Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Am gasito de vreo cateva ori da prea tarziu..Acu mai vreau 1sg kill la uru si inchei cu uruchi o vreme.o sa ma tin de yarkan si isy dupa.Oricum knd incepe goldticketu las unici las tot si ma duc la lvl :)

Posted

btw= by the way = apropo...

ps. stie careva cum fac loop back la agbot ;;)

Am invatat eu acu 2 zile sa fac...intra pe vlangarstefan...id-ul meu de mes si-ti dau un sait care-ti explica suuuuper(dar sa sti engleza)....apropo lvl 50 pe gaia hehe

Posted

Am invatat eu acu 2 zile sa fac...intra pe vlangarstefan...id-ul meu de mes si-ti dau un sait care-ti explica suuuuper(dar sa sti engleza)....apropo lvl 50 pe gaia hehe

Ohoo :blink: :blink: Congratz` :hello:

Guest uLise4me
Posted

deci pot sa zic ca sunt o banana in jocul asta...

abia lvl 35 si tu 50 :rofl1:

Posted

:))

eu mi-am facut character de 22 si miam bagat skillurile aiurea si mi-am facut altul cu care am farmat oleaca. si acuma am scos gapu.

atentat tu iti permiti ca ai questurile de la premium plus. eu pu*ta :)

Posted

:banghead: :comp1: :angry1: Damn it... Azi la ora 15... am incercat +5 la arma... failed... la ora 18 era iar +4... am incercat +5... failed... la ora 23 este iar +4 :D Maine dim incerc +5 tineti-mi pumnii

Posted

bafta. eu iara am luat dc :))

nush ce are dar banuiesc, ca este de la premium users asa ca atentat X(

Nush cum luati voi d/c ca staleru meu nu ia niciodata..doar l-a inspectii ia d/c.. in rest niciodata!!!!

Guest andistoica
Posted

Salutare

O intrebare de om plictisit: cum faceti voi sa farmati cu gap mare ? Ca eu ma mir ce greu merge.

Dupa cateva ZILE de farmat, abia daca am facut cateva mii de SP-uri.

Pai daca ma gandesc ca as avea nevoie de vreo 100-200k SP, ma ia groaza.

Am uitat sa va zic: NU am bot, NU am premium, nici alt tichet, totul de mana.

Ei, bafta tuturor.

PS Primul pe pagina, sa ma bucur ???

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...