Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

cine este pe hercules si vinde gold ? :D chiar am nevoie ....

dai pm lui ROandy in joc are 500kk gold ii da cu 200 ron app u ce nume ai pe joc:D

Ah din plictiseala ma uitam printre screenshot-urile mele si am gasit poze de la primul fw de pe troy :D

Imagine IPB

singurul GM pe care l-am vazut vreodata

am o curozitate poti da pl GM-ului? k eu ias zice numa de dulce X(X(X(X( lui [GM]Tarky ala de pe hercules off am un car de vb pt el numa de bine:sef: :)))

Posted

Ah din plictiseala ma uitam printre screenshot-urile mele si am gasit poze de la primul fw de pe troy :D

misto poza dar macar ai castigat FW ? ^:^)^

Posted

Cool news.Cei care au isrobot primesc 10 puncte gratuite , si 20 dak cumperi un card nou :).O inceput deja , e muslim event am citit pe botsmall :), doar k fapt divers am spus.Acu vreau sa stiu , trebuie sa ai o pozitie anume in fortres ca sa cumperi behemots , dark lizards sau alte chestii ?

Posted

OMG :banghead: :comp1: :comp2: Nu se poate fratilor am fost hackuit nu se poateee :(( Plang baaa :(( Doamneee de la loader!!! Nu folositi loader-ul... Acum l-am scanat pe virustotal si e 100% virusat!!!

Ce aiurea :dooh: sry mah ... si eu il folosesc dar nu am patit nik inca ... sper nici sa nu patesc ... oricum imi schimb pass`ul odata la 2 saptamani

Posted

Mah....nu e de la lloader lam scanat acum pe virusttotal , si kitu si fisierele leam scanat nau nimic , poate lai luat tu din alta parte dekt de unde trebe.Vezi sar putea sa fie si de la botu tau :| ala stealthhex sau ma rog cum s-o numi.App sa iei in considerare ceo zis si Sn3p3r poate teo hackuit prietenu ala a tau.

Posted

Mah....nu e de la lloader lam scanat acum pe virusttotal , si kitu si fisierele leam scanat nau nimic , poate lai luat tu din alta parte dekt de unde trebe.Vezi sar putea sa fie si de la botu tau :| ala stealthhex sau ma rog cum s-o numi.App sa iei in considerare ceo zis si Sn3p3r poate teo hackuit prietenu ala a tau.

Ba esti nebun?? are cu un an mai mic varsta e cel mai bun prieten al meu si sta cu 2 etaje mai sus! si nu prea joaca silkroad... ma rog de el sa joace ;)!

Posted

Faza e ca de`acum nu mai ai ce face ... nu poti decat sa cumperi gold si sa`ti refaci setul sau sa mergi pe item`uri npc pana mai colectezi ceva gold ... apoi cumperi item`uri le faci un pimp si le revinzi ....

Posted

OMG :banghead: :comp1: :comp2: Nu se poate fratilor am fost hackuit nu se poateee :(( Plang baaa :(( Doamneee de la loader!!! Nu folositi loader-ul... Acum l-am scanat pe virustotal si e 100% virusat!!!

Si totusi ce aiurea e Silkroad ... Imi pare rau Lv65 si ai avut sosuri si bani :(. naspa :comp2:

Hehe imbracaminte noua....bagati si voi poze cu ele sa vad daca arata marfa

Imagine IPB

Imagine IPB

EDIT: Darth, nu te mai vad pe mess :(

Posted

Am nevoie de un transplant de inima care poate fi efectuat doar in Elvetia din cauza grupei rare de sange care o am. Pentru a putea trai in continuare am nevoie de 27.450 de euro din care s-au strans doar 3.579. Rog pe toti cei cu dare de mana si cu posibilitati sa ma ajute cu cat pot. Pentru a ma putea ajuta am deschis un cont in lei RO80RZBR0000060002728242 la Raiffeisen Bank. Va multumesc

Si noi de unde sa stim ca nu zici la caterinca? :)...si apropo...cei care au nevoie de ajutor nu cer niciodata!!

Posted

maine la ora 2 mor cu streangu de gat...pentru a ma razgandi am nevoie de 5kkk gold pe xian...care ma poate ajuta rog sa ma caute pe ign.

Lasand asta la o parte e timpul pt putin suferinta :> :> :>

O iau pe urmele lui trane ca build;) Soon lv 72 hehehehe si ma ast 72+5 full blue xD

http://imageshack.us

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...