Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Dap ... ar fi interesant sa se bage limita de lvl la unici :) ... multi playeri ar muri de ciuda :D

da ar fi super:) fiecare sa omoare unicul de degreeul sau

Posted

dea... cate imbunatatiri nu s-ar putea aduce...dapai GayMax is interesatzi doar de bani :crazy: bani din botzi,gold,silk...daca am putea face noi un server privat...doar k tre sa faca astia release la server files ai altele.. osa mai dureze ceva tmp...asa am putea face noi imbunatatiri la joc...si btw

massiva ban bot - atzi luat careva ban..k eu joc d 3 ani butez angro si nam luat ban nici p char fara silk..deci asta e doar o poveste ca sa arate userilor "corectzi" ca fac si ei ceva...k se gandesc la ei.. nnu doar la bani...dar in realitate..dau bani la goldbotzi si la ktziva dinaia inventatzi...ce josnici :gun:

Posted

eu unu cand ii vanz pe aia mici vreu doar odata pe fiecare dupa ma duc la aia mai mari. nicidoata nu am vrut sa o omor pe tg de mai multe ori. prefer sa las si pe altii care nu au reusit pentru ca stiu cum e :P joc de ceva timp silkroad si nu am reusit pana acuma nici un uniq sa omor :P

Posted

mda deci am citit postul copilasului ala...hmm a folosit cuvinte mai de vocabular bogat dar injuraturile si blestemele nu`mi schimba parerea despre el...totusi razor lasa-l nu te pune la mintea lui nu-l injura nu-i zice nimic...mie mi-e mila cand ma gandesc cum trebuie sa traiasca un astfel de om si in ce mediu...asta e...nu toti sunt la fel de dotati intelectual si norocosi in viata...nu avem dreptul sa-i judecam...revenind la subiect daca nu v-am rasp la toti nu inseamna ca suntem cu nasul pe sus or whatever....dar aici se posteaza "in disperare" de ex nu m-am uitat o zi erau 3 pagini in plus...si sunt zile cand nu avem rabdare sa citim tot..nu a rasp nimeni mai postati odata...si doar ca idee personal nu judec playerii din sro dupa level...ci dupa varsta...ms ca ati avut rabdare sa-mi parcurgeti sclipirea de moment bafta la ce vreti voi.

Posted

si btw massiva ban bot - atzi luat careva ban..k eu joc d 3 ani butez angro si nam luat ban nici p char fara silk..deci asta e doar o poveste ca sa arate userilor "corectzi" ca fac si ei ceva...k se gandesc la ei.. nnu doar la bani...dar in realitate..dau bani la goldbotzi si la ktziva dinaia inventatzi...ce josnici :gun:

Well la faza cu bann nu as putea sa te ajut ... din pacate sau fericire nu am botat nici macar un singur minut. Si din prietenii pe care`i am in sro si boteaza nu a fost nici unul banat. Oricum toti au luat silk macar o data deci s`au asigurat ;)

Cat despre faptul ca cei de la gaymax permit gold botii etc ... well trebuie sa fac si ei rost de bani cumva .... mentinerea serverelor costa ...ca sa nu mai zic si salariile angajatilor etc plus ... la final trebuie sa iasa si un mic profit caci nimanui nu`i place sa lucreze pe gratis nu`i asa?! ...

Posted

eu unul am luat ban dean pu*** pe charele mele legite si pe alea botate nic. faza e ca alea legit erau de lvl mai mare decat cele botate si asta ma suparat :(.

e bun ca nu am luat pe nukerul meu si din cate vad s-a rezolvat si cu dc-ul :D

acuma pot sa fac lvl in pace :X

Posted

ai sos la lvl 1 , 8, 16 ets la orice arma , de la npc iti da sosul ,+ ca faci mai uror farmingul, nu exista boti, dar si acolo sa ai grija sa nu vb in engleza ,

pana se va face la noi update de lvl 100 o sa mai treaca vreo 3 ani

bafta la crearea contului pe ksro sau Jsro:))

:tiphat:

chiar iti da sos de la npc? dupa mn nush dac il baga la vinzare in npc .... iar scade valoarea enorm
Posted

eu unul am luat ban dean pu*** pe charele mele legite si pe alea botate nic. faza e ca alea legit erau de lvl mai mare decat cele botate si asta ma suparat :(.

e bun ca nu am luat pe nukerul meu si din cate vad s-a rezolvat si cu dc-ul :D

acuma pot sa fac lvl in pace :X

pai ce lvl ai fost p alea legite si ce lvl p asta botat? curios lucru...nu prea ai km sa iei ban asa..poate ai folosit nodc/multiclient sau cn stie ce alceva... si nu ai avut silk p ele..si eu am cumparat silk k mult timp in urma nush vreo 5 luni cred..dar e de ajuns sa iei silk odata si nu vezi ban in veci :readthis:

Posted

scuze ca m-am bagat in seama dar tare mult vorbiiti aici

da sos doar la cei care au academie

si da doar daca face un numar de puncte

Posted

nu sos, som , sosun poate pica fiecarui player . sunt item-uri speciale :tiphat:

Posted

alea le iei cu un anumit numar de honor pojnt + gold....si se pot repara numa de 5 ori :P

Posted

Am jucat putin (level 10) ksro eram staffer si mi'a dat sos si la 1 si la 8 pur si simplu iei un quest , fara sa faci nimic doar i'l returnezi si hopaaa ai sos :) dar acolo sosu e ca arma obisnuita :)) toti au sos..

Posted

Am jucat putin (level 10) ksro eram staffer si mi'a dat sos si la 1 si la 8 pur si simplu iei un quest , fara sa faci nimic doar i'l returnezi si hopaaa ai sos :) dar acolo sosu e ca arma obisnuita :)) toti au sos..

lol....atunci acolo schimba numa ca luceste :)) nu mai avea rost sa faca armele obisnuite =))

Posted

pt ala ii tot una daca are sosun sau nu daca nu are si acceosry

pana acuma nu stiam dar accesory is cele mai importate

incercati cu careva un pvp fara armura

si dupa fara accesory sa vedeti diferenta

isy cum te urmeaza??

gata ii dai un nuck si vine dupa u?

are viteza mare?

Eu lu isy knd iam dat lure iam dat cu shouturi , isy mergea dupa mine destul de repede . Acu pregatesc un film cu pvp-uri , caut material in fiecare zi cate un pvp filmat una alta , acu am cam 10-20% din video ;) bafta :P :tiphat: Peace

Posted

Eu lu isy knd iam dat lure iam dat cu shouturi , isy mergea dupa mine destul de repede . Acu pregatesc un film cu pvp-uri , caut material in fiecare zi cate un pvp filmat una alta , acu am cam 10-20% din video ;) bafta :P :tiphat: Peace

Astept video-ul .. Bafta pana atunci ;;)

Posted

@FLoooooo tu te contrazici singur. eu ziceam de faza ca tu nu ai luat silk si tot nu ai luat ban si eu ziceam ca am luat ban fara silk. acuma dai replay si zici ca ai luat silk.....

de faza cu acc s-a discutat de mai multe ori si Alexxxx si eu si mai multi am si aratat poze ca acc, conteaza mult mai mult decat armura.

Posted

tzarani fara viitor. lasati-va de SRO, iesiti in orash, puneti mana pe o tzatza, un cur ceva. Ca si asa la Silkroad sunteti pasta.

Pace.

L.E. : primul pe pagina :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...