serginio_aschi Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Salut! Am si eu o coroana(head) armor de femeie lvl 45 sosun ji nush kt sa cer pe ea.....am cumparat-o cu 1.6 mil de la unu din stall network dar cred k valoreaza mult mai mult...nush exact kt...astept pareri :bananadance2: :bananadance2:EDIT: Mentionez ca joc pe olympus...
Darth_Andrei Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 BlooD ori tu ai luat fisiere de pe la prieteni de pe mess , net aiurite ori ai luat din alta parte loaderu.La ei scrie "WARNING: There are a Couple of agBot and Loader versions with Keylogger/Backdoors included out there. So be SURE to download it from official links* and no where else! "
iReaLRauL Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Salut! Am si eu o coroana(head) armor de femeie lvl 45 sosun ji nush kt sa cer pe ea.....am cumparat-o cu 1.6 mil de la unu din stall network dar cred k valoreaza mult mai mult...nush exact kt...astept pareri :bananadance2: :bananadance2:EDIT: Mentionez ca joc pe olympus...Exact, valoreaza mai mult. Cred ca o poti pune cu vreo 15 milioane ca tipu' de la care ai cumparat HEAD-ul cred ca a vrut sa o puna in stall cu 16 milioane. So good luck la vanzare ;)
Darth_Andrei Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 @ Speedy Adica tu esti full int pe SweetDaddy?Nu aveai clasa warrior +cleric sau teai decis sa schimbi :P
serginio_aschi Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Exact, valoreaza mai mult. Cred ca o poti pune cu vreo 15 milioane ca tipu' de la care ai cumparat HEAD-ul cred ca a vrut sa o puna in stall cu 16 milioane. So good luck la vanzare ;)asa ma gandeam si eu...am pus-o cu 20 o zi dar nu mi-a cumparat-o nimeni...mai scad pe zi ce trece...oricum mersi de raspuns :tiphat: :tiphat:
iReaLRauL Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 asa ma gandeam si eu...am pus-o cu 20 o zi dar nu mi-a cumparat-o nimeni...mai scad pe zi ce trece...oricum mersi de raspuns :tiphat: :tiphat:No problem :)
K-Draku Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 :)ma mi zis Andrei ca sti sa faci semntura dinaia cum are si el
iReaLRauL Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Da, http://overkill-error.pytalhost.com/ :)
K-Draku Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Da, http://overkill-error.pytalhost.com/ :)msdesi am lvl 70 imi ziceti pls un spot pt yeti??
Darth_Andrei Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 msdesi am lvl 70 imi ziceti pls un spot pt yeti??>.> Why yeti?Ma rog in sudul karakoramului la oasis acolo .Aproape tot sudul karakoramului jos , mai putin in dreapta unde sunt ishades/hasades.
SimplySimple Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 sweet e full str;) si sta bine unde sta ma voi ocupa de el mai incoloasta e un alt char;)si asta e ce ma asteapta peste 70% http://imageshack.us
Trane Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 :D Warrior-ul meu a atins 800k de sp-uri inca 1.2m si e gata
K-Draku Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 hai noroc !cu "hai noroc" sau "hai noruc, fac eu cinste" sa ne saluti cand ne vezi in carciuma(de preferat varianta a doua)aicea se zice "bunaseara domnilor" :tiphat:
iReaLRauL Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 :D Warrior-ul meu a atins 800k de sp-uri inca 1.2m si e gataROFL :o posteaza si o poza pls :P
Darth_Andrei Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Back at 8DG :) http://img229.imageshack.us/my.php?image=sro2008060409093922gm1.jpg Ce vremuri
iReaLRauL Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Back at 8DG :) http://img229.imageshack.us/my.php?image=sro2008060409093922gm1.jpg Ce vremuri Hehe^^. Nice;) OFF:Ce fain o fost acum 50 de minute cand am fugit de politie .
