Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

e ca si cum ai intreba cu ce te ajuta gold-ul la lvl :)

maimuta sau veverita au inventory mare , aduna tot , inclusiv gold-ul altor playeri.

dar mai bine imi iau ticket 100% :>

Posted

e ca si cum ai intreba cu ce te ajuta gold-ul la lvl :)

maimuta sau veverita au inventory mare , aduna tot , inclusiv gold-ul altor playeri.

dar mai bine imi iau ticket 100% :>

Tu mai joci silkroad pe Troy ?? intru'n timp am vazut niste posturi de a le tale !! Mai joci ??

Posted

Am si eu niste intrebari pentru niste cunoscatori.Ma intereseaza partea de guilda,din punct de vedere al masterului si al membrului.Ce se poate face?Ce sunt razboaiele intre guilde sau intre uniuni?Cum se duc ele?E un pvp sau are legatura cu joburile?Poate ma ajuta cineva cu un link sau niste raspunsuri.

Multumesc.

Posted

@arakanna@ koila dream on ... ne vdm cand o sa ai barba alba si vreo 15kg

LOL...daca ai sa mai fii in viata o sa stam de vb! :dance:

Pana atunci daca reusesc 60+ cu charul meu hibrid e bine sincer....cate odata simt k inebunesc...si ink ceva multam mult echipei XS..... si poate imi dau si mie un PM in leg cu botul ala sau cu contul!! cine stie poate facem vreo afacere!...

PS:XS-TEAM la mai mare!! si astept sa vad si jocul vostru!!! sper sa sa-i pedepsiti rau de tot pe astia ce fac hack si sunt scammeri!

Posted

@ smuggster: Cu mandrie pot relata ca in acest moment am maretul lvl 21 (mai am 0,2% si apoi lvl 22 :P ), DAR nu am timp sa joc, o fac numai din placere, nu sunt (inca) addicted, si am ajuns pe barba mea la lvl asta, nu in party-uri & shit. Si daca te simtisi atins de ceva...imi pare rau. Asta e...stiu ca tu ai lvl 80 (sau peste :P), si ca nu ma voi putea compara cu tine vreodata...astea imi sunt limitele/putintele; oricum, e dreptul vostru sa mergeti unde vreti...inclusiv pe alte servere noi, unde sa faceti lvl cat vrea muschiuletul vostru; fine by me. Daca s-a suparat careva...ia o :beer: , si make love, not war...

PS (scuze, e cam off-topic,dar nu ma pot abtine): FORZA STEAUA!!! Am vazut ca meciul cu Dinamo Kiev a fost NUMAI o intamplare!!! Pacat ca nu joaca in Divizia B...acolo ar fi galactica... =))

Over and out...

Posted

Vlad eu kiar nu am mai mult de lvl 32 :D k imi skimb ff des buildul si deci caracterul ! :D Apropo si eu tin cu steaua ^^

Ah lol =)) u nu tii cu steaua =))) Am citit Doar "FORZA STEAUA" nu si restul :D SRY for off topic

Posted

Am reusit si eu sa dau lvl 22, dar m-au omorat niste thief-i :( Lua-i-ar naiba de nenorociti!!! Stateam si eu si omoram linistit Chakji...si m-au luat de pe lumea asta :crybaby: . Da' nu cresc si eu mare? Le arat eu lor. Pacat ca imi merge si net-ul ca naiba.

Posted

Come on...nobody senses irony anymore...auzi tuuuuuu...lvl 80 (si peste)...stiam asta

Daca vor update...sa se dea rr, ca la Mooooooo, pe la lvl...sa zicem 150-200, what about that? :whistle: HAHAHAHAHAHAHA

Guest claudiu174
Posted

Salut in sfarsit am gasit si eu pe linkmania ceva legat de silkroad. Sa va spun cam cum sta treaba din punctul meu de vedere, eu avand lvl 45 chiar azi am reusit sa ajung :P . Este un joc greu incepand de la lvl 25-30 in sus. Daca vrei sa mai vorbim eu sunt pe serveru Athens care si ala este full incepand cu ora 15 in timpul saptamani si in weekend de la 12 este cam full. Ca joc este unul super dupa cum au zis si alti avand in vedere ca este free si nu prea merge smecheria cu cheturi sau ceva de genu

Posted

am instalat atunic SRO, azi l-am mai instalat de 2 ori (total 3 ori) si aceeasi problema infecta..... Ce ma fac? un raspuns mai PROFESIONIST ? :P

Eroarea nu este nici din cauza clientului, nici din cauza Pc`ului (regret sa te anunt ca ai formatat degeaba pc`u)

Downloadeaza cele mai noi drivere video pt placa ta video, si nu vei mai primi nicio problema ;)

Posted
Ma bucur ca te`ai descurcat! You`re the man :lol:. Si daca tot te`ai apucat recent de silkroad, mai asteapta pana maine cand se va deschide noul server... si intra acolo :), dar nu cu ideea "VOI FI CEL MAI MARE DE PE SERVER" , nu vei ajunge nicaieri ;)... stiu multe cazuri :). Si nu poti face chestia asta pt ca eu voi fi cel mai mare :lol: :lol: :lol: , Joke :). C`ya
Posted

Vind char level 70.99%

Ice 67 Hekusal 67 fire 44 Light 45 +5 Glavie level 64 niste iteme sos

char e hibrid --> Str cam 12k viata si un wolf level 61 ...

pm me pentru detali daca sunteti interesat

Se poate face SP inca ca exp nu mai accumleaza de aia sunt mastery lvl putine dat jos

ahh. server Xian

Posted

in cat timp l-ai adus la lvl asta? sau nu e al tau? :P

deja am inceput cind era alpha ver. anul trecut cam pe la octobrie

dar acest char pe la decembrie tot anul trecut (inca nu era item mall)

:beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...