atentat Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 shi mai fasheti lume :P ? ooooo s-a dus banu ))...facem lvl....btw lvl 65 pe gaia :P Editai si eu poza de la avatar ca nu aveam nimik ...sunt cel in alb care arata ceva frumos :P
The Dash Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 pe ishi pe colo incerc sa gasesc un spot sa fac si eu 45 sa pot sta la bunwangs. la maongs peste tot numa gold bots
Cipi_Cipi Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 pe ishi pe colo incerc sa gasesc un spot sa fac si eu 45 sa pot sta la bunwangs. la maongs peste tot numa gold bots Dashule,sa inteleg ca nu mai vii pe Oasis ? Eu am revenit din concediu de aproape 2 sapt,m-am rezumat la farming. am peste 500 k sp acum. inca 20 de zile si ating 1 milion :D :D :D
The Dash Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 luasi ban pe ala care mil cresteai tu mah.....si ziceam ca nah nici nu mai ajungeai atuncea......
Cipi_Cipi Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 luasi ban pe ala care mil cresteai tu mah.....si ziceam ca nah nici nu mai ajungeai atuncea...... imi duceati dorul rau pe acolo ) in fine,bafta multa ! mai vb pe mess.
Trane Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Dashule,sa inteleg ca nu mai vii pe Oasis ? Eu am revenit din concediu de aproape 2 sapt,m-am rezumat la farming. am peste 500 k sp acum. inca 20 de zile si ating 1 milion :D :D :Dfain :) eu farmez 1.5m sau 2 nu stiu sigur inca dar am 600k de sp momentan dupa hmm 2 sapt juma de farming :D si fara ticket
The Dash Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 imi duceati dorul rau pe acolo ) in fine,bafta multa ! mai vb pe mess. nici nu stii tanjeam dupa tine si tu nu mai veneai
iReaLRauL Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 fain :) eu farmez 1.5m sau 2 nu stiu sigur inca dar am 600k de sp momentan dupa hmm 2 sapt juma de farming :D si fara ticketImpresionant :)
Cipi_Cipi Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Trane,asa de curiozitate,unde faci tu farming ?Eu cu premium +, SP ticket, la Ongs,tin caracterul in lvl 20-25 si fac 30-35 k SP zilnic (adica in 24 h,scazand timpul in care fac de-level )
K-Draku Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Trane,asa de curiozitate,unde faci tu farming ?Eu cu premium +, SP ticket, la Ongs,tin caracterul in lvl 20-25 si fac 30-35 k SP zilnic (adica in 24 h,scazand timpul in care fac de-level )cand ai lvl 20 ce gap ai?
Cipi_Cipi Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 cand ai lvl 20 ce gap ai?gap 9,iti dai seama
Trane Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Trane,asa de curiozitate,unde faci tu farming ?Eu cu premium +, SP ticket, la Ongs,tin caracterul in lvl 20-25 si fac 30-35 k SP zilnic (adica in 24 h,scazand timpul in care fac de-level )ong un bard de 90 imi face pwrfarming:) e unu din pt care a facut cu premium + si sp ticket 1m de sp in 2 saptamani pe 2 caractere lol
Cipi_Cipi Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ong un bard de 90 imi face pwrfarming:) e unu din pt care a facut cu premium + si sp ticket 1m de sp in 2 saptamani pe 2 caractere lolhai ma vere ma lasati ?am si eu pe blader premium +, SP ticket si fac delevel zilnic,fac plvl cu nuker de 88 ,am shouts,nuke si toate cele,nu imi spune mie nimeni ca bate un bard mai repede mobii ca un nuker.sau voi va puneti NOS in fund la caractere sa faca SP mai multe.in fine... Tare m-as bucura pentru voi sa fie asa,bafta voua.greets !
K-Draku Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 gap 9,iti dai seamafati mastery lvl 0 ca o sa cresti ma incetu dar o sa iei mai la fel sp ca si la gap 9SP pt lvl up sau cum drack sa zis aia o iei mai putin
SimplySimple Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 cipi teoretic la lvl 23 ar trebui sa ai gap 9 adica mastery lv 14 pt ca la lv 23 ai fix 11 lvle sub lv-ul mobului deci iei cel mai mult exp/sp si sa mergi pana la lv 25 cu exp si de acolo dlvl si tot asa...eu cel putin asa faceam 30k sp@15 ore
Trane Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 hai ma vere ma lasati ?am si eu pe blader premium +, SP ticket si fac delevel zilnic,fac plvl cu nuker de 88 ,am shouts,nuke si toate cele,nu imi spune mie nimeni ca bate un bard mai repede mobii ca un nuker.sau voi va puneti NOS in fund la caractere sa faca SP mai multe.in fine... Tare m-as bucura pentru voi sa fie asa,bafta voua.greets !no offence ... asta inseamna ca nu prea stii nimic despre bard .. am sa fac un filmulet cu fraps sa vezi cum bate ala mobii .100 % viteza are nuke-uri de 4-5 mobi , isi face healing la mp cu mana orbit nici nu merge in oras sa cumpere potiuni , merge o data la 48 de ore ..
