Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Nu stiu exact unde te poti uita , dar e acelasi event ca cel dinainte de SUMMER.Adica iarasi spawnkill , ca rewards : hit scroll , dodge scroll, hp scroll , mp scroll , grains and so on..:)

move speed

:))

elixire de toate

Posted

Asa asa , porcarii din alea.Azi am vzt un global vroia sa cumpere neclacke 89 , din cate stiu eu nu exista , oare o fi zis la 'sto?Parea serios globalu :"WTB chest lvl 90 , legs 89 , and neclacke 89 pm me ".Ma rog cine stie :)

Posted

Asa asa , porcarii din alea.Azi am vzt un global vroia sa cumpere neclacke 89 , din cate stiu eu nu exista , oare o fi zis la 'sto?Parea serios globalu :"WTB chest lvl 90 , legs 89 , and neclacke 89 pm me ".Ma rog cine stie :)

eu am avut drop heavy armor 90 :) valid si neck chinez 89

Posted

ba da exista

doar ca sunt ffffffffffffff rare

Guest TripleXxX
Posted

Care imi da si mie un loader sau un no dc pt versiunea 1.59 la isro:P plz pm me

Posted

Trane am o rugaminte la tine...sa postezi un print cu skilurile care le-ai bagat la cleric...nush daca le-ai mai postat ,dar nu stau sa caut :)

Imagine IPB

Neatza :) poftim

Posted

Super filmu' billy!!! 10 STAR RATING :D

Omg trane marfa ^-_-^

Edit: Cum naiba are filmu' tau pe youtube high quality ma Billy?:D Cum ai facut?

nush eu nu am setat nimic..si cel cu uru are..dar ala cu cerberus nu are habar nu am...

thx for comment's and rating :)

@Trane o_O full farm si 250k sp-uri in bara gz bro u rulE^^

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...