Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

am avut si eu premium plus si nu am observat nici o diferentza la alchemie...ba chiar fara premium imi reuseau mai des...am facut un word de 76 +7 din 7 elixire weapon fara astral si imortal...asa la plesneala in 3 zile am facut-o +7 :)

Posted

am avut si eu premium plus si nu am observat nici o diferentza la alchemie...ba chiar fara premium imi reuseau mai des...am facut un word de 76 +7 din 7 elixire weapon fara astral si imortal...asa la plesneala in 3 zile am facut-o +7 :)

nush...poate pt ca nu pun luck stone :-?

P.S. ms trane

Posted

2)DEATHZOR ITI DORESC TOT RAU DIN LUME , SATI IA FOC CASA SI NU MERITZI SA TRAIESTI.ESTI UN COCALAR DE VREO 18 ANI SAU CAT AI TU KRE SE LAUDA K ARE "REALIZARI IN SRO" SI II DISPRETUIESTE PE CEI KRE NAU (ADIK NAU 50+ )

Disperarea te omoara baiatule! Dute si consulta un medic psiholog poate ai ceva tulburari de constiinta! Dar sa lasam astea la o parte si sa iti urez ce mi-ai urat tu mie!

Posted

Cred ca e bug pe gaia...nu merg inregistrarile la fw... :((((...apare : cannot find target...Apropo am lvl 56 :P....cel mai amre din guilda in care sutn eu are 70 :)))....e si cel mai amre de pe srv :)

Posted

pt syle3333 , mane nu ai cum sa ti faci cont pe ksro pt ca: iti trebuie un cod de 4 cifre pe care l poti avea numai daca esti de nationalitate corean de sud(adica daca te ai nascut acolo:)) , , e un fel de CNP la noi,clientul il poti downloada in voie, iar daca se intampla vreo minune si reusesti sa ti faci cont pe Ksro sa ai grija sa ti scrii numele in ideogramele lor si sa vb in koreana, ca altfel daca te vad ca scrii in engleza nenorocitii iti fac print screen si te reclama cum ca esti outsider,

iti recomand Jsro, silkroadul din japonia e mai usor , ai si legent 7 update acolo adica lvl 100, ai sos la lvl 1 , 8, 16 ets la orice arma , de la npc iti da sosul ,+ ca faci mai uror farmingul, nu exista boti, dar si acolo sa ai grija sa nu vb in engleza ,

pana se va face la noi update de lvl 100 o sa mai treaca vreo 3 ani

bafta la crearea contului pe ksro sau Jsro:))

si la ce a zis scorpy , ii dau dreptate , sunt nou pe aici , dar nu nou in silkroad, mi a luat o gramada de zile ca sa va citesc posturile, si mare lucru nu am vazut decat f putini playeri seriosi , sunt satul de playeri de lvl 80+ care stau ca vulturii dupa cerberus , urichi si ysutaru sa l omoare, doar ca sa se vada pe eticheta,

u sfat pt toti jucati lume de placere silkroad si comunicati, fraternizati etc cu toti playerii inclusiv turcii,(chiar daca am fost si io scammuit de n-shpe ori ,dar nu toata lumea i scammer), nu mai cereti plvl ,pt ca am observat asta la toti , vor sa se vada 90 in 2 zile , fara munca nu reusesti sa ajungi ceva , aici lvl 90 , iar daca totipul este de comunitatea romaneasca dp silkroad , atunci fiti mai respectuosi cu conationalii vostri si nu mai vb cu BA,MAH sau alte onomatopee , pt ca daca mi spune un roman asta in silkroad mi se taie de el si de nevoia lui , so fi ti playeri de treaba si jucati de fun , :tiphat:

cine citeste acest mesaj inseamna ca si a dat interesul sa l inteleaga:)

bafta la toti

si good luck la multe sosunuri drop

Posted

pt syle3333 , mane nu ai cum sa ti faci cont pe ksro pt ca: iti trebuie un cod de 4 cifre pe care l poti avea numai daca esti de nationalitate corean de sud(adica daca te ai nascut acolo:)) , , e un fel de CNP la noi,clientul il poti downloada in voie, iar daca se intampla vreo minune si reusesti sa ti faci cont pe Ksro sa ai grija sa ti scrii numele in ideogramele lor si sa vb in koreana, ca altfel daca te vad ca scrii in engleza nenorocitii iti fac print screen si te reclama cum ca esti outsider,

iti recomand Jsro, silkroadul din japonia e mai usor , ai si legent 7 update acolo adica lvl 100, ai sos la lvl 1 , 8, 16 ets la orice arma , de la npc iti da sosul ,+ ca faci mai uror farmingul, nu exista boti, dar si acolo sa ai grija sa nu vb in engleza ,

pana se va face la noi update de lvl 100 o sa mai treaca vreo 3 ani

bafta la crearea contului pe ksro sau Jsro:))

si la ce a zis scorpy , ii dau dreptate , sunt nou pe aici , dar nu nou in silkroad, mi a luat o gramada de zile ca sa va citesc posturile, si mare lucru nu am vazut decat f putini playeri seriosi , sunt satul de playeri de lvl 80+ care stau ca vulturii dupa cerberus , urichi si ysutaru sa l omoare, doar ca sa se vada pe eticheta,

u sfat pt toti jucati lume de placere silkroad si comunicati, fraternizati etc cu toti playerii inclusiv turcii,(chiar daca am fost si io scammuit de n-shpe ori ,dar nu toata lumea i scammer), nu mai cereti plvl ,pt ca am observat asta la toti , vor sa se vada 90 in 2 zile , fara munca nu reusesti sa ajungi ceva , aici lvl 90 , iar daca totipul este de comunitatea romaneasca dp silkroad , atunci fiti mai respectuosi cu conationalii vostri si nu mai vb cu BA,MAH sau alte onomatopee , pt ca daca mi spune un roman asta in silkroad mi se taie de el si de nevoia lui , so fi ti playeri de treaba si jucati de fun , :tiphat:

cine citeste acest mesaj inseamna ca si a dat interesul sa l inteleaga:)

bafta la toti

si good luck la multe sosunuri drop

;)) te inseli... potzi sa iti faci cont p ksro... si eu am avut dar nu'l mai tzin minte... orikm daca te informezi umpik adik mai mult :)) codu ala d 4 cifre se numeste SSN ( social security number) din kte stiu si poti face rost d el p net...;)...umpik complicat dar potzi :P

Si cu chestia asta lvl 80 + la tiger girl si ureuchi... sunt d acord si eu sunt 82 si nam fost niciodata peste 60 la ureuchi si tg...alea is fix p***, atata k iti apare numele p ecran , actiune adevarata d la 80+ e Yarkan si Saitan...si sti dc sunt d acord...pt k ar fi mai bn sa acorzi sanse si celor d lvl mai mik sa poata omora un unyque...pacat ca nu se face limita d lvl..ar fi mai bn...si sa spaneze mai multi unici deodata....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...