Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

W0000t , am fo la uru(nu lam omorat eu , dar nu asta e important).Un turc facuse pk pe ala kre lua killu .Knd o murit wizardu am prins un ultim hit in uru de 100k cu antidevil( bleed on) si dupa lam vzt pe pk Qbert . M-am dus dupa el si am atacat 2 oameni si a picat un ring de 85 fullblue Str4 int6 si resisturile de rigoare :D, si iepurele meu la luat ;)

Posted

W0000t , am fo la uru(nu lam omorat eu , dar nu asta e important).Un turc facuse pk pe ala kre lua killu .Knd o murit wizardu am prins un ultim hit in uru de 100k cu antidevil( bleed on) si dupa lam vzt pe pk Qbert . M-am dus dupa el si am atacat 2 oameni si a picat un ring de 85 fullblue Str4 int6 si resisturile de rigoare :D, si iepurele meu la luat ;)

gratz lol si eu am patit dastea :D

Posted

ALL care sunteti on acu ati vzt cea scris ???Experience point event increase has begun :X w000t !!! more exp 4 us :P Mersi joymax in sfarsit !!!!!!!! :P

Cu cat la % ?

Restart-uri la sv se da? poate prind si eu loc pe gaia.. ca de 2 ore scrie 0% pe rev6 la sv capacity

Eu tot incerc si e Crowded :(

Posted

gzz pt fw la toti :right:

cn stie cind fac sreen la desktop ... si nu sunt in joc unde intra imaginile? ca numa nu dau de ele :banghead:

Trebuie sa dai CTRL+V in paint si dupaia salvezi :)

EDIT: Da pm iReaL

Posted

ALL care sunteti on acu ati vzt cea scris ???Experience point event increase has begun :X w000t !!! more exp 4 us :P Mersi joymax in sfarsit !!!!!!!! :P

in caz de nu stiai in fiecare vineri sambata si duminica la event este exp incrice ( la asta cu carnavalul)

Posted

Nu ca nu stiam , citisem dar nu am vazut niciodata scrisul , din dif motive.O fost hackuit Flllly ma rog cum o fi numele lui de pe pacific si a pierdut som blade +7, pe care il cumpara ZodiacKilIer :|.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...