iLoveCalifornia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 , isi face healing la mp cu mana orbit nici nu merge in oras sa cumpere potiuni , merge o data la 48 de ore ..imi explici si mie cum face :)adica healing la mp ^_^me newb :P
Dr4q_Sti3 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 imi explici si mie cum face :) adica healing la mp ^_^ me newb :P pai bard face cu MP cum face warl9cku la HP EDIT ce explicatie da na lasa asa
Trane Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 imi explici si mie cum face :) adica healing la mp ^_^ me newb :P adica isi spameaza mana orbit am sa fac un filmulet curand sa va arat
Cipi_Cipi Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 mda,ca sa nu dau replici dure sau ceva de genul...chiar fara offence ,dar nu imi zice mie careva ca nu stiu ce e al farming :Pnush care a zis sa las mastery la lvl 0. gap mai mare de 9 nu are efect,tot atatea sp iei..si la faza cu bardul... *cough* spune la careva care nu a jucat. testat si probat,cel mai repede se face cu lion shouts de la un chineese nuker. ca se duce mai rar in oras e altceva,dar attack speed si mobi mai multi omorati... in fine...dupa cum am zis si ca sa inchei orice controverse pe tema asta, bravo voua,farmati voi 1 mil sp in 2 saptamani.bafta all !cipi teoretic la lvl 23 ar trebui sa ai gap 9 adica mastery lv 14 pt ca la lv 23 ai fix 11 lvle sub lv-ul mobului deci iei cel mai mult exp/sp si sa mergi pana la lv 25 cu exp si de acolo dlvl si tot asa...eu cel putin asa faceam 30k sp@15 oredaca citesti mai sus,exact asa fac. am mastery la lvl 12, eu lvl 20-25 maxim,cand fac delevel....
Trane Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 mda,ca sa nu dau replici dure sau ceva de genul...chiar fara offence ,dar nu imi zice mie careva ca nu stiu ce e al farming :Pnush care a zis sa las mastery la lvl 0. gap mai mare de 9 nu are efect,tot atatea sp iei..si la faza cu bardul... *cough* spune la careva care nu a jucat. testat si probat,cel mai repede se face cu lion shouts de la un chineese nuker.dupa cum am zis si ca sa inchei orice controverse pe tema asta, bravo voua,farmati voi 1 mil sp in 2 saptamani.bafta all !daca citesti mai sus,exact asa fac. am mastery la lvl 12, eu lvl 20-25 maxim,cand fac delevel....:) eu o tara libera fiecare are opinia lui ... dar eu am postat aici poza cu charul meu la lvl 1 acu o vreme aveam 0 sp si acu` am in jur de 600k oricum bafta la farming :) eu am mastery la lvl 9 si ii fac dlvl de la lvl 27 merge foarte bine asa
ciupilan Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 adica isi spameaza mana orbit am sa fac un filmulet curand sa va arat man lasi dejaba te complici cu ei in afara de china ei nu stiu nimk si nici china dk ii iei mai tare nu se prcep faza cu 48 de ore se duce doar sa se repare dk e bard/clerc de 90 nice de potion de viata nici mana nu are nevoie si cu ceva silk sa cumpere porcari dinalea de reparat sta in rok o saptamana:)))))))))) deci va rog sa va documentai ...am mai avut o contra cu cineva k un nuker bate clericu LoL:))
Trane Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 man lasi dejaba te complici cu ei in afara de china ei nu stiu nimk si nici china dk ii iei mai tare nu se prcep faza cu 48 de ore se duce doar sa se repare dk e bard/clerc de 90 nice de potion de viata nici mana nu are nevoie si cu ceva silk sa cumpere porcari dinalea de reparat sta in rok o saptamana:)))))))))) deci va rog sa va documentai ...am ma avuo o contra cu cineva k un nuker bate clericu LoL:)):D ce lvl mai esti?
ciupilan Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 :D ce lvl mai esti?eu sunt 78 china bow dar sincer nu ma pricep la nukeri asa bine primu meu car a fost dual axe euro si pot pune pariu k este printre cel mai puternic build adik pe mine k bow ma rupe un dual axe nukeru nu cred k are vro sansa deoarece are multe stunuri si N combouri care ignora k ai scut sau nu deci NO COMENT si kum ai zis si u este o tara libera fiecare cu parerea lui dar eu am zic k ma fa B) ce dual axe si nu ma poate contrazice nimeni:PEDIT: app la china conteaza bufurile dk nu ai buf esti varza si un nuker fara buff e mai slab k wizzardu dk vreti puteti testa dmg asupra unui china cu bufuri pe el si apoi fara bufuri (scuzati dk mananc litere numi merge tastatura bine:P)