defiler666 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Nu va mai certati ma aici :) Cine are contu e tare si gata !! Daca tot ai zis secret answeru si contu zi si e-mailu
[XS-Team]Heavenly Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Gata ... nu iteleg ce vrea sa faca.... Adevarul este ca a schimbat pass`ul de 2 ori... dar atat... P.S TyReXel daca nu erai atat de cretin ... te`ai fii putut gandi ca daca tot ai furat contul si ai schimbat pass`ul, puteai sa ii schimbi si mailul ca sa nu mai am acces deloc ...dar creierul ala involuat al tau ce sa faca... Nu imi pare rau daca o sa iau warn... macar am ras de tine si de evolutia ta superba in lumea Silkroad...Om al grotei ce esti... invata engleza inaite sa te apuci de furat conturi
koila Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Nu styu ce sa mai zic...dar jocul asta e plin de tampenii....aseara am gasit un Sword de lvl32 SOS si un tampit la fel de mare k mine mi0a tras tzeapa...a zis k o cumpara cu 4 mil eu de fericire la-m crezut(nu de alta dar is paduche la gold) si nu mi-a dat decat 400K tampesc si acum....is in stare sa ii tai boasele daca il prind :angry1: PSSSS: pt XS-TEAM...daca puteti sa spargeti conturi de SRO pls PM...il vreau pe tampitul ala :angry1:
[XS-Team]Heavenly Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 De putut putem sparge conturi , dar necesita destul de mult timp... si iti dai seama ca nu o sa o facem.... toti ar vrea conturi ;)
koila Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 :angry1: Vreau sa aiba o moarte dureroasaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!
Guest xiaopao Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 cum naiba ai dat accept la trade daca nu ti-a pus banii necesari?
[XS-Team]Heavenly Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Hmm... all my respects koila, dar "take a life" ... nu in sensul rau al cuvantului... dar incearca sa te obisnuiesti cu ideea ca Silkroad este un simplu joc.... Nu mai aprofunda atat niste chestii minore ca acesta
[XS-Team]Slym Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 /!\ Atentie la trade /!\Metoda noua.Au descoperit si americanii T-Search , si au descoperit ca , cu respectivul editor pot afla conturile si pass`urile :) .Deci atentie cu cine faceti trade`uri .
Guest xiaopao Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 cum poate sa-ti afle parola?? intra in mail?? yara se poate intra usor in mailu de la yahoo?
koila Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 multumesc mult pt sfaturi!!Heavenly :( PSSSSS: XS-TEAM...The Best
[XS-Team]Heavenly Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 MS koila pt laude... si sper ca ti`ai dat seama ca ceea ce am zis, NU a fost o remarca rautacioasa
bogz Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Wtf...? mie imi da "server is undergoing inspection...." T_T nu stiu ce are, poate am umblat la programul "harder-it" si "secure-it" sau e la silkroad...La mine imi arata asa la "local area connection" ip, subnetmask, gateway si wins, complet zero :blink: are vreo legatura cu asta sau e doar pt retea? Sunt pe fibra optik hmm...si am ip in hosts pt silkroad...si e tot asa....:(Later edit: lol, aveam ip vechi in hosts si am luat ip nou si merge :D ca am citit de pe forum insomnia ;)
defiler666 Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Pt cei care joaca pe serverul Troy ... si au nevoie de guild !! Guildul se numeste _ROMANIA_ , level 3 .... astept reply :)
dvlad79 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Mai sa fie...se vede ca a inceput scoala, nu mai intra nimeni pe forum... Ce se intampla? S-au lasat toti de SRO, a gasit lumea alte jocuri? Poate School Online? Si profii is moob-i? HAHAHAHAHAHA...As vrea sa cred ca nu au facut toti :comp1: , si s-au apucat de invatat..ar fi pacat... :(
[XS-Team]Slym Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 si eu de 3 zile ma tot uit p`aici si vad ca nimeni nu mai lasa un reply
smuggster Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Nici kiar toti :D eu ma apuc peste 3 ore de invatat :violent1: ....harakiri fac cu profii
Guest xiaopao Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 invatati ca trebe :P, ma joc eu :right:
Potyike Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 nu eram eu cel care juca silkroad mult dar mai postam pe acii doar din simpla chestiie ca-mi place silkroad dar nu am timp sa joc + ca acu` ca a inceput scoala nu am acces la calc in timpu` saptamanii doar cate 1-2-3 ore...
koila Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 asa este , ainceput scoala pt astia mititei..aia mari de fac! mai au...abia astetp sa ma joc in voie cand is la fac k acasa nu am net sa vedeti voi cum fac eu lvl70 fara tikete si maimute :bananadance2:
Guest kotoy Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 joaca cineva pe athena ? vreo ghilda ceva ? :D sunt lvl 11 si caut o ghilda de romani. am gasit ceva da ala ii cam mistocar si cica numa de la lvl 30 ma ia ... :angry1: daca tot se fac ghilde de romani de ce mai conteaza lvl ? ca pana la urma tot o sa ajung mare (in lvl) ... so ? somebody on ATHENA ? :D
defiler666 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 joaca cineva pe athena ? vreo ghilda ceva ? :D sunt lvl 11 si caut o ghilda de romani. am gasit ceva da ala ii cam mistocar si cica numa de la lvl 30 ma ia ... :angry1: daca tot se fac ghilde de romani de ce mai conteaza lvl ? ca pana la urma tot o sa ajung mare (in lvl) ... so ? somebody on ATHENA ? :DMajoritatea romanilor suntem pe serv Troy !! Daca intrii pe troy sa luam legatura !P.S @koila: daca tu dai levle 70 fara ticket....eu nu mai joc silkroad...eu zic ca o iei razna pe la 64 cand iei exp 0,01 la 10 mobi !! Dar nu conteaza...maimuta nu te ajuta la levle ma !! :P
[XS-Team]Heavenly Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 eu zic ca o iei razna pe la 64 cand iei exp 0,01 la 10 mobi !! La lvl 67 iei 00.01 exp/4 mobs :cool2:
smuggster Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 00.01/4 mobs? deci nu e imposibil? :D pai dak iei exp inseamna k poti face si lvl ! Nu conteaza k faci 10 15 % pe zi....si dak ai tiket ce rezolvi... ai 00.02 la 4 mobi?Oameni buni se mai deschide INCA un server SilkRoad....Numele acestuia este Red Sea si va fi deschis pe data de 22 luna asta :D Ciao
dvlad79 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Hehehehehe...mutati-va acuma toti pe Red Sea...Sa scada lag-ul!!!! :yum: Abia astept...si dupa ce faceti lvl 20-30 si pa ala...intrati pe ala care se va deschide atunci, nu? Ce bineeeee...
arakanna Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 wrong defiler ... maimutza e ca un ticket ... itzi scade timpu petrecut adunand banii si alte kkturi de pe jos ... koila dream on ... ne vdm cand o sa ai barba alba si vreo 15kg