Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Bow-ul nu merge pe full int...pe full int merge sword/shild si pear pt ca au cel mai mare mag atack.Bow merge full str sau hybrid...Iti recomand sa-ti faci bow pe full str pt inceput ca e greu pe full int ca mori de multe ori daca nu le ai :P

hibrid nu inseamna full int nu am zis FULL int CI Hibrid este o deosebire

Posted

Hehe ... am facut si eu lvl 71 intr`un final ... greu sa ma *** sper ca in 2 luni sa ajung la lvl 80 ... dar e greu pt ca de la lvl 74 am sa merg pe gap 9. Am 90k sp`uri la momentul asta si sper ca la lvl 80 sa am macar vreo 350k. Om trai si om vedea (ma gandesc din ce in ce mai serios sa imi iau bot =)) )

PRIMUUUUUUUUU` pe pagina .... sa ma bucur!?!?!?

P.S. (cam cate sp`uri iti trebuie de la lvl 80-90?)

depinde ce vrei sa faci...

Posted

depinde ce vrei sa faci...

Poi nu sunt sigur ce vreau sa fac .... in general incerc skilluri noi vad cum merg combinatiile intre ele, daca nu`mi plac le dau jos si bag altele etc .. =)) ... nu mi`am facut vreo chestie pe termen lung :).

Cu fire merg pana la capat adik lvl 90 .... habar nu am cu ce o sa merg ca si al doilea force .... ice sau light ... Probabil am sa fac ce am facut si pana acum ... merg pe ghicite :-? . Ca si sp`uri cred ca`mi ajung vreo 400 k pentru lvl 80-90

Nemuritor ... fa`ti cont pe Gaia ... e server nou deci nu are prea multe lvle mari .... cat despre conectare rapida ai doua solutii ...:

1. Cumperi silk si iti iei GT pt acces instant

2. Foloseste testosterone ... programul asta nu`ti mai da dc daca nu te conectezi din prima si reduce mult din timpul in care incerci sa te conectezi.

.... Iti recomand cu caldura sa`ti iei silk macar 1 data

Posted

Poi nu sunt sigur ce vreau sa fac .... in general incerc skilluri noi vad cum merg combinatiile intre ele, daca nu`mi plac le dau jos si bag altele etc .. =)) ... nu mi`am facut vreo chestie pe termen lung :).

Cu fire merg pana la capat adik lvl 90 .... habar nu am cu ce o sa merg ca si al doilea force .... ice sau light ... Probabil am sa fac ce am facut si pana acum ... merg pe ghicite :-? . Ca si sp`uri cred ca`mi ajung vreo 400 k pentru lvl 80-90

Nemuritor ... fa`ti cont pe Gaia ... e server nou deci nu are prea multe lvle mari .... cat despre conectare rapida ai doua solutii ...:

1. Cumperi silk si iti iei GT pt acces instant

2. Foloseste testosterone ... programul asta nu`ti mai da dc daca nu te conectezi din prima si reduce mult din timpul in care incerci sa te conectezi.

.... Iti recomand cu caldura sa`ti iei silk macar 1 data

ms yo orcum fac lv 40-50 si bag premium + ticket si BOT

ma gandeam asa sa ma conectez cat de cat rpd sa nu stau 4luni sa fac 45

la ce te referi prin GT?

Posted

ms yo orcum fac lv 40-50 si bag premium + ticket si BOT

ma gandeam asa sa ma conectez cat de cat rpd sa nu stau 4luni sa fac 45

la ce te referi prin GT?

incerca serverele care scrie new dar fara hera ca acolo nu intri prea rapid

Posted

Guilda dracula , si de pe forum Speedy cu salam.Nu tias sugera tocmai pe xian k e cel mai vechi serverul , e full de lvl 90 , dc nu incerci unul mai nou gen Hera sau Venus kre nu e asa populat.Ma rog faci cum crezi dar alege si tu un server unde te-ar putea ajuta prietenii ;)

Posted

pe xian gasesti prea multi smecherasi care o sa profite de tine daca esti nou...personal nu mai am timp sa joc sro atm school+gf sux :| pt bower full str recomand 90fire90cold90pacheon30light...dar ti-l poti face cum vrei tu ;)

prin GT se referea la gold ticket dar cu gold ticket nu intri din prima...doar cu premium...ah si sa-ti zic de la inceput fara sa cumperi silk pe $ nu faci nimic in jocu asta...bafta ;)

Posted

Rofl :)) Prost sa fii noroc sa ai:

http://img329.imageshack.us/my.php?image=gdfgdfgdgdfgnt1.png

:( Xian

Ziceti-mi si mie pretzul ;))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...