ciupilan Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 cine este pe hercules si vinde gold ? :D chiar am nevoie .... dai pm lui ROandy in joc are 500kk gold ii da cu 200 ron app u ce nume ai pe joc:D Ah din plictiseala ma uitam printre screenshot-urile mele si am gasit poze de la primul fw de pe troy :D singurul GM pe care l-am vazut vreodata am o curozitate poti da pl GM-ului? k eu ias zice numa de dulce X(X(X(X( lui [GM]Tarky ala de pe hercules off am un car de vb pt el numa de bine:sef: )
Guest Bankay Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ah din plictiseala ma uitam printre screenshot-urile mele si am gasit poze de la primul fw de pe troy :Dmisto poza dar macar ai castigat FW ? ^:^)^
SimplySimple Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 nu stiu daca sunt repartizati pe servere....pe xian la mesaje scrie de tarky da "live" i-am vaz pe kinopio chulsu si gargamel
Darth_Andrei Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Rofl new avatar ... sux ...atachu mai merge in rest nu prea , dar asta e parerea mea :)EDIT: :S voua va merge sa facetzi update? eu imi tot iau o eroare de 20 de minute
Darth_Andrei Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Cool news.Cei care au isrobot primesc 10 puncte gratuite , si 20 dak cumperi un card nou :).O inceput deja , e muslim event am citit pe botsmall :), doar k fapt divers am spus.Acu vreau sa stiu , trebuie sa ai o pozitie anume in fortres ca sa cumperi behemots , dark lizards sau alte chestii ?
SimplySimple Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 tre sa fi fortress comander parca ...adica te duci la ala care e master la fw daca esti de la el din union si ii ceri behemonts
BlooD_SworD Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 OMG :comp1: Nu se poate fratilor am fost hackuit nu se poateee Plang baaa Doamneee de la loader!!! Nu folositi loader-ul... Acum l-am scanat pe virustotal si e 100% virusat!!!
real_shadow Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 OMG :comp1: Nu se poate fratilor am fost hackuit nu se poateee Plang baaa Doamneee de la loader!!! Nu folositi loader-ul... Acum l-am scanat pe virustotal si e 100% virusat!!! Ce aiurea :dooh: sry mah ... si eu il folosesc dar nu am patit nik inca ... sper nici sa nu patesc ... oricum imi schimb pass`ul odata la 2 saptamani
Darth_Andrei Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Mah....nu e de la lloader lam scanat acum pe virusttotal , si kitu si fisierele leam scanat nau nimic , poate lai luat tu din alta parte dekt de unde trebe.Vezi sar putea sa fie si de la botu tau ala stealthhex sau ma rog cum s-o numi.App sa iei in considerare ceo zis si Sn3p3r poate teo hackuit prietenu ala a tau.
BlooD_SworD Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Mah....nu e de la lloader lam scanat acum pe virusttotal , si kitu si fisierele leam scanat nau nimic , poate lai luat tu din alta parte dekt de unde trebe.Vezi sar putea sa fie si de la botu tau ala stealthhex sau ma rog cum s-o numi.App sa iei in considerare ceo zis si Sn3p3r poate teo hackuit prietenu ala a tau. Ba esti nebun?? are cu un an mai mic varsta e cel mai bun prieten al meu si sta cu 2 etaje mai sus! si nu prea joaca silkroad... ma rog de el sa joace ;)!
real_shadow Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Faza e ca de`acum nu mai ai ce face ... nu poti decat sa cumperi gold si sa`ti refaci setul sau sa mergi pe item`uri npc pana mai colectezi ceva gold ... apoi cumperi item`uri le faci un pimp si le revinzi ....
Trane Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Nu e de la loader 100 % de ala facut de rumata zic ... sunt mii poate zeci de mii de playeri care il folosesc
The Dash Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 finaly facusi si eu 45 :Xde acuma iara ma bag la lvl la greu. gata cu pauza :X
real_shadow Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Depinde de unde l`a luat. Poate fi si de la rumata daca l`a luat de pe cine stie ce site ciudat
real_shadow Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Depinde de unde l`a luat. Poate fi si de la rumata daca l`a luat de pe cine stie ce site ciudat
atentat Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Hehe imbracaminte noua....bagati si voi poze cu ele sa vad daca arata marfa
Trane Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Hehe imbracaminte noua....bagati si voi poze cu ele sa vad daca arata marfaeu unu` nu-l iau ca e naspa :)
iReaLRauL Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 OMG :comp1: Nu se poate fratilor am fost hackuit nu se poateee Plang baaa Doamneee de la loader!!! Nu folositi loader-ul... Acum l-am scanat pe virustotal si e 100% virusat!!! Si totusi ce aiurea e Silkroad ... Imi pare rau Lv65 si ai avut sosuri si bani :(. naspa Hehe imbracaminte noua....bagati si voi poze cu ele sa vad daca arata marfa EDIT: Darth, nu te mai vad pe mess :(
iReaLRauL Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Voua cum va apare acolo deasupra caracterului HP si MP ? De la loader sau bot ? Ca mie niciodata nu mi`a aparut ...
atentat Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Am nevoie de un transplant de inima care poate fi efectuat doar in Elvetia din cauza grupei rare de sange care o am. Pentru a putea trai in continuare am nevoie de 27.450 de euro din care s-au strans doar 3.579. Rog pe toti cei cu dare de mana si cu posibilitati sa ma ajute cu cat pot. Pentru a ma putea ajuta am deschis un cont in lei RO80RZBR0000060002728242 la Raiffeisen Bank. Va multumescSi noi de unde sa stim ca nu zici la caterinca? :)...si apropo...cei care au nevoie de ajutor nu cer niciodata!!
SimplySimple Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 maine la ora 2 mor cu streangu de gat...pentru a ma razgandi am nevoie de 5kkk gold pe xian...care ma poate ajuta rog sa ma caute pe ign.Lasand asta la o parte e timpul pt putin suferinta :> :> :>O iau pe urmele lui trane ca build;) Soon lv 72 hehehehe si ma ast 72+5 full blue xDhttp://imageshack.us