Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Gata :))... nu iteleg ce vrea sa faca.... Adevarul este ca a schimbat pass`ul de 2 ori... dar atat...

P.S

TyReXel daca nu erai atat de cretin ... te`ai fii putut gandi ca daca tot ai furat contul si ai schimbat pass`ul, puteai sa ii schimbi si mailul ca sa nu mai am acces deloc :))...dar creierul ala involuat al tau ce sa faca...

Nu imi pare rau daca o sa iau warn... macar am ras de tine si de evolutia ta superba in lumea Silkroad...Om al grotei ce esti... invata engleza inaite sa te apuci de furat conturi =))

Posted

Nu styu ce sa mai zic...dar jocul asta e plin de tampenii....aseara am gasit un Sword de lvl32 SOS si un tampit la fel de mare k mine mi0a tras tzeapa...a zis k o cumpara cu 4 mil eu de fericire la-m crezut(nu de alta dar is paduche la gold) si nu mi-a dat decat 400K tampesc si acum....is in stare sa ii tai boasele daca il prind :angry1: :banghead:

PSSSS: pt XS-TEAM...daca puteti sa spargeti conturi de SRO pls PM...il vreau pe tampitul ala :angry1:

Posted

cum naiba ai dat accept la trade daca nu ti-a pus banii necesari?

Posted

cum poate sa-ti afle parola?? intra in mail?? yara se poate intra usor in mailu de la yahoo?

Posted

Wtf...? mie imi da "server is undergoing inspection...." T_T nu stiu ce are, poate am umblat la programul "harder-it" si "secure-it" sau e la silkroad...

La mine imi arata asa la "local area connection" ip, subnetmask, gateway si wins, complet zero :blink: are vreo legatura cu asta sau e doar pt retea? Sunt pe fibra optik hmm...si am ip in hosts pt silkroad...si e tot asa....:(

Later edit: lol, aveam ip vechi in hosts si am luat ip nou si merge :D ca am citit de pe forum insomnia ;)

Posted

Mai sa fie...se vede ca a inceput scoala, nu mai intra nimeni pe forum... =)) Ce se intampla? S-au lasat toti de SRO, a gasit lumea alte jocuri? Poate School Online? Si profii is moob-i? HAHAHAHAHAHA...As vrea sa cred ca nu au facut toti :comp1: , si s-au apucat de invatat..ar fi pacat... :(

Posted

invatati ca trebe :P, ma joc eu :right:

Posted

nu eram eu cel care juca silkroad mult dar mai postam pe acii doar din simpla chestiie ca-mi place silkroad dar nu am timp sa joc + ca acu` ca a inceput scoala nu am acces la calc in timpu` saptamanii doar cate 1-2-3 ore...

Posted

asa este , ainceput scoala pt astia mititei..aia mari de fac! mai au...abia astetp sa ma joc in voie cand is la fac k acasa nu am net :banghead: sa vedeti voi cum fac eu lvl70 fara tikete si maimute :bananadance2:

Posted

joaca cineva pe athena ? vreo ghilda ceva ? :D sunt lvl 11 si caut o ghilda de romani. am gasit ceva da ala ii cam mistocar si cica numa de la lvl 30 ma ia ... :angry1: daca tot se fac ghilde de romani de ce mai conteaza lvl ? ca pana la urma tot o sa ajung mare (in lvl) ... so ? somebody on ATHENA ? :D

Posted

joaca cineva pe athena ? vreo ghilda ceva ? :D sunt lvl 11 si caut o ghilda de romani. am gasit ceva da ala ii cam mistocar si cica numa de la lvl 30 ma ia ... :angry1: daca tot se fac ghilde de romani de ce mai conteaza lvl ? ca pana la urma tot o sa ajung mare (in lvl) ... so ? somebody on ATHENA ? :D

Majoritatea romanilor suntem pe serv Troy !! Daca intrii pe troy sa luam legatura !

P.S @koila: daca tu dai levle 70 fara ticket....eu nu mai joc silkroad...eu zic ca o iei razna pe la 64 cand iei exp 0,01 la 10 mobi !! Dar nu conteaza...maimuta nu te ajuta la levle ma !! :P

Posted

00.01/4 mobs? deci nu e imposibil? :D pai dak iei exp inseamna k poti face si lvl ! Nu conteaza k faci 10 15 % pe zi....si dak ai tiket ce rezolvi... ai 00.02 la 4 mobi?

Oameni buni se mai deschide INCA un server SilkRoad....Numele acestuia este Red Sea si va fi deschis pe data de 22 luna asta :D Ciao

Posted

Hehehehehe...mutati-va acuma toti pe Red Sea...Sa scada lag-ul!!!! =)) :yum: Abia astept...si dupa ce faceti lvl 20-30 si pa ala...intrati pe ala care se va deschide atunci, nu? Ce bineeeee...

Posted

wrong defiler ... maimutza e ca un ticket ... itzi scade timpu petrecut adunand banii si alte kkturi de pe jos ...

koila dream on ... ne vdm cand o sa ai barba alba si vreo 15kg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...