Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

dac vinzi ar fii extraordinar :)) mie pt moon sword lvl 8 miau oferit 1mill 500k =))

astea mici nu prea le cumpara nimeni....nau ce face cu ele

:tiphat:

lol...chiar si hotan si donwhang exista :D

:tiphat:

daca citeai si mai jos exista si jangan(numit Xi'an) si samarkan si constantinopol Taklamakan desert

si mai sunt niste harti uitativa http://images.google.com/images?hl=en&...mages&gbv=2

cautailr voi in care este si tarim basin :D

Posted

Vazura-ti orasul pe harta Kashgar? care are un nume mai islamic hmmm maybe face referinta la islam culture in sro ^.^ who knows . Ce imi place sa citesc despre Silk Road la propriu istoria care se leaga de jocul asta , cine ar fi crezut k vor face un mmorpg despre ceva ce chiar sa intamplat odata si acu ai posibilitatea sa retraiesti cum era pe atunci(virtual ma refer :P), o idee inteligenta o avuto si joymax .

Posted

nemuritorul stai linisitit ca nu va profita nimeni de tine daca vei veni pe xian e super tare ca e un server foarte vechi si sunt si destui romani si eu sunt pe xian acu ca esti p xian sau p un server mai nou stai linistit ca aproape tot la fel te conectezi , daca nus playeri sunt botzi . si pe alte servere sunt bogatsi asa ca ce conteaza pentru tine ca pe xian sunt mai multi bogati decat p alte servere mai noi . Acu tu potzi sa joci p ce server vrei tu sau unde ai mai jucat ca tot acelasi sro se joaca p toate serverele la noi p xian chiar ai ce sa vezi la Dw S si la FW ))asa ca esti bine venit

IAR NU STIU CINE DOREA UN CHAR EU AM UN GLAVIE 60 PE XIAN NU E FULL STR charu era foarte bun potzi aveam un set ok si bateam si 64 charu e farm pana 59 parca light fire glavie si cold vreo 30 -40 raspunsu nu il stiu ca de il stiam nu il mai dadeam )

mie nu imi place sa scriu p forum pentru ca se gasesc altii care sa ma critice care probabil cand eu ma jucam silkroad iei nu auzise inca , dar nu ma intereseaza ce spun iei doar ma deranjeaza ca se dau mai desteptzii) ceea ce nu cred ca este. (ma uit spre exemplu p youtube si gasesc comentarii de ale romanilor la ficare tre sa se gaseasca cate vreo 2 care sa se ia la cearta se injura si bla bla bla intervin si altzii si tot asa ) acest lucru cu comentariile d p youtube nu are legatura cu forumu da l-am pus asa ca mi-o trecut in momentu acesta prin cap )).

treaba cu sro islam sper sa fie ceva frumos nu ca cele charuri europene

am vazut niste filmuletze cu monstri ceva de islam arata fain poate maine va pun filmu p forum ca acu nu mai am chef sa caut

Cum m-ati sfatui sa fac cu farmu sunt lvl 86 warrior 2h si cleric gap 0 sa ajung 89 gap 0 si sa dau drumu de la 89 gap 9 sa farmez pana la 90 la mobi de 85-7 in europ party sau sa fac de la 86 sa dau direct gap 9 sau nus spuneti cum e mai usor si mai binew adika minimu meu de Sp ar fi vreo 250k pt cleric asa ce imi trebe si 2h swordu

B) Hai sanatate si bafta la sro !!!

Posted

Vazura-ti orasul pe harta Kashgar? care are un nume mai islamic hmmm maybe face referinta la islam culture in sro ^.^ who knows . Ce imi place sa citesc despre Silk Road la propriu istoria care se leaga de jocul asta , cine ar fi crezut k vor face un mmorpg despre ceva ce chiar sa intamplat odata si acu ai posibilitatea sa retraiesti cum era pe atunci(virtual ma refer :P), o idee inteligenta o avuto si joymax .

Da asa e ( numai ca la ei nu se bagau degree,sos,som,sun`uri , etc :)) )

Posted

fa 90 gap 0 intai si dupa farmeaza adii...ca daca ai 90 mai fugi la un taxi la un job ceva cand ai nev de bani/te plictisesti...fa 90 ca dupa ai tot timpu sa farmezi...si faza cu profitatu eu cred ca tu esti umpic prea credul...adica ma refer daca mai tii minte era inainte union full romanesc si erau peste tot smecherasi cu ma cresti imi dai gold imi dai arme etc...dar asta nu era nimic..dar ei se ofereau sa te ajute sa transferi iteme/gold sa te ajute sa schimbi pw sa le dai sa vada cum e cu cont de lv mare cu ganduri nu tocmai sfinte...si cred ca inca mai sunt destui...dar bn generatia dracula e ft ft ok normal ca asta a fost si ideea cand am plecat in union strain...sa facem ceva bun pt reputatia romanilor pe srv.

Posted

O legenda? :| Cultura voastrea generala lasa de dorit.

Drumul matasii este o retea de rute comerciale ce face legatura intre Asia si lumea mediteraneana.

+1 :)

Posted

Drumul matasii este o retea de rute comerciale ce face legatura intre Asia si lumea mediteraneana.

+2

de ce ar fi legenda cand chiar exista. aceasta ruta exista de sute de ani. in joc fantasy sunt numai monstri si unele skilluri :P

Posted

+25 si si si si..

The region separating China from Europe and Western Asia is not the most hospitable in the world. Much of it is taken up by the Taklimakan desert, one of the most hostile environments on our planet. There is very little vegetation, and almost no rainfall; sandstorms are very common, and have claimed the lives of countless people. The locals have a very great respect for this `Land of Death'; few travellers in the past have had anything good to say about it. It covers a vast area, through which few roads pass; caravans throughout history have skirted its edges, from one isolated oasis to the next. The climate is harsh; in the summer the daytime temperatures are in the 40's, with temperatures greater than 50 degrees Celsius measured not infrequently in the sub-sealevel basin of Turfan. In winter the temperatures dip below minus 20 degrees. Temperatures soar in the sun, but drop very rapidly at dusk. Sand storms here are very common, and particularly dangerous due to the strength of the winds and the nature of the surface. Unlike the Gobi desert, where there there are a relatively large number of oases, and water can be found not too far below the surface, the Taklimakan has much sparser resources.

The land surrounding the Taklimakan is equally hostile. To the northeast lies the Gobi desert, almost as harsh in climate as the Taklimakan itself; on the remaining three sides lie some of the highest mountains in the world. To the South are the Himalaya, Karakorum and Kunlun ranges, which provide an effective barrier separating Central Asia from the Indian sub-continent. Only a few icy passes cross these ranges, and they are some of the most difficult in the world; they are mostly over 5000 metres in altitude, and are dangerously narrow, with precipitous drops into deep ravines. To the north and west lie the Tianshan and Pamir ranges; though greener and less high, the passes crossing these have still provided more than enough problems for the travellers of the past. Approaching the area from the east, the least difficult entry is along the `Gansu Corridor', a relatively fertile strip running along the base of the Qilian mountains, separating the great Mongolian plateau and the Gobi from the Tibetan High Plateau. Coming from the west or south, the only way in is over the passes.

e o mica(mare) adugare :P......Dati si la mine + :))))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...