The Dash Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 www.nivlam.com ^^app facusi 42 sword si shild now. doamne nu aveam unde sa bat si insfarsti facusi 42 si mere mai bine acuma ^^
Nemuritor(GOD) Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Bow-ul nu merge pe full int...pe full int merge sword/shild si pear pt ca au cel mai mare mag atack.Bow merge full str sau hybrid...Iti recomand sa-ti faci bow pe full str pt inceput ca e greu pe full int ca mori de multe ori daca nu le ai :Phibrid nu inseamna full int nu am zis FULL int CI Hibrid este o deosebire
The Wizard Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Hehe ... am facut si eu lvl 71 intr`un final ... greu sa ma *** sper ca in 2 luni sa ajung la lvl 80 ... dar e greu pt ca de la lvl 74 am sa merg pe gap 9. Am 90k sp`uri la momentul asta si sper ca la lvl 80 sa am macar vreo 350k. Om trai si om vedea (ma gandesc din ce in ce mai serios sa imi iau bot ) PRIMUUUUUUUUU` pe pagina .... sa ma bucur!?!?!? P.S. (cam cate sp`uri iti trebuie de la lvl 80-90?) depinde ce vrei sa faci...
Nemuritor(GOD) Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Imi fac un nou character spunetimi si mie un server unde 1.se intra destul de rpd nu stai cu orele 2. sunt cat de cat cativa romani 3.MS :beer:
BlooD_SworD Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 O sa fac eu un filmuletz... :) Dar unu scurt ca nu am chef de unu lung :-S
real_shadow Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 depinde ce vrei sa faci... Poi nu sunt sigur ce vreau sa fac .... in general incerc skilluri noi vad cum merg combinatiile intre ele, daca nu`mi plac le dau jos si bag altele etc .. ... nu mi`am facut vreo chestie pe termen lung :). Cu fire merg pana la capat adik lvl 90 .... habar nu am cu ce o sa merg ca si al doilea force .... ice sau light ... Probabil am sa fac ce am facut si pana acum ... merg pe ghicite :-? . Ca si sp`uri cred ca`mi ajung vreo 400 k pentru lvl 80-90 Nemuritor ... fa`ti cont pe Gaia ... e server nou deci nu are prea multe lvle mari .... cat despre conectare rapida ai doua solutii ...: 1. Cumperi silk si iti iei GT pt acces instant 2. Foloseste testosterone ... programul asta nu`ti mai da dc daca nu te conectezi din prima si reduce mult din timpul in care incerci sa te conectezi. .... Iti recomand cu caldura sa`ti iei silk macar 1 data
Nemuritor(GOD) Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Poi nu sunt sigur ce vreau sa fac .... in general incerc skilluri noi vad cum merg combinatiile intre ele, daca nu`mi plac le dau jos si bag altele etc .. ... nu mi`am facut vreo chestie pe termen lung :). Cu fire merg pana la capat adik lvl 90 .... habar nu am cu ce o sa merg ca si al doilea force .... ice sau light ... Probabil am sa fac ce am facut si pana acum ... merg pe ghicite :-? . Ca si sp`uri cred ca`mi ajung vreo 400 k pentru lvl 80-90 Nemuritor ... fa`ti cont pe Gaia ... e server nou deci nu are prea multe lvle mari .... cat despre conectare rapida ai doua solutii ...: 1. Cumperi silk si iti iei GT pt acces instant 2. Foloseste testosterone ... programul asta nu`ti mai da dc daca nu te conectezi din prima si reduce mult din timpul in care incerci sa te conectezi. .... Iti recomand cu caldura sa`ti iei silk macar 1 data ms yo orcum fac lv 40-50 si bag premium + ticket si BOT ma gandeam asa sa ma conectez cat de cat rpd sa nu stau 4luni sa fac 45 la ce te referi prin GT?
Dr4q_Sti3 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ms yo orcum fac lv 40-50 si bag premium + ticket si BOTma gandeam asa sa ma conectez cat de cat rpd sa nu stau 4luni sa fac 45la ce te referi prin GT?incerca serverele care scrie new dar fara hera ca acolo nu intri prea rapid
iReaLRauL Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 incerca serverele care scrie new dar fara hera ca acolo nu intri prea rapidNici pe Gaia ...
Nemuritor(GOD) Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ma bag pe XIan :crazy: Bower full str sau spear hibrid care DAU O :beer: care isi da cu parerea :beer:
real_shadow Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Bower suna bine ;) ... fire sau light imbue dar si hybrid spear merge ...dar asta doar daca stii ca o sa ai echipamente foarte bune ;)
Nemuritor(GOD) Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 aha ok Dar spunetimi si mie un build pentru un bower full str Fire 90 light 90 pacheon 90 asta mam gandit ie bun ?
Darth_Andrei Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 E bun pt grind ... pt pvp 90 fire 90 pacheon 90 force si 30 ce vrei tu, sau 90pacheon 90fire 90 cold si 30 light your choice. BTW 120k critical in mobii de lvl 90 ^^ ignore + crit ftw
Darth_Andrei Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Guilda dracula , si de pe forum Speedy cu salam.Nu tias sugera tocmai pe xian k e cel mai vechi serverul , e full de lvl 90 , dc nu incerci unul mai nou gen Hera sau Venus kre nu e asa populat.Ma rog faci cum crezi dar alege si tu un server unde te-ar putea ajuta prietenii ;)
SimplySimple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 pe xian gasesti prea multi smecherasi care o sa profite de tine daca esti nou...personal nu mai am timp sa joc sro atm school+gf sux pt bower full str recomand 90fire90cold90pacheon30light...dar ti-l poti face cum vrei tu ;) prin GT se referea la gold ticket dar cu gold ticket nu intri din prima...doar cu premium...ah si sa-ti zic de la inceput fara sa cumperi silk pe $ nu faci nimic in jocu asta...bafta ;)
BlooD_SworD Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 cool trailer huh ? :) Cat de misto poate sa fie :D
Nemuritor(GOD) Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 DOAMNE MAI ZZGARCITI OAMENI CA PE HERCULE NU AM VAZUT (ma refer la ROMANI) :comp1: e lvl 61 si nu vrea sa vina pana in jangan sa imi dea GUILD DOAMNE
Aldguth Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Pentru ce iti trebuie guild la level <20 nu pot sa inteleg.
Vlad Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Rofl Prost sa fii noroc sa ai: http://img329.imageshack.us/my.php?image=gdfgdfgdgdfgnt1.png :( Xian Ziceti-mi si mie pretzul ;))