real_shadow Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Hunter all the way ...e mai profitabil ... ai salar ... plus banii de trade ...se merita ... la lvl 80+ nu prea se merita sa fii trader ... npc thiefs sunt mari, multi si consumi o gramada de potiuni pt pet, iar cateodata pet`ul chiar nu face fata mai ales daca esti singur si ai trade de 5*.
atentat Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Hehe am 61 pe gaia :P....in ultimele 3 zile am avut un sosun drop de 44 robe si 2 sosuri de 53 respectiv 56 :X...merg bine treburile...daca ar fi cineva interesat sa-mi cumpere contu sa-mi zica ca-s curios ce oferte as avea ^^
elusion Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 gz atentat PleasePhunkOff cam scump ;) io dau 1 leu si-o soseta :nanana: kiddn` hmm am o intrebare .. de unde pot lua cel mai ieftin gold .. si sa nu fie scamm sau bla bla pana acu mi-a zis cineva ca powerlevel.com bla bla ... e bun? daca aveti si altele cu preturi mai mici si sa fie de incredere va rog sa-mi ziceti .. apropo ma intereseaza sume de 100-200kk
Albert1994 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 in sfarsit am avut timp de el :) oricum noapte buna merg la somn ca-s rupt treaz de la 6 :) :tiphat: gzz ^:^)^ andrei pt job si eu zic hunter :right:
Erhard Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Trane, am si eu o intrebare, ca wizard puteai sa bati mobi party/giants singur?Daca da explica-mi si mie tehnica ^^.L.E: Nuke-urile de la bard sunt mia puternice decat cele de la warlock?
atentat Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Trane, am si eu o intrebare, ca wizard puteai sa bati mobi party/giants singur?Daca da explica-mi si mie tehnica ^^.Iti epxlic eu tehnica daca vrei...set full blue arma de la +5 in sus si vigor :) si si si bufuri :P
Albert1994 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Iti epxlic eu tehnica daca vrei...set full blue arma de la +5 in sus si vigor :) si si si bufuri :Pnush prea multe dar poate ii bn dai si fugi putin....sau il tragi intrun loc unde nu sunt mobi....si sigur si vigor :P parerea mea :nanana: Dar cred ca la lvl mare nu mai ai probleme la mobi :D
FLoooooo Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 imi explica si mie cnv..dak la summer festival primesti xp ticketsuri sau ce...de iti da ceva xp in plus..ceva detalii??? ca eu doar recovery grain potions am luat...am auzit k doar in unele zile se dau xp ticketurile .. deci cnv daca stie sa imi raspunda cand se dau ticketurile si daca se dau..ms..
Trane Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Trane, am si eu o intrebare, ca wizard puteai sa bati mobi party/giants singur?Daca da explica-mi si mie tehnica ^^.L.E: Nuke-urile de la bard sunt mia puternice decat cele de la warlock?eu pot ca-s wizard/cleric ma bat cu gianti fara nici o problema folosesc bless , recovery division daca imi iau critical ma schimbi pe cleric si folosesc heal-uri :)
Albert1994 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 imi explica si mie cnv..dak la summer festival primesti xp ticketsuri sau ce...de iti da ceva xp in plus..ceva detalii??? ca eu doar recovery grain potions am luat...am auzit k doar in unele zile se dau xp ticketurile .. deci cnv daca stie sa imi raspunda cand se dau ticketurile si daca se dau..ms.. nam auzit de xp ticket de la event eu stiam ca da doar sp ticket .... si prostiile obisnuite, ex. retur... :tiphat:
The Dash Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 eu am primit multe return scroluri cred ca am vandut cel putin 500 sp tiket primesti oricand. e ca la alchemy :P cu sansa nu sunt zile in care primesti sp tiket.si cu xp este faza ca vineri sambata si duminica primesti 10 sau 20 % mai mult xp.
Trane Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Cu bard ca sub e imposibil ? :(cu bard sau warlock ca sub e imposibil
Erhard Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 cu bard sau warlock ca sub e imposibilCu warlock nu mi se pare...Phy attk debuff, si din cand in cand vampiric touch.
Albert1994 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 in filmulet cu Uruchi ^^ gzz ...cu ce filmezi?
BillyTalent Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 gzz ...cu ce filmezi? cu fraps(nu am gasit ceva mai bun)...dar este editat in Sony Vegas 8.0 si putin in Windows Movie Maker ;) BTW:Trane gratz for shaitan ;)
iReaLRauL Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 uitati unde o trage pe isy :tiphat: Lols , tare
BeautifulMind Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Eu am primit ticket pentru 20 min 20% xp sau 10% numai stiu..
K-Draku Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 uitativa baieti si ziceti daca vi se pare ceva cunoscut
BlooD_SworD Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 uitativa baieti si ziceti daca vi se pare ceva cunoscut salam :D