Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

lvl 39 11 % , abia astept lvl 40 :X petuuuu

I know I know , sunt incepator , nu sunt ca voi 40 , 50 , 60+ dar macar e muncit de mine si e tot al meu ^_^

Thx all for advice ( builduri , seturi , arme )

Pun o poza cand fac lvl 40 cu petu :wub:

Posted

credeam ca iai zis lu' Trane dar nush dc trebuie sa te ataci asa ca nu am zis nimica jignitor.

btw my first 100 silk bought ^^ :X. sugestii de ce pet sa imi iau. in totdeauna mi-a placut veverita dar paote imi iau altceva ^^

porcu la putere!! =)) nush ce bot folos la isrobot sunt mai multe tipuri de arrow puse nush dc dar trebuie sa setezi pt toate in filter ca sa nu-ti culeaga ;)

Posted

daca mai aveti nevoie de un char in guild pe gaia sunt disponibil :) lvl 18 nuker. nick: Traseista , pm in-game daca aveti nevoie :)

Poate te bag eu in academie in 2 zile :P

Posted

petu ca inainte sa il cumpar filteru de la pick normal era bun. dar acuma petul daca il setez sa ia si celalate chestii ia tot chiar si cu filter si daca scot nu mai ia elixire vigors litere return scrols.....

Posted (edited)

Imagine IPB

in sfarsit am avut timp de el :) oricum noapte buna merg la somn ca-s rupt treaz de la 6 :) :tiphat:

nice ;;)

mie imi da eroare la joc. nu mai stiu pagina de la pro gamers , sau ceva cu gamers.ro :lol: sa trag kitu din nou ;;)

le: http://computergames.ro/ro/cautare/index/s...d/silkroad.html

pt cei care mai au probleme cu jocu si vor sa-l dld , luati-l de aici , aveti speed mai mare , + ca e host din Romania.

Edited by zsnadu
Posted

Ce sa aleg la job , trader sau hunter? :-\ is nedecis , mam plictisit sa fiu thief.Peace :tiphat:

si eu lafel

am dat leave de 2 sec

pur si simplu nu ma urmareste norocul!!

Posted

Mersii de opinii :D.Ca hunter iei bani cand termina tradeu?Am auzit k dak iti da ban traderul nu iei nici exp :|

pai duci trade cu prieteni tai si la sf tradului iei si bani si ai si salarul saptamanal

Posted

Mersii de opinii :D.Ca hunter iei bani cand termina tradeu?Am auzit k dak iti da ban traderul nu iei nici exp :|

hunter :) pai hmm cautati un trader stabil si mergi numai cu el . neatza btw :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...