Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

hehe am revenit si eu prin sro topic :D ! Nu am mai apucat sa joc 2-3 ore de sro de cand a inceput scoala :(( ! Damn si nici nu am cand sa joc :(( !

dimineatza scoala soferi,dupa masa scoala,seara orasu :(( ! duminica cred ca de pe la 2:00 pana la 12 noapte bag sro :D !

In rest bot 24/7 !

Bafta la sun-uri si la dropuri !

Posted

Stiu ca isro`ul nu mai este ... botul. Ce altceva as putea folosi in caz ca am sa ajung sa folosesc unul. Nu vreau un bot free pt ca nu prea am incredere in chestia asta ... nu as vrea sa ma trezesc intr`o zi la fundul gol

Posted

Salut acum am venit de la scoala

Si deja m-am bagat pe Hercule am lvl 12 si gap 5 :P

si sincer nu ma mai intorc pe xian :whistle:

wa cui ai dat u pm pe hercules sati deie guilda cred k nu ai nimerit persoana eu joc pe hercules am lev 78 si iti pot da si academie dar nushu ce sa zic cu plev nu ma prea ocup:P app pem la Grois atentat ma stie:)))))

Posted

http://www.metacafe.com/watch/426230/silkroad_trailer/

aici un mic trailer la silkroad IN SECUNDELE 0:19-0:30 este prezentata pe scurt rasa ARABA (arata cum se bate unu) :crazy:

daca abea acuma vezi clipul ala e de rau

ala e vechi de cel putin 2 ani. uite aici oficialul

http://www.youtube.com/watch?v=WXKp7Dhza3E

am vazut de rasa araba niste monstri npc

si am vazut si armele. dar nu mai stiu cum arau. niste cutite exact ca in ala. paraca era si un bici :))

stiu ca aveau si ceva range dar nu mai stiu daca e biciul sau altceva.....

Posted

La voi merge loaderul ala ca la mine nu merge ,e ca si cum nas avea loader tot imi apare dc si mam saturat de cate ori am intrat in silkroad :sef:

Posted

La voi merge loaderul ala ca la mine nu merge ,e ca si cum nas avea loader tot imi apare dc si mam saturat de cate ori am intrat in silkroad :sef:

da ai noua versiune 7.7 parca

Posted

Lol man , eu nu folosesc loader , eu joc curat .. si joc de mult jocul acesta si crede`ma ca nu e atat de rau pe cat pare sa tot iesi si sa intri in Sro . Poate ai PC`ul mai vechi si na , da nu te criza din asta :blink:

Posted

da am versiunea aia si nu ma crizez doar ca mam cam saturat sa tot intru si mai e naspa ca mi sa terminat si premiu si daia zic ca ma enervez ca eram obijnuit sami intre din prima.Atata tot

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...