Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Ok, mi-am facut cont nou pe Mars si voi juca aici :) cei care mai jucati pe mars sa-mi spuneti .. ori aici ori pe PM :P nickname: DarkSize, Full STR Glavier

Posted

Nu ca nu stiam , citisem dar nu am vazut niciodata scrisul , din dif motive.O fost hackuit Flllly ma rog cum o fi numele lui de pe pacific si a pierdut som blade +7, pe care il cumpara ZodiacKilIer :|.

LOL :)) Ce as fi vrut eu sa-l hack pe Fillllly :D

Posted

eu as vrea sa hackeresc un hacker de pe sparta numit Vokor daca vedeti ce are pe el totul e hackerit si ma are uin glavie +7 de 85 cu 100% totul si crit si phy in store tot asa:D

Posted

Ok, mi-am facut cont nou pe Mars si voi juca aici :) cei care mai jucati pe mars sa-mi spuneti .. ori aici ori pe PM :P nickname: DarkSize, Full STR Glavier

eu joc pe mars: :D bine ai venit :right:

Posted

eu cred ca trebuie sa iti zica tie bine ai venit :P

app pe gaia era bug si nu se puteau inscrie nimeni la fortress

propunerea cu guildul ramane. daca aveti nevoie de guild pm me aici, dati replay sau pm ingame: __TheDash__

Posted

credeam ca iai zis lu' Trane dar nush dc trebuie sa te ataci asa ca nu am zis nimica jignitor.

btw my first 100 silk bought ^^ :X. sugestii de ce pet sa imi iau. in totdeauna mi-a placut veverita dar paote imi iau altceva ^^

Posted

credeam ca iai zis lu' Trane dar nush dc trebuie sa te ataci asa ca nu am zis nimica jignitor.

btw my first 100 silk bought ^^ :X. sugestii de ce pet sa imi iau. in totdeauna mi-a placut veverita dar paote imi iau altceva ^^

eu nam nimic :D pt pet am si eu veverita .... acu moarta :)) nush....iati ce iti place mai mult ca figura :P

Posted

am veverita si matza :)

Posted

@wizzX da pe gaia

si la vevera ma gandeam si eu ca imi place cum arata :P

imi aminteste de generala cand am facut eu cu un prieten un desene animat :P. dar totusi parca si mata arata fain :))(mata nu e vorba de mama cuiva ci de pisica :P)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...