Trane Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 pfft ce vremuri la 8d fostul meu guild Genesis a fost primul guild de europeni de pe troy =/ miss that
iReaLRauL Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 pfft ce vremuri la 8d fostul meu guild Genesis a fost primul guild de europeni de pe troy =/ miss that Mda, imi amintesc de caracterul asta :).Cand a fost meciul Rapid-Steaua suspendat :P. Pacat ca ai dat delete :(.
Cipi_Cipi Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 cu "hai noroc" sau "hai noruc, fac eu cinste" sa ne saluti cand ne vezi in carciuma(de preferat varianta a doua) aicea se zice "bunaseara domnilor" :tiphat: >_> o sa incerc sa evit pe cat posibil o discutie lunga si fara de folos,ce nu isi are locul aici... era un simplu salut,catre membrii acestei mici comunitati,din cadrul forumului. de cand trebuie sa fiu asa formal , sau mai stiu eu ce ? sau ai postat si tu asa,pur si simplu,ca sa te afli in treaba... (plus ca nu ma cunosti,nu stii nici varsta sau chestii de genul,cu atat mai putin ai dreptul sa pretinzi respect din partea mea,atat timp cat in viziunea mea nu ai nimic sa il fi castigat ) in fine, salutari la toata lumea ! :D _____ As vrea sa vad si eu ceva opinii de la lume de pe aici. Pe un glaiver,full farm lvl 90 ( light 90,fire 90, cold 30, heuksal 90 ) , voi ce set ati pune , protector sau garment ? Personal, prefer protector,pentru parry ratio mai mult si ceva phy deff,nu doar mag,in fine,mi se pare mai echilibrat. Totusi,poate e ceva ce am omis eu,iar parerea mea o fi gresita Astept sugestii. msik !
Dr4q_Sti3 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 >_> _____ As vrea sa vad si eu ceva opinii de la lume de pe aici. Pe un glaiver,full farm lvl 90 ( light 90,fire 90, cold 30, heuksal 90 ) , voi ce set ati pune , protector sau garment ? Personal, prefer protector,pentru parry ratio mai mult si ceva phy deff,nu doar mag,in fine,mi se pare mai echilibrat. Totusi,poate e ceva ce am omis eu,iar parerea mea o fi gresita Astept sugestii. msik ! si eu am aceiasi intrebare si nu raspundeti cu garmant sau protector explicati si voi dc :D, ms
The Wizard Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 garmant...si nu trebuie sa gandesti mult.1. full str nu moare de la alt full str de acelasi lvl (daca nu are hp moare)2. iti trebuie mag def sa nu te rupa vrajitorii repede.3. ca full str ai putina mana + garm iti reduce mana cost si iti da si viteza.
Cipi_Cipi Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 garmant... si nu trebuie sa gandesti mult. 1. full str nu moare de la alt full str de acelasi lvl (daca nu are hp moare) 2. iti trebuie mag def sa nu te rupa vrajitorii repede. 3. ca full str ai putina mana + garm iti reduce mana cost si iti da si viteza. ia in considerare ca mag deff e compensat de parry ratio ce il iei in plus de la un set protector,plsu ca ai si phy deff mai mare. eu cer pareri,luand in considerare si pvp contra europeni. ca glaiver vs glaiver / blader stiu ca tre' set garment,sau glaiver vs nuker,asemenea.... eu vreau sa ajung la faptul ca,nu vreau sa fac 2 seturi,si pe cat posibil,vreau sa ajung la un compromis,ceva cat mai echilibrat. si cu set garment, impotriva warriorilor,am vazut ca rezist mai putin decat in garment... e cam ca draq,cred ca pana la urma o sa imi fac 2 seturi si termin tarasenia, sau imi iau set SUN protector si e si mai gata
iReaLRauL Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 E adevarat ca la Lv100 sau Lv120 o sa aiba glavierii un combo foarte puternic ?
K-Draku Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 E adevarat ca la Lv100 sau Lv120 o sa aiba glavierii un combo foarte puternic ? intra pe ksro faci 100 sau 120 cat vrei tu si o sa afli TIAPA baieti primul pe pagina :nanana: :nanana: :nanana: