Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Fratilor nam vazut bulan mai mare pe mine

M-am dus ieri la taxi la ong si primesc un party era toata lumea full si un wizz 68 boota de la ora 8 aseara pana acu la 8 a stat bootu de a omorat incontinoare am facut 2lvl si 4ksp \

Posted

Pai chestia aia s-ar putea sa fie Win32.Blaster , virusul ala kre o fost raspandit acu cativa ani de microsoft, cel putin asa pare , si din cate vad din poza asta facea si blasteru , iti inchidea PC in 1 minut si arata exact la fel.Sper k team ajutat , naspa rau dak ai blaster :-|

EDIT:W000T 1vs1 shaitan si elitele = DeaD :D , no euro buffs nik .. era langa mine si am murit ... >.> damn it

da mio cam schimbat cateva chesti

mio sters accontul si pw de la skipe

Posted

Pai chestia aia s-ar putea sa fie Win32.Blaster , virusul ala kre o fost raspandit acu cativa ani de microsoft, cel putin asa pare , si din cate vad din poza asta facea si blasteru , iti inchidea PC in 1 minut si arata exact la fel.Sper k team ajutat , naspa rau dak ai blaster :-|

EDIT:W000T 1vs1 shaitan si elitele = DeaD :D , no euro buffs nik .. era langa mine si am murit ... >.> damn it

cum pot sa scap de el?

dor prin formatare??

sau merge si cu un antivirus?(ca nu am)

vb pe mess :D

Posted

cum pot sa scap de el?

dor prin formatare??

sau merge si cu un antivirus?(ca nu am)

vb pe mess :D

Daca ai blaster .... baga un format la tot hard`ul ca e mai sfant.... P.S. .... nu ai antivirus frate?!?!?!? ... geeez .... nici nu vreau sa stiu ce e in calculatorul tau #-o .... baga si tu Avira Antivir sau NOD

Posted

E blaster.fixu dar dak ai zis k deja tio disparut acc si pass la skype , dai format cum o zis real :( naspa treaba

deci nu se mai putea loga singur pe skype ca nu avea trecut acolo accontul si pw intelegi?

si toate setarile erau sterse

Posted

deci nu se mai putea loga singur pe skype ca nu avea trecut acolo accontul si pw intelegi?

si toate setarile erau sterse

....Deci .... incearca sa pui norton antivirus pt moment ... da`i un scan la PC si vezi ce rezolva. Daca tot mai ai probleme la pc singura solutie format ... ai sa pierzi toate datele dar asta e. Nu salva nimic pe discuri ca sa le bagi apoi din nou in pc ca nu ai facut nici o treaba.

Daca totusi nortonul te`a rezolvat ... da`l afara (mananca prea multe resurse) si baga`ti frate antivirus ... cum spuneam: Avira Antivir, NOD (dar si asta cam ia din resurse) sau avg

Guest Cristy576
Posted

care imi zice si mie cum pot instala silkroad ca mie numi merge cand sal instalez imi zice o eroare de gen "u can play after legend 3 update" cum pot sal fac sa mearga XXX((((( :comp2: :comp1: :dontknow: :error:

:merci:

Posted

care imi zice si mie cum pot instala silkroad ca mie numi merge cand sal instalez imi zice o eroare de gen "u can play after legend 3 update" cum pot sal fac sa mearga XXX((((( :comp2: :comp1: :dontknow: :error:

:merci:

asa imi facea si mie si lam luat de la un prieten gata instalat :|

Posted

5* ;)

thx

PS:gz for shiel sos it rock's ;)

@Trane: gz bro

PS:si eu editez acuma vid-ul cu isy :D

ce limba ii aia?

ma refer la aia cu isy vad ca aai vb in nush limba si ama vazut ca si u ai scris ceva

Posted

esti ungur sau ai invatat?

asta nu are legatura cu silkroad..dar marog...stiu sa vb 5limbi...

eu consider asta offtopic...

so sorry for this reply :D

OnTopic:stiti un loc bun la Goat-Shaur(su spawnrate mare)? thx

Posted

Gzzz billy , chiar vroiam sa te intreb dak facusei vid :) .Pt goats si shaurs is cele 2drumuri spre rocmountain cele kre vin ceva de genu /(---)\ .Si ar mai fi la Beak peak drumul lateral stanga spre sheperd town doar o parte mica acolo.

LE: Battle bard in action :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...