparat,dar cu siguranta catre lvl 120+ glaiverii o sa fie unul din buildurile de top,cum au fost intotdeauna de fapt.

la urma urmei,orice build e bun,daca e jucat cum trebuie. conteaza si skill-ul jucatorului :D

bye all! vb maine!

spor la SUNuri la toata lumea ! :D

Posted

nush sigur daca le creste damage-ul dintr-un skill anume neaparat,dar cu siguranta catre lvl 120+ glaiverii o sa fie unul din buildurile de top,cum au fost intotdeauna de fapt.

la urma urmei,orice build e bun,daca e jucat cum trebuie. conteaza si skill-ul jucatorului :D

bye all! vb maine!

spor la SUNuri la toata lumea ! :D

Da asa e. Un prieten are level 90 si nu are combourile, merita sau are dreptate ?

Posted

De unde ai scos-o cu comboul ?:-?.. ai vzt videoul ala pe youtube idiot in kre unu repeta skillurile de la heuksal intr-o veselie pe un server privat? In ksro cel mai tare skill de la glavieri este Flying Dragon Series(2hits).Cat despre combo-uri nush , am vzt foarte multe videouri cu ksro , csro and so on si nimic de combouri , doar clasicele ghost spear , soul series si flying bla bla...

EDIT:Combo sux at pvp , good at job si grind , end of story.

Posted

De unde ai scos-o cu comboul ?:-?.. ai vzt videoul ala pe youtube idiot in kre unu repeta skillurile de la heuksal intr-o veselie pe un server privat? In ksro cel mai tare skill de la glavieri este Flying Dragon Series(2hits).Cat despre combo-uri nush , am vzt foarte multe videouri cu ksro , csro and so on si nimic de combouri , doar clasicele ghost spear , soul series si flying bla bla...

EDIT:Combo sux at pvp , good at job si grind , end of story.

comborile is cele mai mari porcarii la pvp am un prieten care foloseste si comobori la pvp si lel FF si glavie 80+5 si eu il rupeam de nu stia cei cu el :violent:

Posted

hehe, haide nu mai necajiti omul :)

glaiverul se joaca la pvp in general pe 2 skilluri de stun ,pe windless spear (pentru dull) si pe mars ( sau storm,la lvl 85+ ). oricum nu are damage mare,asa ca esti nevoit sa inveti o succesiune de skilluri pe care sa le castezi cat mai repede,cursiv. daca mai prinzi si crit, bv tie :P

dar,dupa cum am zis,fiecare build,jucat cum trebuie,este bun.

noapte buna lume !

Posted

In niciun MMO nu exista "cel mai bun character / build " . Toate sunt facute cu un oarecare echilibru intre ele, tocmai pentru nu a exista acest "cel mai bun". Daca va ganditi putin, daca *sa zicem* ar fii totusi un "the best", nu va dati seama ca toti ar juca cu acel char ? Atunci, care ar mai fii scopul celorlalte. Believe it or not, si un hibrid poate sa bata un full str, si un nuker bate un full str, dar la randul lui, full str bate si hybrid si nuker.

Eh, nu este aici echilibrul despre care ziceam ?

Normal, pt a putea face asta * ma refer la a dobori charactere*, trebuie sa stii cum sa folosesti skillurile. NU 1321234123 . Daca faceti asa ceva normal ca ziceti "ce bun e ala, hai ca imi fac un char la fel ca al lui". Poate omul ala are gaming skills in sange, si, desigur un set mai bun ca al tau. So, lasati balta faza cu care e cel mai bun char ca nu exista asa ceva. Cel mai bun build/char e acela pe care ti`l faci si care consideri ca ti se potriveste.

Sper ca m`am facut destul de inteles. Daca am greseli gramaticale, jump around si corectati`ma... accept reprosurile cu placere :> . Succes maine la scoala /facultate/ munca/ whateva` . Nighty Night

Posted

Neatza .. naspa mai e sa fii racit ... now on topic:numi vine sa cred catzi thieves is la ora asta , 8 thiefs doar la tradeu nostru si tot vin .. momentan plaja langa dock-u din samarkand but things are nice :D, prind si eu un bronz ceva dak astept ress mult >.>

Posted

Hehe am lvl 20 Bow Pure Str :D Mi-am pierdut caracterul dar prietenii NU :D! Pai unu mi-a dat 10m... altu 1m... altu 2m... si unu set full sos 4d... :beer:

#-o Hai ca revin eu :D

Guest andistoica
Posted

:D Warrior-ul meu a atins 800k de sp-uri inca 1.2m si e gata

Salutare

Poti sa ne spui unde ai farmat cele 800k sp-uri si cat timp ti-a luat ???

Bafta tuturor

Posted

In niciun MMO nu exista "cel mai bun character / build " . Toate sunt facute cu un oarecare echilibru intre ele, tocmai pentru nu a exista acest "cel mai bun". Daca va ganditi putin, daca *sa zicem* ar fii totusi un "the best", nu va dati seama ca toti ar juca cu acel char ? Atunci, care ar mai fii scopul celorlalte. Believe it or not, si un hibrid poate sa bata un full str, si un nuker bate un full str, dar la randul lui, full str bate si hybrid si nuker.

Eh, nu este aici echilibrul despre care ziceam ?

Normal, pt a putea face asta * ma refer la a dobori charactere*, trebuie sa stii cum sa folosesti skillurile. NU 1321234123 . Daca faceti asa ceva normal ca ziceti "ce bun e ala, hai ca imi fac un char la fel ca al lui". Poate omul ala are gaming skills in sange, si, desigur un set mai bun ca al tau. So, lasati balta faza cu care e cel mai bun char ca nu exista asa ceva. Cel mai bun build/char e acela pe care ti`l faci si care consideri ca ti se potriveste.

Sper ca m`am facut destul de inteles. Daca am greseli gramaticale, jump around si corectati`ma... accept reprosurile cu placere :> . Succes maine la scoala /facultate/ munca/ whateva` . Nighty Night

total de acord cu tine,acelasi lucru l-am zis si eu pe aici. :D

Posted

Rofl...Just use bot nu moare lumea , prietenu ala a tau ce lvl e si cat planuieste sa farmeze? sasa ca sami fac o idee cat ii ia =))

Trebuie sa faca 30k Sp, si momentan are vreo 5k Sp, dar mai are Q cu alea 10k Sp.de 2 ori si unu imediat e gata .PS:Are 40 de ani ;))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...